Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én nem értettem félre! Valóban az elsődleges értelemre reagáltam. (Csak aztán direkt félreértettem )
Én is elsődlegesre irtam.- csak a többi hsz-ből jött a félreérthetőség
Én nem értettem félre! Valóban az elsődleges értelemre reagáltam. (Csak aztán direkt félreértettem )
beküldve: 2009-03-24 18:46:24
(#17991) Wakka: Úgy cakkompakk mindenkinek szólt, de..... ha gondolod Neked is szólhatott.
Dzirun: Szió! Részvét a zéhá miatt!
Miho: Ugyehogyugye?
Dzirun: Szió! Részvét a zéhá miatt!
Miho: Ugyehogyugye?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-24 18:46:55
Próbálj komoly lenni! Én tiszta komoly vagyok, és semmit nem értek félre. Olyan komoly vagyok h csak na! Ennél komolyabb senki nem lehet. Annyira komoly vagyok, h......
*röhögőroham+5 perc, ami 10 lesz...nem 20....kész, kikapcsolt*
Édes Nővérem! Én is szeressem a z ilyen kétértelműséget, de akkor ne tessék odaírni, hogy nem félreértendő! Na.
Jaaah...! Így érthető! És.. igaz.
Amúgy szia Dzirun! Szép kis zh...!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-24 18:43:06
Nono...! Nem szabad cenzúrára bíztatni a hímeket. Valaki szereti eme ceruzás megnyílvánulásokat... *fütyürészik*
Édes Nővérem! Én is szeressem az ilyen kétértelműséget, de akkor ne tessék odaírni, hogy nem félreértendő! Na.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-24 18:42:59
elordítoitta magát, hogy 9a. nehéz volt
LOL. - sajnállak, h milyen nehéz lehetett nem lettem volna a helyedben XD
Wakka: Szerintem nem szerencsés itt a fórumon ilyen ceruzás dolgokat leírni, tudod ez egy elég perverz banda...
Nono...! Nem szabad cenzúrára bíztatni a hímeket. Valaki szereti eme ceruzás megnyílvánulásokat... *fütyürészik*
De valójában, Zoe-hoz csatlakozva, elképzelni tényleg nagyon muris; egy művész, amint a ceruzájába dől. Nagyon szép költői kép kéremszépen. Piripötty wakkának!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-24 18:40:27
beküldve: 2009-03-24 18:36:13
(#17984) hi all!
ma írtam az eddigi leglolabb zhm. nagyobb hangzavar volt, mint szombat este egy kocsmában . 600főre 3 felügyelő tanár, ebből egy olvasott, a másik kettő meg beszélgetett. minden padban tankönyv/ előadás anyaga kinyomtatva. 2 dolgot így sem tudtunk kideríteni, ezért az egyik srác megnézte google-n majd elordítoitta magát, hogy 9a. nehéz volt
BOLDOG SZÜLI WAKKA
ma írtam az eddigi leglolabb zhm. nagyobb hangzavar volt, mint szombat este egy kocsmában . 600főre 3 felügyelő tanár, ebből egy olvasott, a másik kettő meg beszélgetett. minden padban tankönyv/ előadás anyaga kinyomtatva. 2 dolgot így sem tudtunk kideríteni, ezért az egyik srác megnézte google-n majd elordítoitta magát, hogy 9a. nehéz volt
BOLDOG SZÜLI WAKKA
-
Szerk: ∂z 2009-03-24 18:36:53
*sikítva felröhög*
LOL!!! Ez nagyon jó, ez.. Jajj...!!!
Megjegyzés: Minden függősék ártalmas. De ki az, aki nem függ valamitől?
Pedig ezt elég komolyan próbálta fogalmazni, de ahogy elképzelem...XDDD -na, nem értnei férre, tessék komoly lenni!
2-Igaz.
Szerk: Zoé 2009-03-24 18:36:51
beküldve: 2009-03-24 18:35:29
(#17982) Köszi a biztatást, az eddigi rekordom az 3 hónap volt.... ajvé.
Wakka: Szerintem nem szerencsés itt a fórumon ilyen ceruzás dolgokat leírni, tudod ez egy elég perverz banda...
Nekem is volt réggebben nagyon sok olyan időszakom, amikor legszívesebben a ceruzámba dőltem volna (nem félre érteni
*sikítva felröhög*
LOL!!! Ez nagyon jó, ez.. Jajj...!!!
Megjegyzés: Minden függősék ártalmas. De ki az, aki nem függ valamitől?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-24 18:34:38
Ügyi vagy! Én viszont 20 éve 100% nikotin mentes vagyok (nem közvetettve), de ha 2 napig nem néznék/vennék valami képregényt akkor ott kő kövön nem maradna.
XD. Nikotin helyett képregény függő
Dragda: ha mégis kisértést éreznél, ak köss rá a cigis dobozra egy áramkört vhogy, aztán ha hozzá akarsz érni ak ........... Durva de sztem többé a közelébe se mennél, és ha nem nagy ütés ér ak nem fogsz halódni XD
-igen, muszály volt ezt berakni vhogy.
Szerk: Zoé 2009-03-24 18:33:24
Nem-nem-NEM! Kitartás kishúgom, kitasrtás!!! *lelkesít*
Tessék megálljt parancsolni - legalább egy kis időre, ha többre nem futja - ennek a káros szenvedélynek!
Elhiszem, hogy biztos nehéz, és nagy a kísértés, de én csak sok sikert kívánok!
Tessék megálljt parancsolni - legalább egy kis időre, ha többre nem futja - ennek a káros szenvedélynek!
Elhiszem, hogy biztos nehéz, és nagy a kísértés, de én csak sok sikert kívánok!