Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Na, emberek örömmel jelentem, hogy immár kerek 12 napja nikotin-mentes vagyok! Péntek 13 óta nulla cigi! Juhú!
Viszont a falat tudnám kaparni egy jó slukkért....
Ügyi vagy! Én viszont 20 éve 100% nikotin mentes vagyok (nem közvetettve), de ha 2 napig nem néznék/vennék valami képregényt akkor ott kő kövön nem maradna.
Ja. Én vagyok a zenetagozat kijelölet pszihológusa v miXD
-még 4 év után se értem mér. csak hát ha vkinek vmi bánata/gondja van, ak hozzám jön. -én meg adok neki egy alapos fejmosást -ha ő a hibás- v egy tanácsot.
Wakka: jó h talpra tudsz állni.
Dragda: szia. és a cigi: igy tovább. van önuralmad.
-még 4 év után se értem mér. csak hát ha vkinek vmi bánata/gondja van, ak hozzám jön. -én meg adok neki egy alapos fejmosást -ha ő a hibás- v egy tanácsot.
-csak sajna én másokat tudok hajszolni, magamnak meg semmit nem took bebeszélni
Wakka: jó h talpra tudsz állni.
sokan omlanak össze
Dragda: szia. és a cigi: igy tovább. van önuralmad.
Szerk: Zoé 2009-03-24 18:27:47
beküldve: 2009-03-24 18:25:01
(#17976) Na, emberek örömmel jelentem, hogy immár kerek 12 napja nikotin-mentes vagyok! Péntek 13 óta nulla cigi! Juhú!
Viszont a falat tudnám kaparni egy jó slukkért....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Már csak követned kell az elveidet - na ez a legnehezebb.
Nekem is volt réggebben nagyon sok olyan időszakom, amikor legszívesebben a ceruzámba dőltem volna (nem félre érteni ), annyira "nem megértő" volt a "közönség"... de aztán újra talpra álltam és jön az Eye of the Tiger!
Nekem is volt réggebben nagyon sok olyan időszakom, amikor legszívesebben a ceruzámba dőltem volna (nem félre érteni ), annyira "nem megértő" volt a "közönség"... de aztán újra talpra álltam és jön az Eye of the Tiger!
Köszönöm Zoe ez bizony jó kis lelkesítő monológ lett! Téged kéne berakni minden lelkiválságban szenvedő művész mellé.
Így van, így van!
Zoe: benned egy műértő veszett el... és szerencsére sikerült megtalálnod^--^
Így van, így van!
Ha te mondod, biztos igazad van.
na még szép h igy van! -de csak távolról
Bocsi az előbbiben az iráshibákért, kijavitottam-nagyjából.
beküldve: 2009-03-24 18:15:28
(#17972) Jajj ne, emberek, a végén még elérzékenyülök...
baniaa3.0:
Miho:
baniaa3.0:
Miho:
isten őrizzen még egy italmeghívástól, már így is örökéletre adósod vagyok. Majd max. ha kiegyenlítettem a számlát.
Szerk: wakka 2009-03-24 18:17:02
Hogy is van az, h fintorogva elsüllyeszted? Nem kell olyan nagy önkritika. Jó persze, kell, de nem olyan nagy. Sztem biztos nem rontod el annyira, h vhová berakd, aztán egyszer eszedbe jut, h jé, nekem itt vannak rajzaim, és ránézel.
Különben is, 100 h jól sikerül. Nem kell mindig minden apró hibát meglátni, ha mindenki nagyitóval nézne egy képet, h hol van benne hiba, akkor most a milliókat érő képek nem gallériákban, gyűjteményekben viritanának, és nem ismerné őket senki.
El tudod ezt képzelni? Nézd meg a hibáidat, és kövi alkalommal vigyázz ott jobban, de ne feledd el, h minél többet gyakorolsz, annál kevesebb hibát ejtessz, és a hibákból tanulni lehet. Többet mint bármelyik tanártól. Szal ne tessék itt nekem föladni, meg azt mondani, h ez nem jó. Pár év múlva úgyis ránézel, és azt kérded majd magadtól, h ezt én rajzoltam? -mer akkorra már sokkal ügyibb leszel. csak keveseknek jut eszébe, hogyha nem rajzolták volna meg egyszer azt a "hibás" munkát, ak most nem tudnának olyan szépen festeni meg minden.
Na, ez szép hosszú lett. Remélem azér segit.
Különben is, 100 h jól sikerül. Nem kell mindig minden apró hibát meglátni, ha mindenki nagyitóval nézne egy képet, h hol van benne hiba, akkor most a milliókat érő képek nem gallériákban, gyűjteményekben viritanának, és nem ismerné őket senki.
El tudod ezt képzelni? Nézd meg a hibáidat, és kövi alkalommal vigyázz ott jobban, de ne feledd el, h minél többet gyakorolsz, annál kevesebb hibát ejtessz, és a hibákból tanulni lehet. Többet mint bármelyik tanártól. Szal ne tessék itt nekem föladni, meg azt mondani, h ez nem jó. Pár év múlva úgyis ránézel, és azt kérded majd magadtól, h ezt én rajzoltam? -mer akkorra már sokkal ügyibb leszel. csak keveseknek jut eszébe, hogyha nem rajzolták volna meg egyszer azt a "hibás" munkát, ak most nem tudnának olyan szépen festeni meg minden.
Na, ez szép hosszú lett. Remélem azér segit.
Szerk: Zoé 2009-03-24 18:17:06
Szia Miho!Hogyvagy? Kár hogy nem jöttél 7végén! Májd legközelebb!
Szia Naruto-kun!
Én is sajnálom, hogy nem tudtam menni, pedig még érdekelt is volna ez a kis rendezvény.
De igen; majd legközelebb! Reszkessetek!
Eltűnt a fórumtalis topic - már innen balról... - leálltunk, kéremszépen?
Szia Zoe!
Nem is írtam, hogy mit rajzoltam, szóval nem lennél azzal se okosabb, ha visszaolvasnál. Egy "ágyjelenet". Baldachinos ágy(hogy rohadna meg a sok szöszmötölős kis függönygyűrődésével együtt.. ), és két nő. Az egyik alszik, a másik pedig nézi őt.
(Hogy miért nem fiú az egyik? Mert akkor még megerőltetőbb lett volna... Nem mindig jön össze a fiú-rajzolás... Nőket könnyebb.)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-24 18:06:41
beküldve: 2009-03-24 18:00:44
(#17969) Sziasztok
Wakka: boldog szülinapot.
Miho: mit rajzoltál? *még nem olvasott vissza*
Wakka: boldog szülinapot.
Miho: mit rajzoltál? *még nem olvasott vissza*
beküldve: 2009-03-24 17:57:23
(#17968) Wakka:Boldog születésnapot!
Szia Miho!
Remélem azért jó lett a rajz!
(...)
Na de én megyek. Bőven letelt az a 10 perc.
(...)
Szia Yaven!
Hát remélem... Én még így nem látom, hogy jó vagy sem. Amúgy is túl önkritikus vagyok, szóval ha kész is lesz, lehet, hogy fintorogva elsüllyesztem a többi mellé.
Várunk vissza!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-24 17:54:06
beküldve: 2009-03-24 17:42:21
(#17966) Szia Miho!
rapider: felvettelek. Ha mégsem sikerült, akkor most így jártál
rapider: felvettelek. Ha mégsem sikerült, akkor most így jártál
beküldve: 2009-03-24 17:37:09
(#17965) Boldog szülinapot wakka!!!!!!
Útolag is
Yaven felvettél???
Útolag is
Yaven felvettél???
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-24 17:38:02
Utálom a fórumrendőrséget játszani, de biztos, hogy egy két betűs szóért meg egy szmájliért be kellett idézned Yaven egész posztját?
Segítek: nem, sőt!
wakka: Utólag is boldog születésnapot!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-24 17:34:47