Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-24 09:02:31
(#17919) Jó reggelt mindenkinek! Ismét 21 unalmas infó óra T.T Mentsen meg valakiiii T.T Aztán meg ma van a múzeumlátogató nap... mi gyakorlatilag a budai várba megyünk meg a Mátyás templomba... haza akarok menni -.-
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-03-24 07:01:32
(#17918) Dragon Ball Evolution? IMDb 3.7 ?? Biztosan megnézem ...majd...itthon gépen.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-24 00:09:04
(#17917) Nem lesz ez így jó, emberek. Mire leküldöm a napi adagot, majdnem mindenki lefekszik aludni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-23 22:12:03
(#17916) Jóéjt DZ!
Amúgy Alister én csakazértis elmek megnézem az új Dragon ball-t nem véletlen hoztam fel a témát...amúgy volt egy kb 1980 as kiadás is...kiköpött ugyanaz amúgy az elej meg trailer alapján abból merítettek csak jobbak az effectek de majd meglássuk mit tud a 21. század!
Énis mek!Jóéjt mindenkinek!
Amúgy Alister én csakazértis elmek megnézem az új Dragon ball-t nem véletlen hoztam fel a témát...amúgy volt egy kb 1980 as kiadás is...kiköpött ugyanaz amúgy az elej meg trailer alapján abból merítettek csak jobbak az effectek de majd meglássuk mit tud a 21. század!
Énis mek!Jóéjt mindenkinek!
Dzirun: Ez a kép előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés kísérletének minősül. Reszkess!
bocsi kicsit elvadult elmeállapotomban voltam amikor készítettem
am. mentem
bye
-
beküldve: 2009-03-23 21:48:14
(#17913) Sziasztok mindenkik!
DramaCon: Metál! Egyik nagy kedvencem.
Unalom: Alberto Moravia írt egy könyvet Az unalom címmel. Egész jó.
Dragon Ball film: Ha ezt meg is nézzük, csak röhögni/fikázni. Arra jó lesz.
Cowboy Bebop: Én a Johnny Mnemonic meg a Sok hűhó semmiért film óta kedvelem Keanu Reeves-t, és a Mátrix 2-3 kivételével nem is láttam még vacak filmben. Az Édes november aranyos film, az Only time pedig metál.
Dzirun: Ez a kép előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés kísérletének minősül. Reszkess!
DramaCon: Metál! Egyik nagy kedvencem.
Unalom: Alberto Moravia írt egy könyvet Az unalom címmel. Egész jó.
Dragon Ball film: Ha ezt meg is nézzük, csak röhögni/fikázni. Arra jó lesz.
Cowboy Bebop: Én a Johnny Mnemonic meg a Sok hűhó semmiért film óta kedvelem Keanu Reeves-t, és a Mátrix 2-3 kivételével nem is láttam még vacak filmben. Az Édes november aranyos film, az Only time pedig metál.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-23 22:22:02
megtaláltam a legbetegebbet, csak kell hozzá egy kis south parkos ismeret.
Rob Schneider was an animal. Then he was a woman. And now Rob Schneider is... Sipke Spiegel. And he is about to find out, that being Spike Spiegel... is harder than he thinks.
[Link]
Rob Schneider was an animal. Then he was a woman. And now Rob Schneider is... Sipke Spiegel. And he is about to find out, that being Spike Spiegel... is harder than he thinks.
[Link]
*totál kiakadt.... de tényleg..... köpnyi-nyelni nem tud......megszólalni se igazán*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
[Link]
[Link]
jujjjj! ez beteg ! naaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggggyyyyon nn beteg!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
[Link]
[Link]
-
Szerk: ∂z 2009-03-23 21:11:58
beküldve: 2009-03-23 21:02:59
(#17909) megint megállt az élet. most vmi buzditó szöveg kéne, v ilyesmi, gondolom. v valami amitől mindenkinek hirtelen megjön a kedve, és annyit kezd dumálni, h csak győzni kell olvasni.
Dzirun: bármi ami vicces jöhet.
Dzirun: bármi ami vicces jöhet.
nem, egyszerűen békén kell hagyni az animéket, hogy animék maradjanak (szerintem)
amúgy erről már volt egy elég jó kis vitám animaxfórumon is, majd 1-2 vicces dolgot belinkelek
amúgy erről már volt egy elég jó kis vitám animaxfórumon is, majd 1-2 vicces dolgot belinkelek
ha normálisan meg tudják csinálni akkor csak hajrá ! ha rossz lesz aako meg szörnyölködünk , de akkor sem vesztettünk semmit!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-23 20:46:23
(#17907) nem, egyszerűen békén kell hagyni az animéket, hogy animék maradjanak (szerintem)
-
Szerk: ∂z 2009-03-23 20:46:39
lehet h nem rossz színész ( ), de mindenesetre határozottan nem Spike
Ismerve a felhozatalt.... vald be, hogy még ő a legjobb lehetőség...
Persze, ha találnak egy ezerszer szexibb és flegmább pasit, aki rúgni is tud.... akkor hajrá
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-23 20:40:34
(#17905)