Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
és még zenét is rakott alá *o* mindjárt bedilizek, gyönyörűűű~
Látom ti nagyon elvagytok ezekkel a videókal....
és még zenét is rakott alá *o* mindjárt bedilizek, gyönyörűűű~
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Én is épp Evanescence-t hallgatok Tőle! Csak én a Lithium-ot...*_*
[Link]
[Link]
Amúgy ha tanár leszel hozzád fogok menni gyakorolni értségi előtt!
És akkor már meg van az első tanítványod ha beleegyezel
És akkor már meg van az első tanítványod ha beleegyezel
Oh, ez bizony szupi lenne! Bár nem tudom magyarból mennyire van értelme külön tanárhoz járni.. Mondjuk ha az ember rászorul, miért ne... [/QUOTE]
Ja értem szóval, te magyar tanár leszel?
De abból sem árt egy kis gyakorlás
De ezektől a szinkrónia diakróniától az agyam eldobom!(mármint ha van mit )
Amúgy szerintem ha ez az álmod, akkor hát ne álljon az utadba semmi sem Én sok sikert kívánok neked
Szia Naruto
Szia Zoe
Zoe: hát nem egy jó nap az biztos, annak a fiúnak meg elég lett volna az órát betörni
Hát ha a holnapi nap össze jön
Naruto: de jó, nekem is 5 órám volt, laza és jó nap
Sziasztok most mentem majd holnap leszek!
Mindenkinek további szép napot!
Főleg Zoe-ra rá fér
Amúgy annak a lánynak nem rossz a hangja.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-23 18:06:33
lehet, de attól még nagyon kib@szott jó *o*
csak kicsit különbözik az eredeti Within Temptation-től (pl, nincs alatta zene xD)
csak kicsit különbözik az eredeti Within Temptation-től (pl, nincs alatta zene xD)
Nem rosssz de nem az igazi
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-23 17:53:33
(#17851) "Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Tudom hogy kell azt a szerkeztős izét... csak elfelejtettem az elöbb! ( 1000 bocsi! ) Am köszi, én is gaara fan vok... XP
Oh, hát ha tudod, akkor semmi baj! Máskor majd odafigyelsz.
És szia Zoe!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-23 17:53:34
beküldve: 2009-03-23 17:50:21
(#17849) Sziasztok itt vagyok!!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-23 17:50:57
Furi:
Ejnye, nem szabad ám duplapostolni! Ha valamit még hozzászólnál, kattints a hozzászólás jobb alján látható "szerkesztés" feliratra, és már írhatod is!
Amúgy meg...imádom az avád!!! *Gaara-fan*
Fantom: A kérdés kinek szólt?
Ejnye, nem szabad ám duplapostolni! Ha valamit még hozzászólnál, kattints a hozzászólás jobb alján látható "szerkesztés" feliratra, és már írhatod is!
Tudom hogy kell azt a szerkeztős izét... csak elfelejtettem az elöbb! ( 1000 bocsi! ) Am köszi, én is gaara fan vok... XP
beküldve: 2009-03-23 17:49:39
(#17847) Sziasztok.
Napom: kész vagyok, ennyi. Mostmár szemüveg nélkül komolyan nem látok. 9 órám kellet volna mag legyen. jó hir, h én lettem a kapus, mer a soros hiányzott, ezér beraktak melém még egy lányt . Rosz: egész nap a tanároknak rohangáltam, kb 15 oldalt irtam, és a magyartanárnő jóvoltából Orbán Balázs A Székelyföld leirásából elolvastam mindent a Bálványos várról, és a Kénbarlangról. ( Miho: mindenre könyörgök, ne tedd ezt a gyerekkekkel majd )
Na ez kész, visszaviszem a könyvtárba, mire jön az egyik tanárnő h irtak 3 oldalt, azt legyünk szivesek lemásolni. Rendben, ezt is túlélem. Viszem föl a füzetet a tulajdonosának -amiből másoltunk- erre az együk hülye srác mögém kerül, elkap, és nem akar elengedni. Jön a fizikatanár, kérdi a sráctól, h kedves-e az élete. -ő a kedvencke, senki nem szidja le.- én erre azt mondtam, neki biztos nem, és jól megkönyökeltem.
Na ak 4-től megyek zgr órára. ott a fiú még nem végzett, leülök, és amig a tanárnő bájos hangján orditozott , addig a telefonomon megpróbáltam elérni ezt az oldalt. irni nem tudtam, olvasni igen.
Aztán mentem meghalni, ami 2 -órát tartott.
A föntieket összefoglalva: irástól fáj a kezem, olvasástól a szemem, és a zgr órán megsüketültem, most meg tanulhatok.
Na ez elég hosszú hsz h ne kössön bele senki? -Yaventől tanultam-
Helyesirásba most ne belekötni
Usagi-chan: örülök h megvagy.
Napom: kész vagyok, ennyi. Mostmár szemüveg nélkül komolyan nem látok. 9 órám kellet volna mag legyen. jó hir, h én lettem a kapus, mer a soros hiányzott, ezér beraktak melém még egy lányt . Rosz: egész nap a tanároknak rohangáltam, kb 15 oldalt irtam, és a magyartanárnő jóvoltából Orbán Balázs A Székelyföld leirásából elolvastam mindent a Bálványos várról, és a Kénbarlangról. ( Miho: mindenre könyörgök, ne tedd ezt a gyerekkekkel majd )
Na ez kész, visszaviszem a könyvtárba, mire jön az egyik tanárnő h irtak 3 oldalt, azt legyünk szivesek lemásolni. Rendben, ezt is túlélem. Viszem föl a füzetet a tulajdonosának -amiből másoltunk- erre az együk hülye srác mögém kerül, elkap, és nem akar elengedni. Jön a fizikatanár, kérdi a sráctól, h kedves-e az élete. -ő a kedvencke, senki nem szidja le.- én erre azt mondtam, neki biztos nem, és jól megkönyökeltem.
Na ak 4-től megyek zgr órára. ott a fiú még nem végzett, leülök, és amig a tanárnő bájos hangján orditozott , addig a telefonomon megpróbáltam elérni ezt az oldalt. irni nem tudtam, olvasni igen.
Aztán mentem meghalni, ami 2 -órát tartott.
A föntieket összefoglalva: irástól fáj a kezem, olvasástól a szemem, és a zgr órán megsüketültem, most meg tanulhatok.
Na ez elég hosszú hsz h ne kössön bele senki? -Yaventől tanultam-
Helyesirásba most ne belekötni
Usagi-chan: örülök h megvagy.
Szerk: Zoé 2009-03-23 17:50:22
Van aztán "néhány" tanár a családodban!
Hát igen van egy pár! Így elég nagyok az elvárások...Főleg általánosban, mikor a papa volt az igazgató... Nem mintha olyan rossz lett volna csakhát minden tanár velem volt elfoglalva!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-23 17:48:17
(#17844) Furi:
És SZIAAA Naruto-kuuun!
És SZIAAA Naruto-kuuun!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-23 17:49:16