Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Lényeg a lényeg hogy ne kapjak rossz jegyet és akkor lezárni sem fognak rossz jegyre
És ott a pont!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-23 17:20:35
[QUOTE]
Bár sosem értettem, hogy miért tesznek különbséget a piros és a kék jegy között igaz, hogy az egyik nagyobb dolgozat, de akkor is most nem tökmindegy, hisz dolgozat és dolgozat ugyan az.
Bár sosem értettem, hogy miért tesznek különbséget a piros és a kék jegy között igaz, hogy az egyik nagyobb dolgozat, de akkor is most nem tökmindegy, hisz dolgozat és dolgozat ugyan az.
Nono, ennek igenis sok értelme van! Így a tanár könnyebben eldöntheti, hogy félévzáráskor vagy épp teljes év záráskor milyen jegyet is adjon, merre kerekítsen. Ugyanis pl.:
Van három 3-asod kisjegyekből/kékekből, de van három négyesed témazárókra. Jobb fejek erre 4-est adnak. Kevésbé jó fejek, vagy bizonytalanok adnak lehetőséget a bizonyításra: 3-as vagy 4-es szinten állsz? feleléssel.
Röviden ennyi.
*leveszi a tanárnéni-szemüveget*
Értem tanárnéni
De nekem akkor is ugyan az Mondjuk a tanároknak nem, de ha így nekik könnyebb Lényeg a lényeg hogy ne kapjak rossz jegyet és akkor lezárni sem fognak rossz jegyre
Mondjuk a matek tanárom nem tesz közötte különbséget, neki egy és ugyanaz.
Amúgy ha már itt tartunk jobban szeretek tz-t írni
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Ma este Papp László.
O_O"
...
Megyek és:
a. Jegyüzért keresek.
b. Leütök egy vidám jegytulajdonost.
c. Kiöltözöm, és roadkodni próbálok.
*gondolkozik, hogy mikor is felejtette el eme nemes eseményre megveni a jegyet...*
Ekkora barmot, mint én...
Gondolom Te mész...(?) Ha igen NAGYON JÓ SZÓRAKOZÁST!
Éjszí/díszí koncert, ó je.
Igeeen??? Hol, mikor?
Ma este Papp László.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-23 16:48:55
(#17825) Ja-ja! Mi is most fogunk természetismeretből írni, bár lehet, hogy már valaki mondta, attól, illetve azoktól elnézést kérek...
Egyébként szerintem is tök fölösleges, hiszen ha tudjuk az anyagot, akkor jól felvételizünk, ha nem akkor meg magunkra vessünk! De most tényleg, ez akkora hülyeség! Mi a fenének írjuk meg, ha jövőre újra írnunk kell?
Egyébként szerintem is tök fölösleges, hiszen ha tudjuk az anyagot, akkor jól felvételizünk, ha nem akkor meg magunkra vessünk! De most tényleg, ez akkora hülyeség! Mi a fenének írjuk meg, ha jövőre újra írnunk kell?
Gyűlölni egyet jelent a halállal, szeretni egyet jelent az élettel.
Nono, ennek igenis sok értelme van! Így a tanár könnyebben eldöntheti, hogy félévzáráskor vagy épp teljes év záráskor milyen jegyet is adjon, merre kerekítsen. Ugyanis pl.:
Van három 3-asod kisjegyekből/kékekből, de van három négyesed témazárókra. Jobb fejek erre 4-est adnak. Kevésbé jó fejek, vagy bizonytalanok adnak lehetőséget a bizonyításra: 3-as vagy 4-es szinten állsz? feleléssel.
Röviden ennyi.
*leveszi a tanárnéni-szemüveget*
Éjszí/díszí koncert, ó je.
Igeeen??? Hol, mikor?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-23 16:48:53
beküldve: 2009-03-23 16:46:34
(#17823) Éjszí/díszí koncert, ó je.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Igen, teljes mértékben szánalmas és fölösleges.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-23 16:40:11
(#17821) Akkor jobb lesz, hogy ha jól meg írod
Főleg ha nagy piros jegyet is kapsz rá
クイックシルバー: valami olyasmi
Főleg ha nagy piros jegyet is kapsz rá
クイックシルバー: valami olyasmi
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Köszi szépen!
Irodalomból is írunk ilyen szövegértés féleséget...
Ráadásul a matektanárnő kitalálta, hogy ezt a kompetenciát majd le is fogja osztályozni (piros jegy), mivel úgyis ő javítja majd ki.
Irodalomból is írunk ilyen szövegértés féleséget...
Ráadásul a matektanárnő kitalálta, hogy ezt a kompetenciát majd le is fogja osztályozni (piros jegy), mivel úgyis ő javítja majd ki.
Rapider te kis mázlista...Nekem 5 órám lett volna, de betettek még plusz 2 órát. Naggyon uncsi volt, mert a matek kompetencia mérésre készülünk...
Az irodalom tanárnő rámszállt - már megint - , mert írtam egy karó dogát...
Szal összefoglalva sz@r napom volt/van.
Szia
Szegény, nem irigyelek
Akkor igen csak pocsék napod volt.
Írtok majd matek kompetencia mérést?És pont matekból?
Az nehéz lesz. Előre is sok szerencsét
Rapider te kis mázlista...Nekem 5 órám lett volna, de betettek még plusz 2 órát. Naggyon uncsi volt, mert a matek kompetencia mérésre készülünk...
beküldve: 2009-03-23 16:07:33
(#17816) Szia Barbara-chan
beküldve: 2009-03-23 16:07:10
(#17815) Újabb kultúrsokkos igehirdetés.
A Vertigo füzeteket lapozgatók már megismerkedhettek az Y the last man című képregénnyel.
Jó hír azoknak, akik az első pár rész után elvonási tünettől habzó szájjal kószálnak az utcákon; kiadják különálló kötetben is! [Link]
Aki még nem addict, annak íme az első fejezet; [Link]
Külön nyalánkságnak a sorozat pár borítója (személyes kedvenc a 16-os ); [Link]
És akik már csak az igazán kemény anyagtól mennek el, mindez deluxe kiadásban :nyálcsorgat:; [Link]
u.i.: egyszer majd megtanulok olyan faján linkelni, hogy ne a link szót írja ki.
A Vertigo füzeteket lapozgatók már megismerkedhettek az Y the last man című képregénnyel.
Jó hír azoknak, akik az első pár rész után elvonási tünettől habzó szájjal kószálnak az utcákon; kiadják különálló kötetben is! [Link]
Aki még nem addict, annak íme az első fejezet; [Link]
Külön nyalánkságnak a sorozat pár borítója (személyes kedvenc a 16-os ); [Link]
És akik már csak az igazán kemény anyagtól mennek el, mindez deluxe kiadásban :nyálcsorgat:; [Link]
u.i.: egyszer majd megtanulok olyan faján linkelni, hogy ne a link szót írja ki.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-23 16:12:00