Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Bezony, elbóbiskoltam. És igazán igyekszem magam összekaparni...ma mondjuk megnéztem a gyógyszer tájékoztatóját, és mit láttam? "Álmosságot okoz", az anyjukat.
Aggódni meg nem kell, nehezebből is kimásztam már.
Részvétem az ihleted miatt, az egészből az volt a legértékesebb....
Nem, nem megyek vissza a koliba. Itthon leszek egész héten... és kockulni fogok a fórumon.
Aggódni meg nem kell, nehezebből is kimásztam már.
Részvétem az ihleted miatt, az egészből az volt a legértékesebb....
Nem, nem megyek vissza a koliba. Itthon leszek egész héten... és kockulni fogok a fórumon.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Elbóbiskoltál a cipőboltban???*elképzeli* Ne haragudj, de ez annyira aranyos lehetett! *azért sajnál is!*
Hmmm... Tessék összeszedni magad, szépen! Ne kelljen aggódnom érted!
Velem semmi különös nincs. Ma délután ádáz csatát vívtam egy papírlappal és egy seregnyi rotringheggyel... Sajnos a végén csatlakozó kuka győzött... A hegyek, a papír(ok), és az ihletem is ott végezték...
És amúgy így, hogy ennyire rosszul érzed magad, ugyanúgy mész holnap vissza a koleszba? Vagy mi lesz?
Hmmm... Tessék összeszedni magad, szépen! Ne kelljen aggódnom érted!
Velem semmi különös nincs. Ma délután ádáz csatát vívtam egy papírlappal és egy seregnyi rotringheggyel... Sajnos a végén csatlakozó kuka győzött... A hegyek, a papír(ok), és az ihletem is ott végezték...
És amúgy így, hogy ennyire rosszul érzed magad, ugyanúgy mész holnap vissza a koleszba? Vagy mi lesz?
*buksisimi*
Itt vagyok Húgocskám, itt vagyok! Jobban vagy már?*most ő reménykedik*
*nagyölelés*
Dejóóóóóóó... Jobban? Nagy francokat... ma család elment kirándulni "húsvéti bevásárlás" címén... és elbóbiskoltam a cipőboltban...
Veled?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Vagy még itt vagy? *reménykedik*
*buksisimi*
Jó estét!
Miho Nővérem jött, köszönt és ment is.... *szipp*
Vagy még itt vagy? *reménykedik*
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-22 22:27:12
beküldve: 2009-03-22 22:24:05
(#17764) Jó estét!
Gondoltam még benézek Rátok, elolvasgatom a néhány hsz-t, amit az eltűnésem után termeltetek... Csakhogy megfeledkeztem arról, hogy közben véget ért egy Fórumtali+ vasárnap este van... Szóval a néhány helyett... lett jó néhány. Majd holnap délelőtt elolvasom mind. Resmélem találok élménybeszámolót is a Japán Nap második felvonásáról.
Gondoltam még benézek Rátok, elolvasgatom a néhány hsz-t, amit az eltűnésem után termeltetek... Csakhogy megfeledkeztem arról, hogy közben véget ért egy Fórumtali+ vasárnap este van... Szóval a néhány helyett... lett jó néhány. Majd holnap délelőtt elolvasom mind. Resmélem találok élménybeszámolót is a Japán Nap második felvonásáról.
beküldve: 2009-03-22 22:03:57
(#17763) De remélem videó készült rólam
De megyek lefeküdni
Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!
nektek is fisi,yaven,naruto na meg persze a többi fórumos tagnak
De megyek lefeküdni
Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!
nektek is fisi,yaven,naruto na meg persze a többi fórumos tagnak
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-22 22:05:35
(Alister érti a problémát )
Jól ki tárgyaltuk a témát. Jó éjt és szép álmokat!"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
És hol vannak a képek?
Akkor már megint kimaradtam a fényképezésből
Ne sírjon az arcod! Na jó, de. Ez tényleg rossz. Akkor legalább még valakin röhögnének a fórumosok. De következő fórumtalin nagy csoportképet kéne!
Beleírtam az előző hsz-ba, utólag, de míg én ezt fogalmazom, addig tuti elolvasod. Na mindegy:
wonderland.gportal.huJaj, és most nem megy ki a fejemből a Vater Unser....
De msot már megyek. Jó éjt! [/QUOTE]
De mondjuk egy kicsit egyedül érzem magam.
de nem baj majd következőleg remélem lesz kép rólam
Szerk: rapider 2009-03-22 22:01:51
Jó éjt!
Jóccakát!
Fogyunk, *szipp*
És hol vannak a képek?
Akkor már megint kimaradtam a fényképezésből [/QUOTE]
Ne sírjon az arcod! Na jó, de. Ez tényleg rossz. Akkor legalább még valakin röhögnének a fórumosok. De következő fórumtalin nagy csoportképet kéne!
Beleírtam az előző hsz-ba, utólag, de míg én ezt fogalmazom, addig tuti elolvasod. Na mindegy:
wonderland.gportal.huJaj, és most nem megy ki a fejemből a Vater Unser....
De msot már megyek. Jó éjt!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hova vannak feltöltve a képek?
wonderland.gportal.hu
Jó nézegelődést.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-22 21:54:23
beküldve: 2009-03-22 21:52:13
(#17757) De hol vannak a képek??
a társaságól csak rólam nem készült kép.
Pedig úgy vártam hogy megnézzem magam a képeken.
a társaságól csak rólam nem készült kép.
Pedig úgy vártam hogy megnézzem magam a képeken.
De nem majd remélem hogy következőleg készül rólam
Szerk: rapider 2009-03-22 21:54:43
beküldve: 2009-03-22 21:51:38
(#17756) beküldve: 2009-03-22 21:49:47
(#17755) Juhúúúúú képecskék, képecskék, képecskék.....