Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
történt pár dolog míg hajat mostam...
Naruto, Yaven nagyon gyakran és sok mindenkinek mond ilyeneket, poénból, még durvábbakat is, és ha megsértődött volna, azt sokkal brutálisabb hangnemben tudatná, hidd el! (már hallottam élőben )
Jó hír: még 9 kép került föl! Több nincs. :( Majd egyszer a videókat is megoldom, de az nem ma lesz
Dzirun: Miután leírtam, nekem is úgy tűnt, hogy hoppá, de ilyenkor tényleg olyan ideges leszek, ahogy nézem a meredten forgó homokórát, és semmit nem tehetek! Bocsi, hogy olyan nagyon félreérthető...
Ja, ott volt a kutyus is, csak nincs rajta a képeken. Pedig két Hellsinges számra is botladoztam ám! Az egyik képen látható, amin épp nem sikerült a lépés.
Rapider: Ez igaz! A húgom viszont arra hivatkozott, hogy nem mondtad neki (mert én is számon kérterm tőle) De majd legközelebb!! (ez viszont tényleg fatális mulasztás volt!!! )
Naruto, Yaven nagyon gyakran és sok mindenkinek mond ilyeneket, poénból, még durvábbakat is, és ha megsértődött volna, azt sokkal brutálisabb hangnemben tudatná, hidd el! (már hallottam élőben )
Jó hír: még 9 kép került föl! Több nincs. :( Majd egyszer a videókat is megoldom, de az nem ma lesz
Dzirun: Miután leírtam, nekem is úgy tűnt, hogy hoppá, de ilyenkor tényleg olyan ideges leszek, ahogy nézem a meredten forgó homokórát, és semmit nem tehetek! Bocsi, hogy olyan nagyon félreérthető...
Ja, ott volt a kutyus is, csak nincs rajta a képeken. Pedig két Hellsinges számra is botladoztam ám! Az egyik képen látható, amin épp nem sikerült a lépés.
Rapider: Ez igaz! A húgom viszont arra hivatkozott, hogy nem mondtad neki (mert én is számon kérterm tőle) De majd legközelebb!! (ez viszont tényleg fatális mulasztás volt!!! )
És hol vannak a képek?
Akkor már megint kimaradtam a fényképezésből
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-22 21:50:29
beküldve: 2009-03-22 21:47:29
(#17753) történt pár dolog míg hajat mostam...
Itt vannak a képek: [Link]
De most már én is távozok, még hátra van a napi kötelező egy oldal megírása a novellámból, amit végre be szándékozok fejezni (Alister érti a problémát )
Itt vannak a képek: [Link]
De most már én is távozok, még hátra van a napi kötelező egy oldal megírása a novellámból, amit végre be szándékozok fejezni (Alister érti a problémát )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-03-22 21:50:58
beküldve: 2009-03-22 21:47:22
(#17752) Halljátok hol vannak a képek amit fisi teója csinált???
Ki tudja holvannak a képek???
Ki tudja holvannak a képek???
Szerk: rapider 2009-03-22 21:47:33
beküldve: 2009-03-22 21:46:55
(#17751) Jó éjszakát!
Jóccakát neked is!
Maradtunk még vagy elfogytunk?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-22 21:42:02
(#17749) Én is megyek aludni. Holnap sajnos suli.
Fisi: "valahogy" kétségeim kezdtek támadni a hugod fényképezési tehetségével kapcsolatban
Jó éjszakát!
Fisi: "valahogy" kétségeim kezdtek támadni a hugod fényképezési tehetségével kapcsolatban
Jó éjszakát!
Dragda, nehogy meghalódj nekem LOL
Igyekszem. Sok integetés és szép álmokat! Pápá
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-22 21:35:46
(#17747) Alister: aucs.
Mentem. Mivel drága nővérem nem került elő, nem várom tovább. majd csak fölbukkan. az öcsi meg régen húzza a lóbőrt.
Mindenkinek jóéjt, szép álmokat, akik még most jönnek, azoknak sziasztok és jó fórumozást, akik összevesztek/összevesznek, béküljenek ki stb
Mit hagytam ki? -holnap majd megtudom-Sziasztok.
Ja persze! Dragda, nehogy meghalódj nekem LOL
Mentem. Mivel drága nővérem nem került elő, nem várom tovább. majd csak fölbukkan. az öcsi meg régen húzza a lóbőrt.
Mindenkinek jóéjt, szép álmokat, akik még most jönnek, azoknak sziasztok és jó fórumozást, akik összevesztek/összevesznek, béküljenek ki stb
Mit hagytam ki? -holnap majd megtudom-Sziasztok.
Ja persze! Dragda, nehogy meghalódj nekem LOL
Szerk: Zoé 2009-03-22 21:45:33
az egyik lány azt kérte, hogy üssem meg. K Szóval megütöttem... ő meg nem védte ki...
de kis lány verő nagyot kapott szegény?
-
Sziasztok mindenkik!
Szióóóó....
És most kövezzetek meg, de semmi mást nem tudok írni.....Jah, megvan.
*lelkesen a nyakadba ugrik*
Aszta, kit látnak vakegér szemeim....
Szia Hanon! *nagyon lelkes integetés*
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-22 21:32:19
Kung-fu: Arra jártam egy ideig, de aztán az egyik intruktor-lány azt kérte, hogy üssem meg. Kérdeztem, hogy biztos, mir ő, hogy igen. Szóval megütöttem... ő meg nem védte ki...
Muwhaha.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-22 21:28:30
(#17743) És hol vannak a képek???
És rólam nem is csináltatok
És rólam nem is csináltatok
beküldve: 2009-03-22 21:28:14
(#17742) Jó csak egy kicsit---nagyon szarul esett...más volt első meg 2 olvasatra is...
beküldve: 2009-03-22 21:27:58
(#17741) Sziasztok mindenkik!
Kung-fu: Arra jártam egy ideig, de aztán az egyik intruktor-lány azt kérte, hogy üssem meg. Kérdeztem, hogy biztos, mir ő, hogy igen. Szóval megütöttem... ő meg nem védte ki...
Capoeira: Az inkább egy tánc, nem komoly harcművészet. túl sokat mutatja a hátát/oldalát az ellenfélnek, túl sok erőt fektet felesleges ugra-bugrába.
Zoénak, harcolásról: Ahhoz sokkal tapasztaltabbnak kell lenned, hogy ellensúlyozz mondjuk 20 kg vagy 20 cm nem a te javadra szóló különbséget
Naruto & rapide: Kihasználva, hogy nem volt ott egy férfi, terrorizáltátok a lányokat? Ejnye, ejnye... remélem, már végrendelkeztetek...
Naruto: Komolyan, az a vödör szmájli, meg a hozzászólás többi része nem ültette el benned a gyanakvást, hogy esetleg Yaven még sem utál, és nem azért írta, amit, hogy bántson?
Fisi: Jaj, te szegény, így összeesküdött ellened a technika...
Capoeira: Az inkább egy tánc, nem komoly harcművészet. túl sokat mutatja a hátát/oldalát az ellenfélnek, túl sok erőt fektet felesleges ugra-bugrába.
Zoénak, harcolásról: Ahhoz sokkal tapasztaltabbnak kell lenned, hogy ellensúlyozz mondjuk 20 kg vagy 20 cm nem a te javadra szóló különbséget
Naruto & rapide: Kihasználva, hogy nem volt ott egy férfi, terrorizáltátok a lányokat? Ejnye, ejnye... remélem, már végrendelkeztetek...
Naruto: Komolyan, az a vödör szmájli, meg a hozzászólás többi része nem ültette el benned a gyanakvást, hogy esetleg Yaven még sem utál, és nem azért írta, amit, hogy bántson?
Fisi: Jaj, te szegény, így összeesküdött ellened a technika...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jó...erről nem mondok semmit mert még a végén megbánom ok?Ez nem kicsit volt bántó és úgyhiszem de sebaj aki röhögött annak egészségére aki meg nem az meg majd úgyis fog...szal lényegtelen...Én jól éreztem magamat...de ha neked pl ienek a gondolataid akkor nem hiszem hogy megjelenek a következőkben...aztán most nem mindegy hogy ott vagyok vagy sem?Max annyi lenne hogy:hehe nincs itt Naruto hogy nyomja a sódert vagy valami!Szal köszi...ez nagyon jól esett!
Drága Naruto! Te nem vetted észre, hogy többször is kihangsúlyoztam, hogy mennyire jól éreztem magamat? Szerinted ha idegesítettél volna, akkor leírom ezt? Ne legyél már butus....csak azt írtam, hogy az öcséd nagyon kis visszafogott volt, te meg hoztad az 100%-os hiperaktív formádat. Ez nem rossz dolog. Nélküled az eddigi fórumtalik nagyon kínosan csendben teltek volna, de te mindig találtál vmi témát (sok esetben ez mondjuk a konzol volt... ). Szóval ne sértődj meg azon, hogy néha őrültnek nevezünk, mert a kedves őrülteket -mint amilyen te is vagy- nagyon bírjuk!