Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-22 21:25:27
(#17739) Rapider: Semmi vész......
Fisi: Aszta... tiszta jó a rucid.... Yaventől meg a lila felsőjét csórnám el....
Fisi: Aszta... tiszta jó a rucid.... Yaventől meg a lila felsőjét csórnám el....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-22 21:28:38
1 pillanatra azt hittem azt írtad, h a rohadt anyádat. kicsit meglepődtem
Naruto: ne emózz be mer beléd rúgok
Naruto: ne emózz be mer beléd rúgok
-
Szerk: ∂z 2009-03-22 21:26:32
A rohadt anyjába! Tisztára felmegy a vérnyomásom ettől a rohadt géptől! Másfél óra alatt egy félórás feladatot, elképesztő! De az első három kép végre fenn van itt: wonderland.gportal.hu (bocs, nem lnk, mert attól is behal)
A gépezésem 2/3-ában megy a képernyőbámulás és asztalverés!
A képek sorrendben: Yaven, én, Narutó.
Később elvileg még lesz pár hasonló.
És én
Bocs a haver dublázott
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-22 21:25:04
De mondjuk ez egy kicsit durva volt
Mármint én? De hol? És pusztán csak érdeklődtem!
Nem neked szólt csak rossz helyre kattintam
tényleg bocs
beküldve: 2009-03-22 21:22:04
(#17735) A rohadt anyjába! Tisztára felmegy a vérnyomásom ettől a rohadt géptől! Másfél óra alatt egy félórás feladatot, elképesztő! De az első három kép végre fenn van itt: wonderland.gportal.hu (bocs, nem lnk, mert attól is behal)
A gépezésem 2/3-ában megy a képernyőbámulás és asztalverés!
A képek sorrendben: Yaven, én, Narutó.
Később elvileg még lesz pár hasonló.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nem mondod komolyan h most megsértödtél.
Sztem ha következő alkalommal hiányoznál, akkor 2 perc múlva mindenki az ablakod alatt lenne, h mit csinálsz már.
Sztem ha következő alkalommal hiányoznál, akkor 2 perc múlva mindenki az ablakod alatt lenne, h mit csinálsz már.
Ez nagyon is igaz !!!!!!!!!!!
Főleg hogy én lennék az első
Szerk: rapider 2009-03-22 21:21:27
Mármint én? De hol? És pusztán csak érdeklődtem!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Zoé 2009-03-22 21:21:17
Nem mondod komolyan h most megsértödtél.
Szerintem aranyosságból mondta, cseppet sem akart megbántani.....
ma megint sértődékeny kedved vagyon?
ma megint sértődékeny kedved vagyon?
Szerintem aranyosságból mondta, cseppet sem akart megbántani.....
Ma megint sértődékeny kedved vagyon?
Ma megint sértődékeny kedved vagyon?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-22 21:19:09
A hangulat természetesen jó volt, lehetőségünk nyílt rá, hogy megismerkedhessünk a Naruto-klán egy újabb tagjával, mégpedig az anyukával! Őt és az "öccsöt" elnézve végig az járt a fejemben, hogy hogyan lehetséges, hogy a család normális, Naruto meg hát......tudjuk mindannyian...
Jó...erről nem mondok semmit mert még a végén megbánom ok?Ez nem kicsit volt bántó és úgyhiszem de sebaj aki röhögött annak egészségére aki meg nem az meg majd úgyis fog...szal lényegtelen...Én jól éreztem magamat...de ha neked pl ienek a gondolataid akkor nem hiszem hogy megjelenek a következőkben...aztán most nem mindegy hogy ott vagyok vagy sem?Max annyi lenne hogy:hehe nincs itt Naruto hogy nyomja a sódert vagy valami!Szal köszi...ez nagyon jól esett!
Nem hallgatom most végig, de türhetőbbek. Am ha zenét hallgatok, szeretem hallani is amit énekelnek, nem pedig ahogy orditanak.
Jóéjt kisöcsi. -mi volt az a kelesz??? te is nyelvújitónak készülsz???XD *NEM BIRJA*
Jóéjt kisöcsi. -mi volt az a kelesz??? te is nyelvújitónak készülsz???XD *NEM BIRJA*
Szerk: Zoé 2009-03-22 21:17:34
majd ha lesznek nyilván dob egy linket
Hát reméljük... de akkor gyorsan mer minnyá mennem kell...
Ne emlékeztess már rá öcsi. Elég h látom az órát.
Nekedis menned kelesz majd nővér?
Yaven: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁá mondam már h poéén egész nap ezt magyarázom h poén de neem mert mindeeenki komolyan vesti!!!!! *ez duh kirobbanás volt*
Nah megyek helo mindenki... Majd holnap találkozunk
remélem
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-22 21:15:45