Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oh, remélem jól sikerült a zh-d!
A matek órához meg kitartást!
A matek órához meg kitartást!
Köszi, úgy érzem, hogy eléggé jól sikerült.
baniaa: köri tanár? Te főzőiskolába jársz, hogy a körítésekről tanulsz? Na jó, ez megint egy nagyon sz*r vicc volt, asszem ideje is mennem. Sziasztok!
beküldve: 2009-03-23 12:37:30
(#17797) Sziasztok! A köri tanárt megutáltam, ne kérdezzétek miért, mert úgy se válaszolok.
*nagy lelkesedéssel visszainteget* Már megijedtem, hogy mindenki elszublimált a fórumról.
Reméljük a legjobbakat... de szerintem nem csinálok még egyszer ilyet, hogy hamarabb elmegyek a fórumtaliról.
Kösz amúgy, eléggé jól vagyok. Eddig egy közgáz zh-m volt csak, de még vissza kell mennem a suliba egy matek órára is.
Szóval hamarosan indulhatok.
Reméljük a legjobbakat... de szerintem nem csinálok még egyszer ilyet, hogy hamarabb elmegyek a fórumtaliról.
Kösz amúgy, eléggé jól vagyok. Eddig egy közgáz zh-m volt csak, de még vissza kell mennem a suliba egy matek órára is.
Szóval hamarosan indulhatok.
Szia Yaven! *integet*
Juhúúú! Örülnék, ha maradnátok!
Amúgy a szombat ebből a kocsmázós szempontból lenne jobb. De ha valóban több szavazat érkezik a vasárnapra, akkor max. most elmaradt az LA-OtaKucsma... Vagy rövid lesz...
Amúgy hogy vagy?
Juhúúú! Örülnék, ha maradnátok!
Amúgy a szombat ebből a kocsmázós szempontból lenne jobb. De ha valóban több szavazat érkezik a vasárnapra, akkor max. most elmaradt az LA-OtaKucsma... Vagy rövid lesz...
Amúgy hogy vagy?
Amúgy... Van itt most valaki?
Szia Miho! Itt vagyok!
Amúgy a múltkor csak a hülye info házim miatt mentünk el korábban a kocsmából Fisivel, a legközelebbi alkalommal ígérem, hogy nem hagyunk ott egyedüli lánynak
Miho: Szia! Látom fenn voltál! Pont mikor én már eltávoztam. Most itt ülök az egyetemen, úgyogy megyek az oldaladra! (már jó rég nem voltam fönn)
Szia Fisi!
No, örülök, hogy meglátogatod az oldalam! Számítok az építő jellegű kritikáidra, ám!
Amúgy... Van itt most valaki?
beküldve: 2009-03-23 10:26:29
(#17791) Most el, délután/este megint leszek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Amúgy megnyitottam a Fórumtalálkozó topikot, amely -nahát, ki hitte volna?- a fórumtalálkozókkal foglalkozik.
Most írtam oda!
A jelentéstan amúgy érdekes, csak nem lehet tanítani szerintem. Egy elvont dolog. De annyira, hogy egy TTK-s barátnőm ma bejön, hogy meghallgassa, mert már unja a fizikát meg a gombatant.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
a tanárnő szókincsének a fele fura és idegen hangzású szavakból áll.
Ez ismerős! A római jog tanköny igen jelentékeny hányada latinul volt/van, és egy-egy jogbölcselet előadáson nem csak azért nem értettük, hogy mit mond az előadó, mert nem kapcsolta be a mikrofont vagy mert hosszú percekig se alanyt, se állítmányt nem használt - hanem mert magyar szót csak elvétve ejtett ki a száján... Amúgy megnyitottam a Fórumtalálkozó topikot, amely -nahát, ki hitte volna?- a fórumtalálkozókkal foglalkozik.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-23 09:38:27
De, ön pölö vagyok. nemsokára viszont indulhatok én is órára. Szerencsére ez rövid nap lesz. ^^
Jó reggelt, Fisi!
Jó reggelt, Fisi!
Nekem is rövid lesz, még egy jelentéstan óra, ami nagyon poén, bár a tanárnő szókincsének a fele fura és idegen hangzású szavakból áll.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
De, ön pölö vagyok. nemsokára viszont indulhatok én is órára. Szerencsére ez rövid nap lesz. ^^
Még mindig nem indult útnak a rendelés, hüpp, hüpp, hüpp.
Érdekes ez a Ghibli-sorozat. Előrendelt rá nagyonrégen, raktáron is van, azt írja a rendszer, viszont csak 24 után szállítható. Báhhh...
Jó reggelt, Fisi!
Még mindig nem indult útnak a rendelés, hüpp, hüpp, hüpp.
Érdekes ez a Ghibli-sorozat. Előrendelt rá nagyonrégen, raktáron is van, azt írja a rendszer, viszont csak 24 után szállítható. Báhhh...
Jó reggelt, Fisi!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-23 09:22:21
De remélem videó készült rólam
De megyek lefeküdni
Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!
nektek is fisi,yaven,naruto na meg persze a többi fórumos tagnak
De megyek lefeküdni
Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!
nektek is fisi,yaven,naruto na meg persze a többi fórumos tagnak
Hopszasza... tényleg bocsi! Nekem is szar lenne, ha menék valahova másokkal és csak rólam nem lenne kép, a húgom kéri, hogy ne haragudj rá , de téyleg nem mondtad neki (Naruto meg folyamatosan mondogatta, hogy na még egyet, meg fejpánttal is stb. ), engem meg Yavent ugye azért, hogy utána röhöghessen rajtunk, de majd legközelebb csak Rapideres képek lesznek!
Miho: Szia! Látom fenn voltál! Pont mikor én már eltávoztam. Most itt ülök az egyetemen, úgyogy megyek az oldaladra! (már jó rég nem voltam fönn)
Alister: Igen, ez egy jó ötlet! És aki kíváncsi, hogy mi volt ott, az is megnézheti, aki meg nem, az meg nézheti a dumizzunk fórumot, és nem kell attól félnie, hogy belebotlik a fórumtalis témákba.
Amúgy gondolom, nincs más fönt. Én is csak azért, mert elmaradt az első óránk, és mentem azolvasóterembe.
Ja és tegnap Naruto meg rapider nem táncolt velem, pedig megígérték!!
Szerk: Fiszi 2009-03-23 09:17:55
hali!
a külön fórumtali topic nem rossz ötlet szerintem. a vasárnappal csak az hogyha lenne igény afterfórumtalikocsmázásra azt elég röviden lehetne csak mer ugyebár másnap suli
a külön fórumtali topic nem rossz ötlet szerintem. a vasárnappal csak az hogyha lenne igény afterfórumtalikocsmázásra azt elég röviden lehetne csak mer ugyebár másnap suli
-