Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-23 08:48:57
(#17784) Sziasztok mindenkik!
Megkockáztatnám azt az eretnek gondolatot, hogy mivel többeknek problémás a szombat, mi lenne, ha a mostani fórumtalálkozó inkább vasárnap lenne? És esetleg csinálhatnánk ezeknek egy topikot, hogy ne kelljen negyven oldal ökörködést átnyálaznia annak, aki a találkozó adataira kíváncsi.
Megkockáztatnám azt az eretnek gondolatot, hogy mivel többeknek problémás a szombat, mi lenne, ha a mostani fórumtalálkozó inkább vasárnap lenne? És esetleg csinálhatnánk ezeknek egy topikot, hogy ne kelljen negyven oldal ökörködést átnyálaznia annak, aki a találkozó adataira kíváncsi.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Zlad faja. Egy igazi undergraund színfolt az amúgy egyszínű zenei palettán.
A korhatáros dolgot pedig akkor nem oldottuk meg, nem mintha pont ettől nem tudnék aludni. (%
A korhatáros dolgot pedig akkor nem oldottuk meg, nem mintha pont ettől nem tudnék aludni. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-22 23:24:00
ezt a 16ot nem én találtam ki, még vki korábban mondta ezt, télleg nem tom ki
Amúgy is az a 2 év ide vagy oda... - főleg a mai világban...
Zladkot szeressük
-
beküldve: 2009-03-22 23:16:16
(#17780) Mielőtt a feledés homályába merülne (ahová valójában való) gyorsan idézzük fel mindenki kedvencét, Zladkot.
I am the antipope [Link]
Elektronik Supersonik [Link]
Egyszerűen imádnivaló! ^^
Hülyevagyok, de ha már korhatárokat szabunk, akkor nem 18-tól lenne legális papírformán?
Vagy a társaságban nem mindenki töltötte be a tizennyócat, de a tizenhatot igen? Kéz kezet mos.
I am the antipope [Link]
Elektronik Supersonik [Link]
Egyszerűen imádnivaló! ^^
Hülyevagyok, de ha már korhatárokat szabunk, akkor nem 18-tól lenne legális papírformán?
Vagy a társaságban nem mindenki töltötte be a tizennyócat, de a tizenhatot igen? Kéz kezet mos.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-22 23:19:37
Hmmm... Hát ez mennyei!
De vajon... Én leszek egydül lány? Nem mintha elvesztem volna múltkor, mikor Yaven és Fisi egyedüli nőnek hagytak a kanok közt... De azért jó lenne legalább +1 hölgyemény!
De vajon... Én leszek egydül lány? Nem mintha elvesztem volna múltkor, mikor Yaven és Fisi egyedüli nőnek hagytak a kanok közt... De azért jó lenne legalább +1 hölgyemény!
hát ha rajtam és Narutón múlik, akkor biztosan
meg van egy olyan emlékem h Azzi is Bpen lesz a hétvégén, szóval a valószínűség az egekbe száll
meg van egy olyan emlékem h Azzi is Bpen lesz a hétvégén, szóval a valószínűség az egekbe száll
-
akkor majd jössz afterfórumtalifórumkocsmázás16+osokrészére
Lesz-lesz-LESZ??? "Fhú, de jó vagy!"
Királyság!
, szóval jó sokáig fog tartani...
akkor majd jössz afterfórumtalifórumkocsmázás 16+osokrészére-
Jó éjt, Naruto-kun!
Szombati fórumtali... Fhű, holnap tényleg vissza kell olvasnom.
Jah, de nost jut eszembe... Aznap lesz a nyelvvizsgám első fele. Ráadásul az írásbeli, szóval jó sokáig fog tartani... A franc... akkor ez megint kimarad.
Candide... Brrr... Lehet, ha most olvasnám, nem lenne vele bajom... de mikor 10.-ben rá lettem kényszerítve.. azt hittem belehalok. No de tényleg...
Majd újraolvasom egyszer, hátha más lesz a véleményem.
Szombati fórumtali... Fhű, holnap tényleg vissza kell olvasnom.
Jah, de nost jut eszembe... Aznap lesz a nyelvvizsgám első fele. Ráadásul az írásbeli, szóval jó sokáig fog tartani... A franc... akkor ez megint kimarad.
Candide... Brrr... Lehet, ha most olvasnám, nem lenne vele bajom... de mikor 10.-ben rá lettem kényszerítve.. azt hittem belehalok. No de tényleg...
Majd újraolvasom egyszer, hátha más lesz a véleményem.
(az élet értelme a hasznos munka...)
Mellesleg énis ezen akadtam ki...bajt,szügséget,unalmat elűzi....áhhh ez nagyon gagyi....na meg az hogy a csaj a végére megcsúfult...pfff....a hős elnyerte végső jutalmát
Na tényleg mek! Jóéjt!
A Candide szerintem még a jobbak közé tartozik a köt. olvasmányok közül. vannak benne elég beteg részek, csak a befejezés nem nyerte el a tetszésem (az élet értelme a hasznos munka...)
-
beküldve: 2009-03-22 22:53:29
(#17772) Szia Miho!
Most mek,egész eddig tanultam...kötelező olvasmány---Candide(azt hittem az utsó 6-7 fejezetig hogy jó könyvet olvasok erre....há nem tom mindenki döntse el aki olvasta
De most megyek.Jóéjt mindenkinek!
Szombati fórumtali ügyében pedig annyit hogy nekem pl suli lesz...de olyan 2 re már szabad vagyok...szal hajrá a megbeszélésben!
Most mek,egész eddig tanultam...kötelező olvasmány---Candide(azt hittem az utsó 6-7 fejezetig hogy jó könyvet olvasok erre....há nem tom mindenki döntse el aki olvasta
De most megyek.Jóéjt mindenkinek!
Szombati fórumtali ügyében pedig annyit hogy nekem pl suli lesz...de olyan 2 re már szabad vagyok...szal hajrá a megbeszélésben!
Oh, hát ez egyszerre jó és rossz hír! Majd együtt kockulunk!
Előre élvezem .... muhahaha
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nem, nem megyek vissza a koliba. Itthon leszek egész héten... és kockulni fogok a fórumon.
Oh, hát ez egyszerre jó és rossz hír! Majd együtt kockulunk!