Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
majd ha lesznek nyilván dob egy linket
Hát reméljük... de akkor gyorsan mer minnyá mennem kell...
Ne emlékeztess már rá öcsi. Elég h látom az órát.

XD engem mára kikészitettetek.

Szerk: Zoé 2009-03-22 21:13:56
majd ha lesznek nyilván dob egy linket
Hát reméljük... de akkor gyorsan mer minnyá mennem kell...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Rossz hír: most vagyok túl egy 15 perces lefagyáson (nem túlzás, akár hajat is moshattam volna), de igyekszem! Átmentem a régi gportalos galériámba, jobb híján.

De ugye nem.....oda...*kétségbe esett tekintet*
Szerk: Yaven 2009-03-22 21:10:28
Rossz hír: most vagyok túl egy 15 perces lefagyáson (nem túlzás, akár hajat is moshattam volna), de igyekszem! Átmentem a régi gportalos galériámba, jobb híján.

Mikor lesznek képek??????????
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Mind1 hová, csak jöjjön, mer elhalálozunk. bocsánat Halódunk
-nem, nem unom meg
Dragda. mint mindig, igazad van. *meghajol előtted* -halódok. LOL
-nem, nem unom meg

Dragda. mint mindig, igazad van. *meghajol előtted* -halódok. LOL

Szerk: Zoé 2009-03-22 21:09:49
Dragda: szegény fejed. Halódol, ugye?
*ezt senki nem törli ki a fejéből*

Bezony, halódok tovább....
Egyébként, ha olvasnátok Fablet nektek is lenne ám ilyesféle szókincsetek.... Meg azért önhatalmúlag is lehet nyelvújítani....

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]

Reméljük... de hol is kell nézni? Megadod a címet Léééééciiii!!!!
Szerk: Morduk 2009-03-22 21:09:06
beküldve: 2009-03-22 21:06:18
(#17716) Rossz hír: most vagyok túl egy 15 perces lefagyáson (nem túlzás, akár hajat is moshattam volna), de igyekszem! Átmentem a régi gportalos galériámba, jobb híján.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Morduk: hát bocsi. de azér ez már nekem nem zene. ha legalább nem orditaná össze a fél világot, és egy kicsit visszábbvenne a dob meg a gitár....

Ez hevy metal. Szerinted miért nem imágyák tízezren? Egyszerűen egy nagy ordítás. Bár ezt poénnak írtam... Helyesbítek ezt is...
Szerk: Morduk 2009-03-22 21:06:30
beküldve: 2009-03-22 21:03:15
(#17714) Morduk: hát bocsi. de azér ez már nekem nem zene. ha legalább nem orditaná össze a fél világot, és egy kicsit visszábbvenne a dob meg a gitár....

Szerk: Zoé 2009-03-22 21:04:58
yay!!!!! Perfect Blue!!!!!! *folyik a nyála*
*megy előrendelni* X3
*megy előrendelni* X3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
HÍR!!!
Perfect Blue és Wonderful Days előrendelhető az Xpressnél. Nagyon szép kiadásoknak igérkeznek. Tessék előrendelni rájuk!
Perfect Blue és Wonderful Days előrendelhető az Xpressnél. Nagyon szép kiadásoknak igérkeznek. Tessék előrendelni rájuk!
Bár ismerném őket...XD
beküldve: 2009-03-22 21:00:41
(#17711) HÍR!!!
Perfect Blue és Wonderful Days előrendelhető az Xpressnél! Nagyon szép kiadásoknak igérkeznek. Tessék előrendelni rájuk!
rapider; biztos nagyonjófejsrác vagy, de miért kell beidézni az egész méteres hosszú hozzászólást aztán egy sort hozzáírni?
Morduk és másik kedvéért a link; [Link]
Perfect Blue és Wonderful Days előrendelhető az Xpressnél! Nagyon szép kiadásoknak igérkeznek. Tessék előrendelni rájuk!
rapider; biztos nagyonjófejsrác vagy, de miért kell beidézni az egész méteres hosszú hozzászólást aztán egy sort hozzáírni?
Morduk és másik kedvéért a link; [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-22 21:04:37