Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-22 21:00:12
(#17710) Valami érdekesebb téma???
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
énisénisénis kéreeek!
*hosszú sóhaj* Milyenest óhajtasz?
(Sóhaj oka: Nem mintha karácsony óta nem ezt tervezgetném már.... meg kérdezgetem, hogy kinek kell.... eh)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-22 20:58:03
(#17708) Yaven ez aztán ténleg egy igazi miniregény!
Sziasztok!
alister: jó lett a beszámolód
Envy: ha jól tudom, akkor szombatra beszéltük, hogy lehetne fórumtalit tartani, bár én csak ma döbbentem rá, hogy lesz akkor suli
A mai napról: Fisivel mi csak du. 2-re tudtunk a Tháliához menni, de Narutóék szerintem már nyitástól ott voltak a táncpadnál. A hangulat természetesen jó volt, lehetőségünk nyílt rá, hogy megismerkedhessünk a Naruto-klán egy újabb tagjával, mégpedig az anyukával! Őt és az "öccsöt" elnézve végig az járt a fejemben, hogy hogyan lehetséges, hogy a család normális, Naruto meg hát......tudjuk mindannyian...
No mindegy. Fisivel azonnal beálltunk a táncpadhoz álló sorba, ami iszonyat hosszúúú volt. Nagysokára sorra kerültünk, majd a tömeg elvonulásával egyre gyakrabban lett rá lehetőségünk, hogy táncpadozzunk Szerénytelenül kijelentem: hatalmasat fejlődtünk a tegnapi naphoz képest. A végén már untuk a legkönnyebb szintet és gyorsabbra rakattuk a tempót, amitől ugyan kicsit több 'miss' és 'boo'-nk lett, de sokkal poénosabb volt igy
A számok, amikre emlékszem, hogy táncoltunk: Serial Experiments, Hellsing (ed?), The World-Death Note, Darker Than Black op (2x is ).
És most a fiúkról...
Mivel jövő szombaton valószínűleg fórumtali és úgy néz ki, hogy több lány is fog jönni, lelkiismeret furdalásom lenne, ha nem figyelmeztetnék mindenkit: ÓVAKODJATOK RAPIDERTŐL ÉS NARUTOTÓL!!! És ne vegyetek fel szoknyát, mert tuti, hogy jön a "szuper-szél" (asszem így nevezték), vagy leül N. a földre és néz fel...
A csipkedésről meg már nem is beszélek, meg arról sem, amikor a hentai nézésének "körülményeit" firtatták a fülünk hallatára Fisivel néha egymásra néztünk, hogy hova keveredtünk?!? De persze jól éreztük magunkat, sokat nevettünk.
Aki tegnap volt, az emlékezhet rá, hogy Naruto bizonygatta, hogy akkor csak olyan 5%-ot hozott, de ma tényleg 100%-osan hiperaktív volt!
Olyan 5 körül aztán szétszéledt a csapat.
Nagyjából ezek voltak a mai mini fórumtali történései.
Hozzátenném még, hogy a srácok szerintem soha nem hallottak még sorbanállásról...
Hát ez egy kiály beszámoló volt alister: jó lett a beszámolód
Envy: ha jól tudom, akkor szombatra beszéltük, hogy lehetne fórumtalit tartani, bár én csak ma döbbentem rá, hogy lesz akkor suli
A mai napról: Fisivel mi csak du. 2-re tudtunk a Tháliához menni, de Narutóék szerintem már nyitástól ott voltak a táncpadnál. A hangulat természetesen jó volt, lehetőségünk nyílt rá, hogy megismerkedhessünk a Naruto-klán egy újabb tagjával, mégpedig az anyukával! Őt és az "öccsöt" elnézve végig az járt a fejemben, hogy hogyan lehetséges, hogy a család normális, Naruto meg hát......tudjuk mindannyian...
No mindegy. Fisivel azonnal beálltunk a táncpadhoz álló sorba, ami iszonyat hosszúúú volt. Nagysokára sorra kerültünk, majd a tömeg elvonulásával egyre gyakrabban lett rá lehetőségünk, hogy táncpadozzunk Szerénytelenül kijelentem: hatalmasat fejlődtünk a tegnapi naphoz képest. A végén már untuk a legkönnyebb szintet és gyorsabbra rakattuk a tempót, amitől ugyan kicsit több 'miss' és 'boo'-nk lett, de sokkal poénosabb volt igy
A számok, amikre emlékszem, hogy táncoltunk: Serial Experiments, Hellsing (ed?), The World-Death Note, Darker Than Black op (2x is ).
És most a fiúkról...
Mivel jövő szombaton valószínűleg fórumtali és úgy néz ki, hogy több lány is fog jönni, lelkiismeret furdalásom lenne, ha nem figyelmeztetnék mindenkit: ÓVAKODJATOK RAPIDERTŐL ÉS NARUTOTÓL!!! És ne vegyetek fel szoknyát, mert tuti, hogy jön a "szuper-szél" (asszem így nevezték), vagy leül N. a földre és néz fel...
A csipkedésről meg már nem is beszélek, meg arról sem, amikor a hentai nézésének "körülményeit" firtatták a fülünk hallatára Fisivel néha egymásra néztünk, hogy hova keveredtünk?!? De persze jól éreztük magunkat, sokat nevettünk.
Aki tegnap volt, az emlékezhet rá, hogy Naruto bizonygatta, hogy akkor csak olyan 5%-ot hozott, de ma tényleg 100%-osan hiperaktív volt!
Olyan 5 körül aztán szétszéledt a csapat.
Nagyjából ezek voltak a mai mini fórumtali történései.
Hozzátenném még, hogy a srácok szerintem soha nem hallottak még sorbanállásról...
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Zoe: Milyen zenét: Rock havimetál repp... Valami más?
Nem tom. Usagi-channal is meg kell beszélni. Addig mondjuk legyen.........mindenféle. na jó. azér olyan egeres nyávogás nem lesz..
Dilemma. le kéne feküdni....képeket meg kéne várni...jajj, fejfájás.
És ez?:[Link]
Nem tudtál róla? Ajvé.... Valami különleges igény?
Pölö Naruto ramenes alakút kért....
Nekem mindegy. Csak a Mézga család addja kölcsön a fénypostáját, h át tuddjak érte szökkeni.
*kép kép kép kép* -kész a géped fisi?
Szerk: Zoé 2009-03-22 20:55:50
Mézeskalács????*hegyezi a fülét* Milyen mézeskalács??? Én issssss.
Nem tudtál róla? Ajvé.... Valami különleges igény?
Pölö Naruto ramenes alakút kért....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nem tom. Usagi-channal is meg kell beszélni. Addig mondjuk legyen.........mindenféle. na jó. azér olyan egeres nyávogás nem lesz..
Dilemma. le kéne feküdni....képeket meg kéne várni...jajj, fejfájás.
Szerk: Zoé 2009-03-22 20:53:25
Asszem az enyém is kap egy két pofont.
Szerk: Morduk 2009-03-22 20:51:00
Figyelek... De ez nem jó! Azzal már nem lehetne tésztát nyújtani..... Mivel csinálok akkor nektek mézeskalácsot?
Mézeskalács????*hegyezi a fülét* Milyen mézeskalács??? Én issssss.
Mára én kikészülök
Fisi: légysziiii. tanitsd móresre a géped....meg a netet.....
Yaven: milyen...milyen zen...milyen zenét...milyet is..... Morduk, milyet is?
Szerk: Zoé 2009-03-22 20:49:22
Te....figyelj. Hé....legalább pár kicsi....nagyon pici...de csak pár....icipici szöget....nem ütnél bele???? na jó jó. gonosz vagyok. felőlem nagyot is üthetsz. v csináltathatsz egy olyan sodrófát vasból.
Figyelek... De ez nem jó! Azzal már nem lehetne tésztát nyújtani..... Mivel csinálok akkor nektek mézeskalácsot?
Gofriszerű mézes kalácsot.
rá nem jött, hogy a sok levetett cipő büdös.
lol
még Fisi 13 éves hugát is
kis pedo-szatír-
Szerk: ∂z 2009-03-22 20:48:53
Yaven: A srácok télleg ilyenek? Asszem conra kell vinnem egy sodrófát fegyelmezés céljából! Muhahaha
Nem, ez csak a cenzúrázott verziója volt a beszámolónak
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az elköszönésnél N. mindenkit megfenyegetett (még Fisi 13 éves hugát is), hogyha nem vesszük fel MSN-re, akkor "szatírkodni" fog
Zoe, Morduk: milyen zenét játszotok? Remélem nem gondoltátok, hogy erre azonnal igent mondok...elvégre több ajánlatot is kap egy olyan őstehetség, mint én *saját magán röhög*
Te....figyelj. Hé....legalább pár kicsi....nagyon pici...de csak pár....icipici szöget....nem ütnél bele???? na jó jó. gonosz vagyok. felőlem nagyot is üthetsz. v csináltathatsz egy olyan sodrófát vasból.