Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
te is tanárnak készülsz? Elég nehéz pálya
Jól bewzélsz, nagyon nehéz szakma, bár egyeseknek ez nem akadály...
beküldve: 2009-03-23 17:48:16
(#17843) beküldve: 2009-03-23 17:43:51
(#17842) Ha már a tanároknál tartunk: anyum alsós tanár, keresztanyum alsós tanár, papám töritanár és suliigazgató volt már nyugdíjba ment), és unokabátyám barátnője is tanárnak készül.
Van aztán "néhány" tanár a családodban!
És ha tanárnak akarsz menni akkor menj inkább Japánba, ott legalább jobban meg becsülik a tanárokat
Japánban valóban egész más a diák-tanár kapcsolat, mint kishazánkban... Valamit nagyon jól csinálnak ezek a kedvenc kis japóim...
Ha félretesszük a realitást, és hagyjuk elkalandozni az elmém: gondolkoztam már ilyesmin a barátnőmmel karöltve. Mondjuk Ő annál fogva, hogy japán szakos több eséllyel indulna az állásért, mert mire oda jutnánk, Ő már perfekt lenne japánból... Azt mondta, angolt tanítana. Én meg mondjuk segédtaníthatnék mellette, ha lenne rá igény.
*visszaszáll a földre*
Amúgy ha tanár leszel hozzád fogok menni gyakorolni értségi előtt!
És akkor már meg van az első tanítványod ha beleegyezel
Oh, ez bizony szupi lenne! Bár nem tudom magyarból mennyire van értelme külön tanárhoz járni.. Mondjuk ha az ember rászorul, miért ne...
beküldve: 2009-03-23 17:41:20
(#17839) Ha már a tanároknál tartunk: anyum alsós tanár, keresztanyum alsós tanár, papám töritanár és suliigazgató volt már nyugdíjba ment), és unokabátyám barátnője is tanárnak készül.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-03-23 17:42:21
beküldve: 2009-03-23 17:38:31
(#17838) MMm.... a Mangafanon ( mivel nagyon jó oldi) kívül tud valaki valami jó oldalt? ( unatkozok )
beküldve: 2009-03-23 17:35:06
(#17837) Kaphatok én is olyan menően csillogó villogó szemüveget?
A tanárnéni-szemüvegre gondolsz...?
Áh, nem kaphatsz! Ez csak ilyen kiváltságos hülyéknek való, akik ilyen időkben is tanárnak akarnak menni!
Ez nem igazság pedig olyan menő az a szemüveg
Akkor én is megyek tanárnak! És akkor kaphatok olyan szemüveget?
És ha tanárnak akarsz menni akkor menj inkább Japánba, ott legalább jobban meg becsülik a tanárokat
Itt kis hazánkban magasról leszarják és hát a mai gyerekeken már nem igazán lehet segíteni
Most jutott eszembe:
Meg kérdeztük a média tanárunkat, hogy szereti e a gyerekeket meg, hogy szeret e tanítani.
Mondta, hogy igen.
Utána meg megkérdeztük tőle, hogy nem e készítik ki a sok szerencsétlen (tisztelet a kivételnek, de tényleg)
mondta, hogy nem, inkább csak sajnálja őket
De tényleg igaza van csak sajnálni lehet az ilyeneket.
Amúgy ha tanár leszel hozzád fogok menni gyakorolni értségi előtt!
Amúgy egy kicsit furcsának találom, hogy tanárnak szeretnél menni. Ne haragudj ezt nem sértésből mondom, mert azért szép egy állás, de az a sok idióta gyerek, mai világban már annyi ilyen van. Persze nem lehet senki sem tökéletes, de vegyék már magukat észre!
Üdv fantom
Szia furi
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-23 17:39:18
Üdv itt a fórumon fantom!
Még én is eléggé újnak számítok itt.^^
Még én is eléggé újnak számítok itt.^^
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Olyan büszke vagyok a jegyre, hogy egyáltalán sikerült még aznap teljes kifogyás előtt venni egyet.
Büszke is lehetsz rá! Apum épp az előbb mondta, hogy állítólag 26 óra alatt elfogytak a jegyek...
Fantom: Üdvözlünk közösségünkben!
Ajánlom figyelmedbe a többi topicot, és azok teljes áttekíntő olvasását. Ha így teszel biztosan rengeteg hasznos információhoz jutsz!
O_O"
...
Megyek és:
a. Jegyüzért keresek.
b. Leütök egy vidám jegytulajdonost.
c. Kiöltözöm, és roadkodni próbálok.
*gondolkozik, hogy mikor is felejtette el eme nemes eseményre megveni a jegyet...*
Ekkora barmot, mint én...
Gondolom Te mész...(?) Ha igen NAGYON JÓ SZÓRAKOZÁST!
...
Megyek és:
a. Jegyüzért keresek.
b. Leütök egy vidám jegytulajdonost.
c. Kiöltözöm, és roadkodni próbálok.
*gondolkozik, hogy mikor is felejtette el eme nemes eseményre megveni a jegyet...*
Ekkora barmot, mint én...
Gondolom Te mész...(?) Ha igen NAGYON JÓ SZÓRAKOZÁST!
Köszi. Olyan büszke vagyok a jegyre, hogy egyáltalán sikerült még aznap teljes kifogyás előtt venni egyet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-23 17:26:37
(#17832) Üdv mindenkinek... totál új vagyok... nem csak itt hanem a manga világában is
Mind emelett kis városi -> kevés infó jut ide , még kevesebb manga..
Lényeg a lényeg írjatok minél több infót igérem áhitattal olvasom és tanulom...
Mind emelett kis városi -> kevés infó jut ide , még kevesebb manga..
Lényeg a lényeg írjatok minél több infót igérem áhitattal olvasom és tanulom...
Kaphatok én is olyan menően csillogó villogó szemüveget?
A tanárnéni-szemüvegre gondolsz...?
Áh, nem kaphatsz! Ez csak ilyen kiváltságos hülyéknek való, akik ilyen időkben is tanárnak akarnak menni!
[/QUOTE]
Kaphatok én is olyan menően csillogó villogó szemüveget?
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)