Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-23 16:06:31
(#17814) sziasztok
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-23 16:03:41
(#17813) rapider: de jó neked! Kis szerencsés
Mondjuk én sem panaszkodhatok, mert nekem 5 órám volt és aránylag hamar eltelt.
Miho: akkor jó, örülök neki, hogy minden rendben
És én nagyon tudom ajánlani a DramaCont, mert tényleg nagyon jó. Legalábbis nekem nagyon tetszett.
Ugyhogy én csak ajánlani tudom
Mondjuk én sem panaszkodhatok, mert nekem 5 órám volt és aránylag hamar eltelt.
Miho: akkor jó, örülök neki, hogy minden rendben
És én nagyon tudom ajánlani a DramaCont, mert tényleg nagyon jó. Legalábbis nekem nagyon tetszett.
Ugyhogy én csak ajánlani tudom
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szia Dzirun várunk vissza
Szia rapider!
Tőled is meg kérdezhetem, hogy milyen napod volt?
Szia rapider!
Tök zsírvolt elmaradt minden órám.Ezért nem kellett ma suliba mennem
Ja és szia miho
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-23 16:02:48
beküldve: 2009-03-23 15:58:40
(#17811) Yume Tsuki:
Nincs semmi újság, csak simán jól vagyok!
DramaCon-hoz: Még nem volt egyik kötethez sem szerencsém, de tervezem, hogy megveszem. Majd... Egyszer.
Nincs semmi újság, csak simán jól vagyok!
DramaCon-hoz: Még nem volt egyik kötethez sem szerencsém, de tervezem, hogy megveszem. Majd... Egyszer.
Ma megvettem a DramaCon 2. és 3. kötetét, szerintem mindjárt ki is végzem őket. Lesznek ám itt vidám percek. [/QUOTE]
Szia!
De jó neked
Én még a 3-ik kötetéhez nem jutotam el, de majd egyszer
És nekem nagyon tetszik az egy is és egyaránt a második kötete is.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-23 15:52:15
(#17809) Üdv!
Zoe, Morduk: Nem tűntem el, csak tanulgattam, és olvasgattam. Most viszont megint ráérős vagyok, így hát itt termek.
Ma megvettem a DramaCon 2. és 3. kötetét, szerintem mindjárt ki is végzem őket. Lesznek ám itt vidám percek.
Zoe, Morduk: Nem tűntem el, csak tanulgattam, és olvasgattam. Most viszont megint ráérős vagyok, így hát itt termek.
Ma megvettem a DramaCon 2. és 3. kötetét, szerintem mindjárt ki is végzem őket. Lesznek ám itt vidám percek.
beküldve: 2009-03-23 15:52:13
(#17808) Szia Miho
Igen elég kihalt a terep.
Amúgy miújság?
Bocsánat amúgy, hogy mindenkitől ezt kérdezem, de nincs témám amit tudnák írni így meg hát ha lesz valami
Igen elég kihalt a terep.
Amúgy miújság?
Bocsánat amúgy, hogy mindenkitől ezt kérdezem, de nincs témám amit tudnák írni így meg hát ha lesz valami
beküldve: 2009-03-23 15:50:18
(#17807) No némi angolozás után, I'm back!
Dzirunnak sok sikert a zh-hoz, Yume Tsukinak meg kitartást a holnapi napra!
Amúgy eléggé kihaltunk, nem?
szerk.: Oh, de most megjött Rapider!!! Szervusz!
Dzirunnak sok sikert a zh-hoz, Yume Tsukinak meg kitartást a holnapi napra!
Amúgy eléggé kihaltunk, nem?
szerk.: Oh, de most megjött Rapider!!! Szervusz!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-23 15:51:07
beküldve: 2009-03-23 15:49:28
(#17806) Szia Dzirun várunk vissza
Szia rapider!
Szia rapider!
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-23 15:50:41
beküldve: 2009-03-23 15:47:35
(#17805) Hello mindenkinek megjöttem!!!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
gondolom megint a tanárnak kel le fel mászkálnunk lapockáért
egy pillanatra elgondolkodtam, h milyen lapocka, mi van, aztán eszembe jutott, hogy mltkor mesélted...
mentem, majd este még leszek
bye
-
Szerk: ∂z 2009-03-23 15:47:16
hali
hát nekem még tart, most éppen programozás gyakorlatom van utána meg egy elég nehéz zhm lesz. délelőtt meg erre a zhra tanultam végig
hát nekem még tart, most éppen programozás gyakorlatom van utána meg egy elég nehéz zhm lesz. délelőtt meg erre a zhra tanultam végig
Programozás gyakorlat, gondolom nehéz lehet.
Nehéz zh nem irigyelek, de sok sok szerencsét kívánok hozzá Gondolom azért a szerencse nem elegendő hozzá, de remélem minden menni fog
Nekem szerencsére a mai nap az egy laza nap ma 5 órám volt holnap meg gyakorlatom lesz úgyhogy nem is kell rá tanulnom, szerencsére tudom.
Viszont a holnapi napot szenvedhetem végig, és gondolom megint a tanárnak kel le fel mászkálnunk lapockáért
Na mindegy csak kibírom.
hali
-
beküldve: 2009-03-23 15:12:43
(#17801) Üdvözlök mindenkit
Milyen napotok volt?
Milyen napotok volt?
köri tanár? Te főzőiskolába jársz, hogy a körítésekről tanulsz?
ááááá, virtuális headshotsenki sincs itt am?
-
Szerk: ∂z 2009-03-23 14:55:53