Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Csak azért szidjátok, mert a pasis filmjeit láttátok....
Ajánlanám: Édes november és Ház a tónál
Igaz, csajoknak való film, de nem megszokottan nyálas, hanem tényleg életszagúak....Ott annyira kawaii..... És ott nem merev az arca
Igaz, csajoknak való film, de nem megszokottan nyálas, hanem tényleg életszagúak....Ott annyira kawaii..... És ott nem merev az arca
a ház a tónál ... százszor is meg tudnám nézni
elfogyott a csicsóka !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Egyetértek a Kishúgommal. Én szeretem Keanut...
Bár ez lehet inkább azért van, mert leányzó vagyok.
Oh a Ház a tónál... Hjajj nekem!
Nem hiába vagy rokon, drága Nővérem
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Egyetértek a Kishúgommal. Én szeretem Keanut...
beküldve: 2009-03-23 20:36:06
(#17901) Csak azért szidjátok, mert a pasis filmjeit láttátok....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-23 20:31:01
(#17900) Még csak pletyka címszó alatt fut a móka. Remélem, az is marad és valaki olyat raknak be, aki mozgatni is tudja az arcizmait, nem pedig úgy néz ki, mint akinek lefagyott az agya. Még valami halálra botoxolt is jobb lenne. Az legalább vigyorog. xD
Ha már Cowboy Bebop, akkor igazán kiadhatnák már a Cowboy Bebop: Tengoku No Tobira-t is. Az extrák faják, már csak magyar szinkron kellene rá (igen, kövezzetek meg, de szeretem, ha egy hazai kiadványon van magyar hang is) és valami emberbarát ár. megszerezhetné a jogokat valami életképesebb kiadó. MangaFan, Navigátor, Corner? (: O
Ha már Cowboy Bebop, akkor igazán kiadhatnák már a Cowboy Bebop: Tengoku No Tobira-t is. Az extrák faják, már csak magyar szinkron kellene rá (igen, kövezzetek meg, de szeretem, ha egy hazai kiadványon van magyar hang is) és valami emberbarát ár. megszerezhetné a jogokat valami életképesebb kiadó. MangaFan, Navigátor, Corner? (: O
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-23 20:20:52
(#17899) Én a CB mozira leszek majd nagyon kiváncsi.
Remélem nem cseszik el.... Bár Keanu tuti megoldja a dolgot...
Szerk.: És bepunnyadtunk......
éljen a mátrix meg az Amikor megállt a föld !és éljen a jó savanyú csicsóka !
Én a CB mozira leszek majd nagyon kiváncsi.
Remélem nem cseszik el.... Bár Keanu tuti megoldja a dolgot...
Szerk.: És bepunnyadtunk......
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-23 20:16:56
Gondolkodik!....
megvan
Mit gondoltok az új Dragon ball filmről?
megvan
Én azt gondolom hogy egy nagy szar
Persze 1 kézzel csinálja a kamehamehát
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-23 19:57:05
beküldve: 2009-03-23 19:42:30
(#17895) kápzeljétek olyanom volt és meg vettem az AS múltkori részét .valaki már megnézte a Street Fhighter Alphat ami a magazinhoz volt ?
na mentem vacsizni meg az AXn-en csk megy !
na mentem vacsizni meg az AXn-en csk megy !
Szerk: Zabpehely 2009-03-23 19:44:46
Azt a pletyit hallottátok, hogy az amcsik a Battle Angel Alitából is akarnak élőszereplős mozit?
Már állítólag dolgoznak is rajta.
Én a CB mozira leszek majd nagyon kiváncsi.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-03-23 19:55:04
aszem ha ő kezd el beszélni nekünk csak a bólogatás maradna...
Kezdhetsz bólogatni.
Na visszajöttem, csak már üvöltött utánam az antibiotikum...
Kérdésre reagálván: Előbb megnézném, de érdeklődéssel várom.
Azt a pletyit hallottátok, hogy az amcsik a Battle Angel Alitából is akarnak élőszereplős mozit?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-23 19:35:04
beküldve: 2009-03-23 19:31:38
(#17891) beküldve: 2009-03-23 19:30:57
(#17890)