Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nagyon jó! Oldalad van Zoe! öö Bocs ha eltértem a témától.
Köszi. Bár azér akarok mást, mer erre nem took tenni: háttérzenét, üzenőfalat, videókat meg stb. ha mlap-on regiznék, ott lehetnek, csak kicsit nehezebb a beállitás mint eoldal-on. -és meiket hagyjam meg. ezen már sok hsz-van. de minkettő azér sok nekem.
irtál vk-ba?
Oké... de ha készen van akkor megadod az oldalt. Aztis elolvasom.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: baniaa3 2009-03-20 18:55:35
irtál vk-ba?
Hát ez vicces volt....VK_ról nekem azonnal a Vampire Knight jutott az eszembe és néztem, hogy írtatok a fórumába? Amúgy én írtam a vendégkönyvedbe :)
Nagyon jó! Oldalad van Zoe! öö Bocs ha eltértem a témától.
Köszi. Bár azér akarok mást, mer erre nem took tenni: háttérzenét, üzenőfalat, videókat meg stb. ha mlap-on regiznék, ott lehetnek, csak kicsit nehezebb a beállitás mint eoldal-on. -és meiket hagyjam meg. ezen már sok hsz-van. de minkettő azér sok nekem.
irtál vk-ba?
Szerk: Zoé 2009-03-20 18:50:52
beküldve: 2009-03-20 18:47:00
(#17136) Nagyon jó! Oldalad van Zoe! öö Bocs ha eltértem a témától.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ja, és ha mindenkinek név szerint köszönnék még megkapnám a magamét a hidegvérű, fölbosszanthatatlan Parasikolytól.
Yaven: meik szeretem lista?
az itteni v az ami az oldalamon van?
Yaven: meik szeretem lista?
az itteni v az ami az oldalamon van?
Szerk: Zoé 2009-03-20 18:44:54
Parasikoly: az jól hangzik. Bár én nem vagyok az ivás nagy támogatója, főleg mióta az egyik barátnőm nagyon pórul járt.
Zoe: sajnálattal kell közölnöm, hogy a te "szeretem" listád az én utálom listámba is beillene Bár az Egri Csillagok jó könyv!
Zoe: sajnálattal kell közölnöm, hogy a te "szeretem" listád az én utálom listámba is beillene Bár az Egri Csillagok jó könyv!
"Mindenkinek sziasztok-akik most jöttek. "nos kicsit gyorsan mondtad.
végül is nem kell mindenkinek külön-külön köszönni, ez fórum, nem chat
-
Oldalam cime a profilban. -csak kiméletesen, de ha belenézel, ak irj a vendégkönyvbe v valahova.
Zene: minden jöhet. finom vegyes. Van itt Hooligans, Jonas Brothers, Nox, Good Charlotte stb.
Könyvek: ajjaj. nagykedvenc-kiskoromban le akartam előzni:Harry Potter. de olvastam: Kőszivűt, Egri csillagokat, Török országi levelek stb. és most nálam van Van Gogh levelei / Van Gogh a rajztanárom jóvoltából, és a feleségétől a Bálványos vár és a Kétévi vakáció -mikor olvasom ki...???
-sajna ma én is úgy éreztem magam.-
Bania:én se.
Zene: minden jöhet. finom vegyes. Van itt Hooligans, Jonas Brothers, Nox, Good Charlotte stb.
Könyvek: ajjaj. nagykedvenc-kiskoromban le akartam előzni:Harry Potter. de olvastam: Kőszivűt, Egri csillagokat, Török országi levelek stb. és most nálam van Van Gogh levelei / Van Gogh a rajztanárom jóvoltából, és a feleségétől a Bálványos vár és a Kétévi vakáció -mikor olvasom ki...???
-sajna ma én is úgy éreztem magam.-
Bania:én se.
Szerk: Zoé 2009-03-20 18:43:19
Am az kedven elfoglaltsághoz bevehetem mások idegesitését Yaven. -neked is, nekem is?
Jaja, bár ma én éreztem úgy magam, mintha mindenkinek az lenne a terve, hogy az agyamra menjen...
Kinek mi a kedvenc szabadidős elfoglaltsága?
Geek-eset szoktam játszani. [Link]
Amúgy pedig kártya, társas, mindenféle kockulásos dolog, képregényezés, olvasás, antiegészséges élet gyakorlása és agysejtpuszítás különböző italok által baráti körben a kultúrközpontokban.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-20 18:37:23
Zoe: Kicsit lazán megirtad... Hogy "helo mindenkinek aki most jött"... Tehát nem soroltál, és poénkodtam. !
Én még mindig nem értem, csak szólók.
őőőőőőőőőőőőőőőő őő
Rajz , zenehallgatás/zenélés, irás, olvasás,- és más oldalt akarok csinálni magamnak, mer a jelenlegi kicsit...hát..elég belenézni.
Rajz , zenehallgatás/zenélés, irás, olvasás,- és más oldalt akarok csinálni magamnak, mer a jelenlegi kicsit...hát..elég belenézni.
Az alvásról sejtem, milyen lehet (bár már túlságosan rég volt részem egy jó kis pihentető alvásban), de Zoe te milyen zenéket, könyveket szeretsz? És megadod az oldalad címét?
Szerk: Yaven 2009-03-20 18:32:35
Nah így már tetszik Zoe!
Ja. Remélem is. csak a te kedvedért....XD
Am az kedven elfoglaltsághoz bevehetem mások idegesitését Yaven. -neked is, nekem is?
és más oldalt akarok csinálni magamnak, mer a jelenlegi kicsit...hát..elég belenézni.
Akkor az enyémet most inkább meg se nézd :) Igaz, még csak a Gportalig jutottam, de milyen régen frissítettem már...!
Szerk: _gabi 2009-03-20 18:31:15