Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
minél több hszed van, annál feljebb lépsz a ranglétrán. de erre nem kell annyira törekedni, mer nem attól leszel te az arc, h mindenkinek 1esével köszönsz és visszaköszönsz. majd 50nél gyalog leszel
-
Majdnem beirtam h kit neveztek csúzli néninek. -de rápillantottam az aláirásodra.XD
-nem, nem akarok kötekedni, meg se fordúlt a fejemben ilyen bűnös szándék
Gaboo: minél több hsz-el. -Dzirun jön és előőőőz
-nem, nem akarok kötekedni, meg se fordúlt a fejemben ilyen bűnös szándék
csak picit
Gaboo: minél több hsz-el. -Dzirun jön és előőőőz
Szerk: Zoé 2009-03-20 19:43:58
beküldve: 2009-03-20 19:41:32
(#17168) Pár hónapja nem is láttam közelről a fórumot, közben új tagok is Megszállottak lettek. O.o
Gyerünk, Parasikoly, neked is meg lesz, már csak 3 post!
Helo! Mi még nem találoztunk.
erre a bíztatásra parasikoly azonnal elkezd duplapostolni
Konkrétan rád céloztam a gyors megszállódással. Nekem is elég sok időmbe telt, de ez a rangrendszer úgysem jelent semmit. Vagy a szerkesztők/moderátorok ügyködtek már valamit ez ügyben?
Sztem nem. Végülis akkor ismerjük meg egymást!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-20 19:34:54
(#17166) Gyerekek!Holnap gyülekező a Tháliába a földalatti,deák téri megállójában a mexikói út fele oldalon!Ha valami csoda folytán a másik oldalon leszel megvan rá 1%max 2%esélyed hogy a sínközött áttudsz jönni élve
lehetek? Micsoda megtiszteltetés!
Azért én még próbálkozom, hátha meg lehet pket nevelni.
És mindjárt lesz aláírásom!
A kiskalóz majd' mindenki lehet. Ha eddig nem érezted magad annak, akkor most ünnepélyesen is felveszlek a hajómra, mint kiskalóz! (;
Sakamoto Riku; köszönöm a biztatást.
Morduk, tessék vislekedni, különben nem fogsz enni kapni. Szépen, vissza a híd alá! (tyű, micsoda burkolt célzásaim vannak!)
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-20 19:37:17
Pár hónapja nem is láttam közelről a fórumot, közben új tagok is Megszállottak lettek. O.o
Konkrétan rád céloztam a gyors megszállódással. Nekem is elég sok időmbe telt, de ez a rangrendszer úgysem jelent semmit. Vagy a szerkesztők/moderátorok ügyködtek már valamit ez ügyben?
Na majd lesz ennek még böjtje...
HIHI
Dzirun: ak a te idegeidre is fogok menni
Morduk: teljesen kitöltötted?
Barbara-chan: köszönöm. ak meghagyom ezt.
Szerk: Zoé 2009-03-20 19:29:36
Pár hónapja nem is láttam közelről a fórumot, közben új tagok is Megszállottak lettek. O.o
beküldve: 2009-03-20 19:25:58
(#17161) Pár hónapja nem is láttam közelről a fórumot, közben új tagok is Megszállottak lettek. O.o
De kitartást, kiskalóz! A remény hal meg utoljára! (ugye senki sem akar lepényhalas reflektálást?)
Azta, kiskalóz lehetek? Micsoda megtiszteltetés!
Inkább legyél: kis kapitány!
De kitartást, kiskalóz! A remény hal meg utoljára! (ugye senki sem akar lepényhalas reflektálást?)
Azta, kiskalóz lehetek? Micsoda megtiszteltetés!
Szia Maryke! Könyörgöm, a fórum olvashatósága érdekében írjál már még valamit, mert különben megint csak a köszöngetés lesz!
A múltkor én is megpróbáltam felhívni a tisztelt nagyérdemű figyelmét erre a problémára, de harcom tiszavirág életű volt kevés foganattal.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-20 19:21:32
Yaven: XD és kösz.
Bania: biztos igazad van
Morduk: még nem csináltam más oldalt, csak körülnéztem
Barbara-chan: mondtam volt 1szer h ha lesz ötletem, ak szeretném a tanácsod kérni. az oldalamon -a profilba megatlálod- az ötleteimnél van egy szöveg. szted az jó lenne ajánló v előszó félének?
sztem igen, az én kíváncsiságomat is felkeltetteXDBania: biztos igazad van
Morduk: még nem csináltam más oldalt, csak körülnéztem
Barbara-chan: mondtam volt 1szer h ha lesz ötletem, ak szeretném a tanácsod kérni. az oldalamon -a profilba megatlálod- az ötleteimnél van egy szöveg. szted az jó lenne ajánló v előszó félének?
hajj még mindig nem akar menni a manga rajzolás ha neki is látnék, nem igen lennének egyforma szereplőim:S
még az alap kari sincs meg ráadásúl a hajat ahogy rajzolom hát érdekesXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-20 19:16:46
(#17156) Na vagyok gyerekek!!!!!!!!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!