Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jóóól!! Végre vége a sulinak, ráadásul holnap fórumtali!
Kár hogy nem tudok elmenni... Pedig, ha a társaság maga még nem lenne elég öröm, az uticél/program is érdekelne.
No de, no panasz, majd máskor.
Holnap reggel 11 előtt néhány perccel találkozunk a Földalatti Deák F. téri megállójában (Mexikói úti irány), majd onnan átballagunk a Thália Színházhoz.
Te is jössz?
Te is jössz?
Szerk: Yaven 2009-03-20 21:00:08
beküldve: 2009-03-20 20:53:21
(#17227) Hellóóó Mindenki!*ineteget*
Hogy telik a péntek este?
Hogy telik a péntek este?
*visszainteget*
Jóóól!! Végre vége a sulinak, ráadásul holnap fórumtali!
beküldve: 2009-03-20 20:48:53
(#17225) Az első fórumtalálkozó alakalmával mi is valami ilyesmit adtunk elő Fisivel
De aztán nagy bátran kiléptünk az oszlop mögül!
Dzirun: nem agresszív, hanem hataloméhes. ( )
De aztán nagy bátran kiléptünk az oszlop mögül!
Dzirun: nem agresszív, hanem hataloméhes. ( )
juteszembe. tagja vki a 'Suto Anime Kai - A Fővárosi Anime Klub'-nak? mer ők is ott lesznek holnap a Tháliában
Én nem vagyok. Akarod, hogy megküzdjünk velük a n1 otaku csoport címért?
beküldve: 2009-03-20 20:41:27
(#17221) Hát igen, ezt jó lenne tudni. Délelőtt elvileg 4-en találkozunk, aztán majd kiderül.
aha. Lassan összeszeditek magatokat. Azér azt szeretném látni ahogy olyanok mennek oda hozzátok, akit még nem ismertek, már kinézetre. Én pl csak állnék ott, és néznék ki a fejemből, h most mit is csináljak. odamenjek, nemenjek. és a magamban folytatott vita eredménye:állok tovább.
Jó éjt Aizen-sama.
Szerk: Zoé 2009-03-20 20:42:04
beküldve: 2009-03-20 20:40:04
(#17219) juteszembe. tagja vki a 'Suto Anime Kai - A Fővárosi Anime Klub'-nak? mer ők is ott lesznek holnap a Tháliában
-
beküldve: 2009-03-20 20:38:03
(#17218) Na én megyek, igaz a C.C ég messze van, de inkább zenéket hallgatok és járkálom saját világomat.
kezdetek gyűlni. hányan is vagytok eddig?
Hát igen, ezt jó lenne tudni. Délelőtt elvileg 4-en találkozunk, aztán majd kiderül.
Yaven jössz holnap akkor?
Naná, hogy megyek. Ez soha nem is volt kérdéses! Elvégre az én ötletem volt...
Amúgy úgy néz ki, hogy Fisin kívül egy másik bartánőm is fog csatlakozni hozzánk.
kezdetek gyűlni. hányan is vagytok eddig?