Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A szobát azt nem tom. és a drága zongorám.
de a géppel nem lenne nagy baj, vinnék én. 3 van itthon. 1-et én használok 2-ő anyumé.
de a géppel nem lenne nagy baj, vinnék én. 3 van itthon. 1-et én használok 2-ő anyumé.
Zoe gyere, húgomnak fogadlak.. ^^ Te is jól jársz, és én is.. Neked lesz egy otaku nővéred, nekem meg egy otaku húgom... jaj, de szép is lenne..
*bőröndöt keres, haigálja a ruháit be, képeket, rajzokat, posztereket le, hol a cipő, megtalálja.* rohanok. a gitárt vihetem?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Zoe gyere, húgomnak fogadlak.. ^^ Te is jól jársz, és én is.. Neked lesz egy otaku nővéred, nekem meg egy otaku húgom... jaj, de szép is lenne..
*bőröndöt keres, haigálja a ruháit be, képeket, rajzokat, posztereket le, hol a cipő, megtalálja.* rohanok. a gitárt vihetem?
Hehe.... Zoe máris pakol....
Szerk: Morduk 2009-03-21 11:30:31
ja. Hát ilyet nem is játszanék. Hányadikos is vagy?
Hát
Kérlek ne neves nagyot...
Én 4.-es vagyok. És nem is említettem h minálunk a csajok még MINDIG icike-picike barátoznak. Pedig még elsőben sem vettek icike-picike barátokat. Hát nem tom h mi bajuk van. Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-21 11:27:30
Tűzharc?????? Mi???? Tudnom kéne h mit jelent ez????
Kidobósdi! Az a lényeg h üss ki valakit és ha a labda a földhöz patan, akkor az elenség kiütött emberének át kell meni az elenség háta möge. És ha paszolnak neki, és kiüt valakit akkor viszamehet a csapatához. Ugyanígy fordítva is. Csak az a kérdés hogy visszaváltós vagy nem, mert ha nem visszaváltós akkor ha egyszer kiütöttek akkor hiába ucc ki mást, nem mehecc vissza.... Mostmár kapisgálod?
1-lány vagyok
2-kapus leszek a suliban-a tanárok ugráltatnak, egész nap a tanári mellett leszek, azt csinálok amit akarok, csak csöndben + a padtársam is velem lesz.
3-mi az az összeállitás h lány+foci? néha szoktam. bár rég nem játszottam, de tegnap pl néztem ahogy a fiúk fociznak, mikor végeztek és 3-an maradtak, fölmentem a pályára, megkérdezték akarok-e kapura rúgni, másik percben meg nem akarok-e fölállni a csapatba. XD -kicsit azér fura volt. fiúcsapatba egy lány....hát..izé... jujj
2-kapus leszek a suliban-a tanárok ugráltatnak, egész nap a tanári mellett leszek, azt csinálok amit akarok, csak csöndben + a padtársam is velem lesz.
3-mi az az összeállitás h lány+foci? néha szoktam. bár rég nem játszottam, de tegnap pl néztem ahogy a fiúk fociznak, mikor végeztek és 3-an maradtak, fölmentem a pályára, megkérdezték akarok-e kapura rúgni, másik percben meg nem akarok-e fölállni a csapatba. XD -kicsit azér fura volt. fiúcsapatba egy lány....hát..izé... jujj
rendben értem... Csak azért mert nálunka csajok mind tűzharcoznak.... de még jobb ha focizol. Inkább, mint tűzharc .......
beküldve: 2009-03-21 11:06:38
(#17265) Épp ma gondoltam rá, h menni kellene erre a japán napos rendezvényre, erre ma jöttem rá, h ez ma és holnap van... tök jó.
MIANEVED?!
1-lány vagyok
A N T I I S K O L A
XD. Engem annyi vigasztal h asszem pénteken nem lesz suli.
*összefogja a kezét-csak legyen úgy* kedden meg kapus vaok, nem tanulok.
Zoe te ugye lány vagy? Ugyanis a kedden kapus az nem a focihoz tartozik?
A N T I I S K O L A
XD. Engem annyi vigasztal h asszem pénteken nem lesz suli.
*összefogja a kezét-csak legyen úgy* kedden meg kapus vaok, nem tanulok.
Tanulnom kéne. Ehelyet Bleach mangát olvasok. Segítség!
Hú szerencse hogy hétfőn nem lesz töri.
Na megyek tovább (sajna) tanulni.
A N T I I S K O L A
Hú szerencse hogy hétfőn nem lesz töri.
Na megyek tovább (sajna) tanulni.
A N T I I S K O L A
Én sem tanulok... Bár van még egy kis angol. Úgy is csak hétfőre kell megcsinálni. És hát ez van.