Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Drága tesóim, csak nyugodtan.. ^^ és Zoe drága, nem vagy hülye, csak szimplán jókedvű, és fantáziadús.
Öcsi: Ez most komoly? Kürtóra? Zenész család..
Jah: Two mangagirl and little Brother.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hát csak úgy. Elég hamar eljár a szád.
Ugy-e Usagi-chan.
Ja. kész zeneizé...mindenki zenél, csak a szomszédoknak vegyünk majd karácsonyra füldugót.
Ugy-e Usagi-chan.
Ja. kész zeneizé...mindenki zenél, csak a szomszédoknak vegyünk majd karácsonyra füldugót.
Szerk: Zoé 2009-03-21 11:59:53
beküldve: 2009-03-21 11:58:16
(#17288) Drága tesóim, csak nyugodtan.. ^^ és Zoe drága, nem vagy hülye, csak szimplán jókedvű, és fantáziadús.
Na Usagi-chan, szép kis öcsikénk van.
Am az érdekes, h Narutót nem indokoltad. neki mér mondanád meg?
nem tom sztem nem piszkálna, de akkor csak Yavennek mondom el.... és egyépként is mért mondtad h:"Na Usagi-chan, szép kis öcsikénk van."?
beküldve: 2009-03-21 11:56:15
(#17286) Na Usagi-chan, szép kis öcsikénk van.
Nővérek.... Zoe nőver és Usagi_nővér XD Ha kérdezik a többiek h miért nővér, és öcsi akkor válasz: Olvas vissza, és megtudod!
XD. Sztem jót röhögnének és meglenne a téma. V lusták lennének visszaolvasni és a fejüket fognák h most mi is van?
Am h hülye vaok azér irtam, mer néha jönnek ki belőlem az ilyen versikék.
Aha... Végülis ha lusták akkor nyugodtan szét is ropanthatják a fejüket... de azért Yaven haverommal megosztom a témát... Exiledel nem, mert amúgy is piszkálna, és még talán Naruto-kunnak mondanám el...
Szerk: Morduk 2009-03-21 11:53:46
Nővérek.... Zoe nőver és Usagi_nővér XD Ha kérdezik a többiek h miért nővér, és öcsi akkor válasz: Olvas vissza, és megtudod!
XD. Sztem jót röhögnének és meglenne a téma. V lusták lennének visszaolvasni és a fejüket fognák h most mi is van?
Am h hülye vaok azér irtam, mer néha jönnek ki belőlem az ilyen versikék.
mondom én h lassan lesz egy banda.
Usagi-chan: hivhatlak nővérkének? Morduk meg lesz az öcsike
Nővérek.... Zoe nőver és Usagi_nővér XD Ha kérdezik a többiek h miért nővér, és öcsi akkor válasz: Olvas vissza, és megtudod! Usagi-chan: hivhatlak nővérkének? Morduk meg lesz az öcsike
mondom én h lassan lesz egy banda.
Szerk: Zoé 2009-03-21 11:47:48
beküldve: 2009-03-21 11:45:53
(#17281) Zoe: Dehogy vagy hülye.... inkább hüje: hejes ügyes jólnevelt egyén XD.
Nos az az igaszság h vinnem kéne a kürtöt, meg amúgy is kürt óra. De azt is megoldjuk.... Persze gondolom poén volt XD!
Nos az az igaszság h vinnem kéne a kürtöt, meg amúgy is kürt óra. De azt is megoldjuk.... Persze gondolom poén volt XD!
Morduk, hidd el, meg lenne oldva.. És szívesen osztozkodnék egy olyan emberrel, aki otaku. És a gép az mellékes, a szobám nagy, a szekrényről meg ne is beszéljünk..
Ha újjá tudnék születni.....-persze korom meg minden maradna, csak a lakhely nem. *rózsaszin felhő a levegőben lebeg, s hallod a nevetést? mind onnan jön. beugranék, nem tudok, elmentek a csillagok.*XD- most hülye vaok v hülye vaok
azta. gitár, dob. nekem van két gitárom, és zongora stb. de ezekből már lenne egy banda is. és van egy szinti is.
morduk: szép számmal lennénk
Szerk: Zoé 2009-03-21 11:45:06
Nagy baj lenne ha csatlakoznék igérem kibirnátok. Bár egy fiú két lány kissé furcsa lenne nem igaz. Igérem meglennék én ott. berendeszkezem a sarokba és rajzolgatom. Mintha ott se lennék.
Meg élnél itt te is.. van két öcskös a háznál, bár bűn rosszak, de ez van. Ki nem az? És ha csatlakoznál, akkor 3 fiú, és 2 lány lenne.. hirtelen mekkora lenne a család.
Morduk, hidd el, meg lenne oldva.. És szívesen osztozkodnék egy olyan emberrel, aki otaku. És a gép az mellékes, a szobám nagy, a szekrényről meg ne is beszéljünk..
Nagy baj lenne ha csatlakoznék igérem kibirnátok. Bár egy fiú két lány kissé furcsa lenne nem igaz. Igérem meglennék én ott. berendeszkezem a sarokba és rajzolgatom. Mintha ott se lennék.
Zoe: Zongora? Elfér a másik szobába.. vagy akár a garázsba, ahol a többi hangszer van (gitár, dob)
Zoe: Zongora? Elfér a másik szobába.. vagy akár a garázsba, ahol a többi hangszer van (gitár, dob)
Szerk: Usagi-chan 2009-03-21 11:40:04
A szobát azt nem tom. és a drága zongorám.
de a géppel nem lenne nagy baj, vinnék én. 3 van itthon. 1-et én használok 2-ő anyumé.
Nálunk kettő. hárman egyen osztozunk. de a géppel nem lenne nagy baj, vinnék én. 3 van itthon. 1-et én használok 2-ő anyumé.
Szerk: Morduk 2009-03-21 11:38:52