Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Azzi, azért már strigulát kell osztanod, ha vki köszön és enyit írt postjába, jó?
Szerk: baniaa3 2009-03-21 09:43:48
...aztán eszembe jutott, hogy irónia egy hely, ahova alisterrel gyakran betérek iszogatni
Simán Amúgy értem én, hogy fiatal korában az embermagonc esze nem forog olyan gyorsan, de mintha már jócskán túl lennénk a bénázások tolerálható szintjén.
Bocs, de ehhez én már túl kényelmes, túl öreg és túl cinikus vagyok.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-21 09:23:35
(#17243) Jó reggeltet kívánok minden Fórumozónak!!! 1 óra 20 perc és jelenés a Deák téri m1 megállóban!Mekkora partáj leeeeesz!!!!
beküldve: 2009-03-21 09:22:47
(#17242) Sziasztok.
Figyelem: a megfázás/nátha úgy tűnik hálózaton keresztül is terjed. Figyeljetek magatokra!
-tegnap úgy volt h ma megyek a szüleimmel árúér, erre mikor fölkelek reggel, fáj a torkom, a fejem és izomlázam van. kiszúrás -de legalább lesz időm új oldalt csinálni
-minden rosszban vmi jó -ha optimista vagy. -a nap mottója.
Figyelem: a megfázás/nátha úgy tűnik hálózaton keresztül is terjed. Figyeljetek magatokra!
-tegnap úgy volt h ma megyek a szüleimmel árúér, erre mikor fölkelek reggel, fáj a torkom, a fejem és izomlázam van. kiszúrás -de legalább lesz időm új oldalt csinálni
-minden rosszban vmi jó -ha optimista vagy. -a nap mottója.
Szerk: Zoé 2009-03-21 09:23:35
Hányszor kell még el mondani...
Hidd el, nem elégszer
A dumaládát olvasva az jutott eszembe, amit oly sokszor említesz, hogy irónia nem egy hely, ahol az irónok laknak...aztán eszembe jutott, hogy irónia egy hely, ahova alisterrel gyakran betérek iszogatni
no pussy, just the dicks
Hányszor kell még el mondani, csak úgy kábéra, hogy ne küldj el csak egy köszönést hozzászólásként, hogy ne is csináld többet?
beküldve: 2009-03-21 08:54:52
(#17239) Hello mindenki!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-21 00:34:29
(#17238) beküldve: 2009-03-20 22:59:57
(#17237) Sziasztok mindenkik!
Parasikoly: "Morduk, tessék vislekedni, különben nem fogsz enni kapni. Szépen, vissza a híd alá! (tyű, micsoda burkolt célzásaim vannak!)"
Váháhá, mekkora oltás! "Vissza a híd alá", ez kész! *gurul a röhögéstől*
Megjegyzés a rang-kérdéshez: Aki csak azért szól hozzá, hogy növelje a hozzászólásszámát és így a rangját, azt nem szeretjük. Sőt, admin bácsi se szereti.
Parasikoly: "Morduk, tessék vislekedni, különben nem fogsz enni kapni. Szépen, vissza a híd alá! (tyű, micsoda burkolt célzásaim vannak!)"
Váháhá, mekkora oltás! "Vissza a híd alá", ez kész! *gurul a röhögéstől*
Megjegyzés a rang-kérdéshez: Aki csak azért szól hozzá, hogy növelje a hozzászólásszámát és így a rangját, azt nem szeretjük. Sőt, admin bácsi se szereti.
beküldve: 2009-03-20 21:17:43
(#17236) Hmm nem nagyon emlékszem...Alister,Rapider,Te, Fisi,Dz.,Én Asszem ennyi
beküldve: 2009-03-20 21:13:53
(#17235) Nyugi már!! Én tuti, hogy úgysem leszek ott 10.50 előtt.
Amúgy te emlékszel még rá, hogy kik írták innen a fórumról, hogy később esetleg csatlakoznának? Mintha lett volna egy-két ember.
Én is megyek aludni. További szép estét!
Amúgy te emlékszel még rá, hogy kik írták innen a fórumról, hogy később esetleg csatlakoznának? Mintha lett volna egy-két ember.
Én is megyek aludni. További szép estét!
Szerk: Yaven 2009-03-20 21:18:21
beküldve: 2009-03-20 21:09:11
(#17233) Mindenkinek jóéjt. Mára kifogytam az idegesitő szövegből meg minden, lemerült az aku. és mindjárt kezdődik a CC is.
Yaven: és a te barátnőd, meg fisi
Yaven: és a te barátnőd, meg fisi
beküldve: 2009-03-20 21:08:09
(#17232) Zsír lesz akkor mégyegyszer hogy ne késsünk pontban vagy jobb ha előbb->10.50 földalatti Deák téri megállója mexikói út felé!Jobb ha mindenki előbb ott van mert 11 kor kezdődnek a programok!
De jó!
Eddig úgy néz ki, hogy Naruto, rapider, alister (meg mintha azt írta volna, hogy hoz vkit) és én.
Na meg még lesz néhány később érkező is.
Eddig úgy néz ki, hogy Naruto, rapider, alister (meg mintha azt írta volna, hogy hoz vkit) és én.
Na meg még lesz néhány később érkező is.
Szerk: Yaven 2009-03-20 21:07:58