Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-21 10:49:54
(#17260) Tanulnom kéne. Ehelyet Bleach mangát olvasok. Segítség!
Hú szerencse hogy hétfőn nem lesz töri.
Na megyek tovább (sajna) tanulni.
A N T I I S K O L A
Hú szerencse hogy hétfőn nem lesz töri.
Na megyek tovább (sajna) tanulni.
A N T I I S K O L A
Jó kedved van, igaz? Jó h nálatok süt a nap, bár nálunk is ez van, csak nagyon hideg.
Én is sajnálom, h nem tudok nem h erre elmenni, de másra se. Sőt, nálunk ezen a hülye helyen nincs is ilyen rendezvény, ha lenne is, tele lenne románokkal, én meg inkább fejest szököm egy szakadékba, minthogy azok közé menjek.
Épp most próbálom győzködni a szüleimet, h nyáron menjünk magyarországra, mer meguntam a tengert. De ak sem hiszem, h ott elengednének valahová, mer idegen hely, meg minden, ők meg nem kisérnének el ilyesféle programra. -kivéve ha lenne akkora mázlim, h akikhez mennének, lenne egy nálam kicsit nagyobb gyerekük, aki imádja az ilyet, és elengednének majd vele.
-na ja, álomvilág.-
morduk: ez a szép hsz. csak rágja is át vki.
Én is sajnálom, h nem tudok nem h erre elmenni, de másra se. Sőt, nálunk ezen a hülye helyen nincs is ilyen rendezvény, ha lenne is, tele lenne románokkal, én meg inkább fejest szököm egy szakadékba, minthogy azok közé menjek.
Épp most próbálom győzködni a szüleimet, h nyáron menjünk magyarországra, mer meguntam a tengert. De ak sem hiszem, h ott elengednének valahová, mer idegen hely, meg minden, ők meg nem kisérnének el ilyesféle programra. -kivéve ha lenne akkora mázlim, h akikhez mennének, lenne egy nálam kicsit nagyobb gyerekük, aki imádja az ilyet, és elengednének majd vele.
-na ja, álomvilág.-
morduk: ez a szép hsz. csak rágja is át vki.
Szerk: Zoé 2009-03-21 10:47:25
beküldve: 2009-03-21 10:43:08
(#17258) hello!
Zoe: Hát időjárás? nem is tom....
Zoe: Hát időjárás? nem is tom....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-21 10:41:10
(#17257) Üdv!
Zoe: időjárás; itt remek, milliónyi ágra süt a nap, felhőmentes az ég, és a madarak csicseregnek. Remek nap.
De szívesen mentem volna erre a bizonyos Japán-napra, de nem lehet.. Nem budai/pesti lévén, 45 km-re a fővárostól... hjaj..
Zoe: időjárás; itt remek, milliónyi ágra süt a nap, felhőmentes az ég, és a madarak csicseregnek. Remek nap.
De szívesen mentem volna erre a bizonyos Japán-napra, de nem lehet.. Nem budai/pesti lévén, 45 km-re a fővárostól... hjaj..
Kis megfázás és izomláz, de am jól.
És amér csak ketten irunk, attól még mások is vannak fönn.
És amér csak ketten irunk, attól még mások is vannak fönn.
A szia mellé irj időjárás jelentést v mit tom én. XD Ha vkit nem érdekel, az csak a köszönést olvassa el, de nem köthet bele h milyen keveset irtál.
Am h vagy? / vagytok?
Am h vagy? / vagytok?
Hát egyenlőre ketten vagyunk... Egyépként jól. Éste?
A szia mellé irj időjárás jelentést v mit tom én. XD Ha vkit nem érdekel, az csak a köszönést olvassa el, de nem köthet bele h milyen keveset irtál.
Am h vagy? / vagytok?
Am h vagy? / vagytok?
Szerk: Zoé 2009-03-21 10:33:22
Jahh!!! Értem már... Akkor megpróbálok többet írni.
Helyes hozzáállás
Akkor nem úgy köszönök h egyszerűen: Szia, hanem: Szia mitomn ki.
Helyes hozzáállás
Na én megyek.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-21 10:25:32
Megjöttem!
Hali!
Alister már többször is rádszólt, hogy ne küldözgess egyszavas, köszöngetős postokat! Ha csak a hsz-számra mész, akkor szólunk a Moderátornak, hogy nullázza a számlálód!
Megjöttem!
Hali!
Alister már többször is rádszólt, hogy ne küldözgess egyszavas, köszöngetős postokat! Ha csak a hsz-számra mész, akkor szólunk a Moderátornak, hogy nullázza a számlálód!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-21 10:11:35
(#17249) Hali alister!
Megjöttem!
El is olvasod, amiket írnak neked? Mert ha eddig nem, akkor szólok, hogy kéne...
Na jó, én indulok. Legyetek j... csak ne szedjétek szét estig a fórumot, oké?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-21 09:58:11
beküldve: 2009-03-21 09:48:33
(#17247) Megjöttem!
beküldve: 2009-03-21 09:44:29
(#17246) Jó mókát azoknak, akik mennek a Tháliába, én megyek meetre, mert jönnek meglátogatni minket a DaNee-sek, szóval majd őket kell kalauzolgatni kocsmáról kocsmára ^^
no pussy, just the dicks