Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Yaven jössz holnap akkor?
Naná, hogy megyek. Ez soha nem is volt kérdéses! Elvégre az én ötletem volt...
Amúgy úgy néz ki, hogy Fisin kívül egy másik bartánőm is fog csatlakozni hozzánk.
beküldve: 2009-03-20 20:30:22
(#17214) Kapitány: Én azt a ruhát, soha semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó felvenni....
És... Gratula!
És... Gratula!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nem elcsábitani akarom. jujj, ilyen gondolat még csak eszembe se jutott. nem is szokott.
csak megszerettetni akarom magam, h ne végezzem cápák közt.
Bár nem fogom, de úgyis, gondolatban se dobjon senki be.
Parasikoly: gratulálok.
csak megszerettetni akarom magam, h ne végezzem cápák közt.
Bár nem fogom, de úgyis, gondolatban se dobjon senki be.
Parasikoly: gratulálok.
Szerk: Zoé 2009-03-20 20:31:43
beküldve: 2009-03-20 20:28:43
(#17212) Gratula Parasikoly-kapitány. Megszállott lettél! Most a célod a True Mangafan.
Szerk: baniaa3 2009-03-20 20:29:01
beküldve: 2009-03-20 20:27:32
(#17211) a kiskalózok conra ugye az egyenruhában jönnek?
*széles vigyor*
*széles vigyor*
Nem, nem... Ezt már egyszer lebeszéltük a Kapitánnyal... Határozottan "nem" volt a válasz...
Jé, üdv Kapitány!
A Conra nem, ellenben az utána tartandó kultúrrendezvényen még megtörténhet: (%
Hejhó, Dragda, Elsőtisztek Göngye! (;
Padammm, új lüke titulus. Ez azt jelenti, hogy 500 értelmetlen hozzászólásal rontottam a forum szinvonalát.
(Az én személyes kedvencem a gyalog volt)
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-20 20:30:29
Egy bájos mosolynál sokkal többre lesz szükséged, ha el akarod csábítani a Kapitányt. Elvégre ő már hozzá van szokva a lengén öltözött kalóznők társaságához
Dzirun: természetesen...
Parasikoly: Júj, a te fegyvered kicsit már túl kegyetlen az én ízlésemnek.
Dzirun: természetesen...
Nem.
Parasikoly: Júj, a te fegyvered kicsit már túl kegyetlen az én ízlésemnek.
Jaja, nagyon jó a hangulat
Itt mindig jó a hangulat.
Jaja, fórum hangulat rulez! Na de most Bleach mangát olvasok mindjárt utolérem a mostani fejezetet.
Igen, bár engem mindjárt kivégeznek. asszem a baba nem a kapitány idegeinn, hanem egy rúdon fog táncolni.XD
Szerk: Zoé 2009-03-20 20:21:51
a kiskalózok conra ugye az egyenruhában jönnek?
*széles vigyor*
*széles vigyor*
Nem, nem... Ezt már egyszer lebeszéltük a Kapitánnyal... Határozottan "nem" volt a válasz...
Jé, üdv Kapitány!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-20 20:23:02
,,Hitler fején ugrálok!"
egy fotó, amin Kiszel Tünde és Geronadzo Mária mosolyogva puszit dob.
ááááááááááááááá áá inkább atombomba, az legalább fájdalom nélkül öl
-
Zoe: vigyázz magadra, mert még "véletlenül" az otthonod felé vesszük az irányt és akkor a kalózok martalékává válsz.
Még ott maradtunk el, h nem tuddjátok hol lakom. És ha mégis, v lenne a hajón egy jós, ak amig ideértek,-közben a hajóra kerekeket szereltek-addig én felszivódom. Ja, és tudni kéne a nevem is, de ebbe nem megyek bele.
v ha megtaláltok: kislányos viselkedést próbálunk magunkra erőszakolni, és megszerettetni magunk a Kapitánnyal és a legénységgel. *szépen mosolyog*
Szerk: Zoé 2009-03-20 20:20:19
Valahogy sejtettem, hogy ez az egyenruha nem a te találmányod volt Milyen fegyvereket hordhatunk magunknál?
Már régóta vágyom egy jó kis számszeríjra
Szerintem teljesen rendben van az öltözet. (: O
Fegyver pedig szabadon választható. Az én kedvencem egy fotó, amin Kiszel Tünde és Geronadzo Mária mosolyogva puszit dob. Viccet félretéve, kardok a metál! ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-20 20:19:27
Amúgy ezt írták az animecon.hu oldalon: Az oldal várható indulása: 2009. március 24. De jóóó!!!
Amúgy ezt írták az animecon.hu oldalon: Az oldal várható indulása: 2009. március 24. De jóóó!!!