Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Yaven jössz holnap akkor?
Naná, hogy megyek. Ez soha nem is volt kérdéses!

Amúgy úgy néz ki, hogy Fisin kívül egy másik bartánőm is fog csatlakozni hozzánk.

beküldve: 2009-03-20 20:30:22
(#17214) Kapitány: Én azt a ruhát, soha semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó felvenni....
És... Gratula!

És... Gratula!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nem elcsábitani akarom. jujj, ilyen gondolat még csak eszembe se jutott. nem is szokott.
csak megszerettetni akarom magam, h ne végezzem cápák közt.
Bár nem fogom, de úgyis, gondolatban se dobjon senki be.
Parasikoly: gratulálok.
csak megszerettetni akarom magam, h ne végezzem cápák közt.
Bár nem fogom, de úgyis, gondolatban se dobjon senki be.

Parasikoly: gratulálok.

Szerk: Zoé 2009-03-20 20:31:43
beküldve: 2009-03-20 20:28:43
(#17212) Gratula Parasikoly-kapitány. Megszállott lettél! Most a célod a True Mangafan.
Szerk: baniaa3 2009-03-20 20:29:01
beküldve: 2009-03-20 20:27:32
(#17211) a kiskalózok conra ugye az egyenruhában jönnek?
*széles vigyor*
*széles vigyor*
Nem, nem... Ezt már egyszer lebeszéltük a Kapitánnyal... Határozottan "nem" volt a válasz...

Jé, üdv Kapitány!
A Conra nem, ellenben az utána tartandó kultúrrendezvényen még megtörténhet: (%
Hejhó, Dragda, Elsőtisztek Göngye! (;
Padammm, új lüke titulus. Ez azt jelenti, hogy 500 értelmetlen hozzászólásal rontottam a forum szinvonalát.
(Az én személyes kedvencem a gyalog volt)
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-20 20:30:29
Egy bájos mosolynál sokkal többre lesz szükséged, ha el akarod csábítani a Kapitányt. Elvégre ő már hozzá van szokva a lengén öltözött kalóznők társaságához
Dzirun: természetesen...
Parasikoly: Júj, a te fegyvered kicsit már túl kegyetlen az én ízlésemnek.

Dzirun: természetesen...
Nem.

Parasikoly: Júj, a te fegyvered kicsit már túl kegyetlen az én ízlésemnek.

Jaja, nagyon jó a hangulat 

Itt mindig jó a hangulat.

Jaja, fórum hangulat rulez!

Igen, bár engem mindjárt kivégeznek. asszem a baba nem a kapitány idegeinn, hanem egy rúdon fog táncolni.XD

Szerk: Zoé 2009-03-20 20:21:51
a kiskalózok conra ugye az egyenruhában jönnek?
*széles vigyor*
*széles vigyor*
Nem, nem... Ezt már egyszer lebeszéltük a Kapitánnyal... Határozottan "nem" volt a válasz...

Jé, üdv Kapitány!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-20 20:23:02

,,Hitler fején ugrálok!"
egy fotó, amin Kiszel Tünde és Geronadzo Mária mosolyogva puszit dob.
ááááááááááááááá áá inkább atombomba, az legalább fájdalom nélkül öl
-
Zoe: vigyázz magadra, mert még "véletlenül" az otthonod felé vesszük az irányt és akkor a kalózok martalékává válsz.

Még ott maradtunk el, h nem tuddjátok hol lakom. És ha mégis, v lenne a hajón egy jós, ak amig ideértek,-közben a hajóra kerekeket szereltek-addig én felszivódom. Ja, és tudni kéne a nevem is, de ebbe nem megyek bele.

v ha megtaláltok: kislányos viselkedést próbálunk magunkra erőszakolni, és megszerettetni magunk a Kapitánnyal és a legénységgel.

Szerk: Zoé 2009-03-20 20:20:19
Valahogy sejtettem, hogy ez az egyenruha nem a te találmányod volt
Milyen fegyvereket hordhatunk magunknál?

Már régóta vágyom egy jó kis számszeríjra

Szerintem teljesen rendben van az öltözet. (: O
Fegyver pedig szabadon választható. Az én kedvencem egy fotó, amin Kiszel Tünde és Geronadzo Mária mosolyogva puszit dob. Viccet félretéve, kardok a metál! ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-20 20:19:27
Amúgy ezt írták az animecon.hu oldalon: Az oldal várható indulása: 2009. március 24.
De jóóó!!!

Amúgy ezt írták az animecon.hu oldalon: Az oldal várható indulása: 2009. március 24.