Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Alister: Menj a fészkesbe....
Kérésed számomra... Keletre, csak keletre tarts barátom...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kérésed számomra... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
No Fiúk, Lányok, most megyek aludni, mert holnap korán lez az a 4:50-es ébresztő...
És gondoljatok rám 10 óra tájt, mert megyek kilövetni a fülem - tűiszonyom van... Remélem nem ájulok le a székről.
És gondoljatok rám 10 óra tájt, mert megyek kilövetni a fülem - tűiszonyom van... Remélem nem ájulok le a székről.
Nos, jóccakát Nővérkém!
De lehet kérni pisztolyos változatot is....szóval csak nyugi.
Igaz nekem tűvel csinálták, érzéstelenítő nélkül....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-19 23:16:44
(#17046) No Fiúk, Lányok, most megyek aludni, mert holnap korán lesz az a 4:50-es ébresztő...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-19 23:17:51
beküldve: 2009-03-19 23:16:02
(#17045) Miho: Mivel ez vírusfertőzés az antibiotikum semmit se ér, marad az immunerősítő.....
Dzirun: Oppardon.... De most ez a személyes kedvencem, majd ha megunom visszarakom a régebbit...
Dzirun: Oppardon.... De most ez a személyes kedvencem, majd ha megunom visszarakom a régebbit...
beküldve: 2009-03-19 23:01:48
(#17043) Na az egyensúly kedvéért én is beújítottam.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-19 23:02:04
Talán nem teccik?
nem annyira, mint az előző, mer valahányszor azt megláttam én is elgondolkodtam azon, hogyan tudnék egy kicsit kevesebbet költeni
-
Igen, azért egy hét után már illik elmenni, hacsak nem akar az ember egy krónikus betegséget összeszedni.
Remélem nem influenza...
És még inkább remélem, hogy felír valami csodaszert, és néhány nap múlva már megint az élet egészséges oldalát élvezheted!
Fúúú, tényleg új aláírás! És mennyire jó már!!! GirlPower!
Remélem nem influenza...
És még inkább remélem, hogy felír valami csodaszert, és néhány nap múlva már megint az élet egészséges oldalát élvezheted!
Fúúú, tényleg új aláírás! És mennyire jó már!!! GirlPower!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-19 22:48:28
mér váltottál aláírást Dragda?
Mert olyanom volt..... és slussz.
Talán nem teccik?
beküldve: 2009-03-19 22:45:51
(#17039) Oh, jaj, jobbulást! Gyógyfüveket és gyógyteát Neked!
Egy heti szenvedés után, holnap elhúzom a pocakom a dokinénihez.... Már nem bírom. Semmi sem használt, amit kipróbáltam.....
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-19 22:40:56
Japánországba
hát ez nagyon aranyos
Ugye? És ahogy mondta... hjajj tudjátok, az az édes kis gyerekszáj, kicsit még sejpít is... Hát elolvadtam tőle!
Dragda:
Szió Nővérkém! Betegen tespedek idehaza... Amúgy semmi érdekes....
De Balázs nagyon kawaii... jobb szó nincs rá.
De Balázs nagyon kawaii... jobb szó nincs rá.
Oh, jaj, jobbulást! Gyógyfüveket és gyógyteát Neked! *közben már megy is a boszikönyvéért gyógyító varázslást keresni húgocskájának*
És igen, Baluka kawaii...!!!
ÁÁÁ!!! Duplapostoltam!!! Kövezzetek meeeg! Gomeeen...*pirul*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-19 22:41:23