Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szia Húgocskám! Hogy vagyunk?(Ha írtad már, ne haragudj, még nem olvastam vissza... )
Szió Nővérkém! Betegen tespedek idehaza... Amúgy semmi érdekes....
De Balázs nagyon kawaii... jobb szó nincs rá.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A nőknek mindig igaza van...
Ez már csak természetes...
Miho: Szió!
Szia Húgocskám! Hogy vagyunk?(Ha írtad már, ne haragudj, még nem olvastam vissza... )
Jó, legyen igazad...
A beteg szegénykék mióta maradnak fent eddig??
Na én léptem csicsikálni, jóéccakát!
Okos.
A nőknek mindig igaza van...
Mert nem tud aludni a saját köhögésétől....
Jóccakát!
Miho: Szió!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
hé ne bántsátok, még rátok uszítom és egy embert biztos széttépetek vele
Ki bántotta? Én csak csodáltam a temperamentumát...Amúgy meg a széttépéssel lehet próbálkozni, de a felelősséget nem vállalom.
wakka: Olvastam bizony, azért vagyok ma ilyen emberbarát*. Csak nem akarom elkiabálni.
Miho: Lehet. Alsós tanítónénik már úgy is van (Chica)
*: Igen, nálam ilyen az emberbarát üzemmód
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-19 22:29:37
Komplikált a női elme... akkor most nevezzelek a fentieken vagy mi?
A női elmével semmi baj....A férfiaké túl zűrös, hogy megértsenek minket...
Egyébként a Dragda tökkkkkkkéletesen megfelel....
Jó, legyen igazad...
beküldve: 2009-03-19 22:24:23
(#17029) No, visszatértem...
Elég tartalmas estém volt. Nálunk voltak a nagybátyámék, akik MV termékbemutatót tartottak nekem. - nem tudom tudja-e valaki mi is az az MV, de engem ne kérdezzetek, mert naaagyon hosszú lenne leírni... talán valaki más, aki röviden össze tudná foglalni...?
Miután elő lett adva a dolog, a kis unokaöcsémmel megelégelvén a felnőttek beszélgetését, feljöttünk a szobámba "játszani".
Hogy a helyzet groteszk mivoltát érzékeltessem: Balázs/Balu(unokaöcsém) mindössze 8 éves, eleven, sőt hiperaktív kissé, míg én 20 éves, lehiggadt, amolyan kedves anyukás tipus vagyok.
No de a közös téma az mégis megvolt: Naruto!!!
Balu ugyanis megszállott Naruto fan - bár ami azt illeti szegényem agyát a Jetixes verzió fertőzte meg, bár ez nem rontotta kettőnk közt a kommunikációt.
Sőt, mint kiderült, már Shippuuden részeket is nézegetett a neten. Ezen megdöbbenve együtt megnéztünk egy rövid részletet az egyik Shippu' epizódból.
No aztén kiszúrta a "banánvágó" katanám, és a kínai sárkány markolatos kardomat, ami annyira lázba hozta, hogy kardtrükköket kellett Neki mutogatnom.*nem ért a kardforgatáshoz*
Végül a Narutos fancuccoknál leragadtunk. A kedvence természetesen a kunai kés volt, amit mindenáron haza szeretett volna vinni "kölcsönbe", de ugye ismervén a kölök vérmérsékletét, a szülei nem engedték - nem kis örömömre, én sem kezeskedtem volna az esetleges tárgyi vagy testi károkért...
Helyette kapott egy pár evőpálcikát.
Az álma: "Én tényleg el akarok menni Japánországba( ), és igazi ninja akaro lenni! Komolyan!"
Édes kis krapek... Lehet, hogy MangaFan ovit kellene nyitnom?!
... Szerintem nem is volt még ilyen hosszú hsz-om...
Elég tartalmas estém volt. Nálunk voltak a nagybátyámék, akik MV termékbemutatót tartottak nekem. - nem tudom tudja-e valaki mi is az az MV, de engem ne kérdezzetek, mert naaagyon hosszú lenne leírni... talán valaki más, aki röviden össze tudná foglalni...?
Miután elő lett adva a dolog, a kis unokaöcsémmel megelégelvén a felnőttek beszélgetését, feljöttünk a szobámba "játszani".
Hogy a helyzet groteszk mivoltát érzékeltessem: Balázs/Balu(unokaöcsém) mindössze 8 éves, eleven, sőt hiperaktív kissé, míg én 20 éves, lehiggadt, amolyan kedves anyukás tipus vagyok.
No de a közös téma az mégis megvolt: Naruto!!!
Balu ugyanis megszállott Naruto fan - bár ami azt illeti szegényem agyát a Jetixes verzió fertőzte meg, bár ez nem rontotta kettőnk közt a kommunikációt.
Sőt, mint kiderült, már Shippuuden részeket is nézegetett a neten. Ezen megdöbbenve együtt megnéztünk egy rövid részletet az egyik Shippu' epizódból.
No aztén kiszúrta a "banánvágó" katanám, és a kínai sárkány markolatos kardomat, ami annyira lázba hozta, hogy kardtrükköket kellett Neki mutogatnom.*nem ért a kardforgatáshoz*
Végül a Narutos fancuccoknál leragadtunk. A kedvence természetesen a kunai kés volt, amit mindenáron haza szeretett volna vinni "kölcsönbe", de ugye ismervén a kölök vérmérsékletét, a szülei nem engedték - nem kis örömömre, én sem kezeskedtem volna az esetleges tárgyi vagy testi károkért...
Helyette kapott egy pár evőpálcikát.
Az álma: "Én tényleg el akarok menni Japánországba( ), és igazi ninja akaro lenni! Komolyan!"
Édes kis krapek... Lehet, hogy MangaFan ovit kellene nyitnom?!
... Szerintem nem is volt még ilyen hosszú hsz-om...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-19 22:25:19
A női elmével semmi baj....A férfiaké túl zűrös, hogy megértsenek minket...
Egyébként a Dragda tökkkkkkkéletesen megfelel....
Dragda: egy ilyen nőszemélyre csak nem mondom, hogy te öblös, kövér víztároló köcsög... Nem igaz?
Halál reád, te gaz! Így megsérteni! ráadásul egy boszorkány-macskalózt! Van merszed hallod-e!
Szerk: wakka 2009-03-19 22:18:20
Dragda: egy ilyen nőszemélyre csak nem mondom, hogy te öblös, kövér víztároló köcsög... Nem igaz?
Halál reád, te gaz! Így megsérteni! Ráadásul egy boszorkány-macskalózt! Van merszed hallod-e!
Jóccakát mad_chan!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-19 22:17:54
wakka: azért mert én olyan aranyos vagyok,hogy megígértem,hogy elmegyek vele haza
vagy talán azért mert valakit nem tudtam elviselni
Oké, akkor a te érdekedben ezt most nem veszem személyeskedésnek...
és pont a tetőponton lelép - szép mit nem mondjak...
Pá-pá
Szerk: wakka 2009-03-19 22:11:56
Dragda: elég "míves" kis teáskanna vagy te, hallod-e?
Miért pont "míves"? És miért kicsi? Kikérem magamnak a kicsit! A család nőágában rekordot döntöttem a 165 centimmel!
szegény alister...
na jó én ezt nem bírom megyek aludni de előtte még meghívok valakit egy rámenre szóval rettegj
jó éjt mindenki
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-19 22:07:13
Mi a helyzet Csak Petrával, remélem nem bántották az utca emberei...
Mármint úgy érted, hogy ő nem bántotta-e az utca embereit, nemde? hé ne bántsátok, még rátok uszítom és egy embert biztos széttépetek vele
szegény alister...
Dragda: elég "míves" kis teáskanna vagy te, hallod-e?
Szerk: wakka 2009-03-19 22:04:02
Mi a helyzet Csak Petrával, remélem nem bántották az utca emberei...
Mármint úgy érted, hogy ő nem bántotta-e az utca embereit, nemde? hé ne bántsátok, még rátok uszítom és egy embert biztos széttépetek vele
wakka: azért mert én olyan aranyos vagyok,hogy megígértem,hogy elmegyek vele haza
vagy talán azért mert valakit nem tudtam elviselni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-19 22:04:27