Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-16 18:13:26
(#16258) Mi nemrég vettünk ének karon egy éneket amiben szerepel ez a (német) szó: glau.... Hát én ezt nem tom kimondani
vagy csak én vagyok ilyen anti prof német szó kiejtő
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Jáááj, jó lett a beszámoló - már vártam, ám!
Csak Neked Alister:
A harmadik fórumtaliról annyit. Ugyan így hirtelen nem ugrik be, hogy mit beszéltetek eddig róla - lehet, hogy.. semmit - de ha nem akartok mindenáron enni, akár teázhatnánk is, igazi, spirituális környezetben.
A reklám helye: Hanami Teaház - [Link] Már néhányszor emltettem e helyett itt a Fórumon... Tényleg nagyon tuti kis hely - és szinte biztos, hogy lesz helyünk, sőt, ha előtte szólunk, minden bizonnyal össze is tolnak nekünk néhány asztalkát, hogy ne kelljen klikkesedni.
Zoe: Nem-nem, Miho nem köt bele a helyesírásba, mert teljesen megfelelő. Ami esetleg hiba, az nem helyesírási.
Csak Neked Alister:
Még olvasd át egyszer, mert - ha jól emlékszem - két hibát találtam benne. Az egyik ugyan csak egy névismétlési hiba - Yaven két asztalnál is ült a Momotaróban... - de a másik talán gépelési hiba... Szóval nem bántottad az anyanyelvet - nem úgy mint az előző néhány eretnek.
A harmadik fórumtaliról annyit. Ugyan így hirtelen nem ugrik be, hogy mit beszéltetek eddig róla - lehet, hogy.. semmit - de ha nem akartok mindenáron enni, akár teázhatnánk is, igazi, spirituális környezetben.
A reklám helye: Hanami Teaház - [Link] Már néhányszor emltettem e helyett itt a Fórumon... Tényleg nagyon tuti kis hely - és szinte biztos, hogy lesz helyünk, sőt, ha előtte szólunk, minden bizonnyal össze is tolnak nekünk néhány asztalkát, hogy ne kelljen klikkesedni.
Zoe: Nem-nem, Miho nem köt bele a helyesírásba, mert teljesen megfelelő. Ami esetleg hiba, az nem helyesírási.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-16 18:15:31
"az ajtó előttinél ült Yaven, Miho, mad_chan, "csak Petra" és wakka, a mögötte lévőnél Yaven, Bene-kun, rapider, Naruto, Azzi és én"
mi az, klónoztátok Yavent?
Tényleg, föl se tűnt.-
*most lebukott h mennyire figyelt*
Bene-kun???- ez is igy van irva?
igen, igy van -bocs
A helyesirásba meg még esetleg Miho köthetne bele -ha itt lenne és lenne kedve
Szerk: Zoé 2009-03-16 18:12:07
Nem rossz, nem rossz, de attól még mindig csak egy cenzúrázott verzió...
Azzi: Ember, ha ezt felraknánk a kuruc.info-ra a lakcímeddel együtt szerintem holnap már nem lennél nemhogy közöttünk, de még az élők sorában sem. De azért grat.
szerk- Dzirun: Tudod, kedves Yaven kollegina a megosztott figyelem ajándékával jött a világra..
Szerk: wakka 2009-03-16 18:10:32
Morduk: szia
Helyesirás: sztem senki nem direkt csinálja, csak elirja v ilyesmi és nincs kedve újraolvasni. velem és mindenkivel előfordúl.
Viszont! Hát én is így vagyok vele. Nem nagyon szoktam nézni. és ha amúgy is értitek akkor nem kell egyből: hú írjál már jól, meg tanulj meg írni.
beküldve: 2009-03-16 18:06:28
(#16253) "az ajtó előttinél ült Yaven, Miho, mad_chan, "csak Petra" és wakka, a mögötte lévőnél Yaven, Bene-kun, rapider, Naruto, Azzi és én"
-
Szerk: ∂z 2009-03-16 18:06:54
beküldve: 2009-03-16 17:58:08
(#16252) Alister: szép beszámoló. jól érezhettétek magatokat.
Helyesirás: sztem senki nem direkt csinálja, csak elirja v ilyesmi és nincs kedve újraolvasni. velem és mindenkivel előfordúl.
Szerk: Zoé 2009-03-16 18:03:52
Sziasztok mindenkik!
Kedves érintettek a "nem érdekel a helyesírás" témában: Bántott titeket az édes magyar (anya)nyelv? Ha nem, akkor ti őt miért?
Beszámoló a fórumtalálkozóról
Fórumtalálkozóra eljutás: Ha Azzi Miskolcról megoldotta... (tudom, olcsóbban utazik és Miho elszállásolta - na és? )
Azzi: Ez nagyon jó volt!
Hanon: Kimondtam. Gyorsan is. Gyakorlat kérdése az egész.
Zabpehely:
Kedves érintettek a "nem érdekel a helyesírás" témában: Bántott titeket az édes magyar (anya)nyelv? Ha nem, akkor ti őt miért?
Beszámoló a fórumtalálkozóról
Fórumtalálkozóra eljutás: Ha Azzi Miskolcról megoldotta... (tudom, olcsóbban utazik és Miho elszállásolta - na és? )
Azzi: Ez nagyon jó volt!
Hanon: Kimondtam. Gyorsan is. Gyakorlat kérdése az egész.
Zabpehely:
most mondátok ki azt , hogy : a Lenin mauzóleum leninóleumozása! (bár lehet , hogy ez meg csak nekem nehéz)
Úgy látszik, ezt nem csak kimondani, de leírni is nehéz... ugye a keresett mondat: "a Lenin-mauzóleum lelinóleumozása"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-16 17:51:07
beküldve: 2009-03-16 17:48:10
(#16250) Haliho! Mindenki.
Ez kicsit nehezebb
Ja és nem mondátok - mondjátok
nem ugyanaz a jelentése.
(Bence nincs itt v nem olvasta v megunt belekötni)
De ne vedd kötekedésnek...
Ja és nem mondátok - mondjátok
nem ugyanaz a jelentése.
(Bence nincs itt v nem olvasta v megunt belekötni)
De ne vedd kötekedésnek...
Szerk: Zoé 2009-03-16 17:44:04
Ez nagyon rossz. x)
Power of randomness. Most mondjuk ki gyorsan, háromszor egymás után, hogy sárgatengeralattjáró. Vagy ez csak nekem nem megy?
Power of randomness. Most mondjuk ki gyorsan, háromszor egymás után, hogy sárgatengeralattjáró. Vagy ez csak nekem nem megy?
most mondátok ki azt , hogy : a Lenin mauzóleum leninóleumozása! (bár lehet , hogy ez meg csak nekem nehéz)
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-16 17:25:13
(#16247) Sziasztok
A himnusz hát.t.t.t.t.t- nem irok semmit. 2 dologra lehet következtetni, onnan meg döntsétek el h meikre gondolok. aztán vegyétek az ellentétét.
Hanon és Barbara-chan: az sem mind1 h milyen gyorsan mondod / hadarod
A himnusz hát.t.t.t.t.t- nem irok semmit. 2 dologra lehet következtetni, onnan meg döntsétek el h meikre gondolok. aztán vegyétek az ellentétét.
Hanon és Barbara-chan: az sem mind1 h milyen gyorsan mondod / hadarod
Szerk: Zoé 2009-03-16 17:27:37
beküldve: 2009-03-16 16:32:09
(#16246) haliho fórumlakók megjöttem
jelentem árúlót sikeresen megnéztem bár igaz hogy álandóan dumált papám közbe(na igen a tvnek) és hogy miért papával néztem a tvt? mert elkezdett esni az eső és ott ragadtam nagyszülőknél és hát lett volna 10 percem hogy haza érjek mivel előrébb rakták a sorozatot*sír hogy nem fogja így mindig látni*
jó a himnusz Azzi
Hanon:nekem megy
jelentem árúlót sikeresen megnéztem bár igaz hogy álandóan dumált papám közbe(na igen a tvnek) és hogy miért papával néztem a tvt? mert elkezdett esni az eső és ott ragadtam nagyszülőknél és hát lett volna 10 percem hogy haza érjek mivel előrébb rakták a sorozatot*sír hogy nem fogja így mindig látni*
jó a himnusz Azzi
Hanon:nekem megy
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-03-16 16:34:58
Ez nagyon rossz. x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Fórumtali, ki vagy a fővárosban, szenteltessék meg a te neved;
Jőjjön el a te időpontod; legyen meg a te akaratod, mint a momotaroban, úgy a kocsmában is.
A mi mindennapi vodkánkat add meg nékünk ma.
És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, akik hamarabb elmentek;
És ne vígy minket étteremkocsmába, de szabadíts meg minket a hajléktalantól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség és a bórravaló, mindörökké. Ramen!
Jőjjön el a te időpontod; legyen meg a te akaratod, mint a momotaroban, úgy a kocsmában is.
A mi mindennapi vodkánkat add meg nékünk ma.
És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, akik hamarabb elmentek;
És ne vígy minket étteremkocsmába, de szabadíts meg minket a hajléktalantól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség és a bórravaló, mindörökké. Ramen!
Azzi... *nagyon röhög*
És mily' igaz...