Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hello mindenkinek!
Az én napom nagyon jó volt. A csoporttal elmentünk egy drogos előadásra. Nagyon tetszett. Csak nem értünk vissza a suliba 6. órára, ezért holnap szivat majd a tanár...Aszitte, hogy lógunk (pedig mi csöppet se vagyunk olyanok )
Az én napom nagyon jó volt. A csoporttal elmentünk egy drogos előadásra. Nagyon tetszett. Csak nem értünk vissza a suliba 6. órára, ezért holnap szivat majd a tanár...Aszitte, hogy lógunk (pedig mi csöppet se vagyunk olyanok )
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-16 14:58:46
(#16241) Üdvözletem mindenkinek!
Hogy telt a mai napotok?
Nekem unalmasan kivéve azt, hogy megbetegedtem
Szokásom, hogy télen semmi bajom, de tavasszal megbetegszem.
Nagyon tetszik ez a fórumtalis himnusz
Hogy telt a mai napotok?
Nekem unalmasan kivéve azt, hogy megbetegedtem
Szokásom, hogy télen semmi bajom, de tavasszal megbetegszem.
Nagyon tetszik ez a fórumtalis himnusz
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-16 14:44:32
(#16240) miez valami ima?
Nem ez FORUMTALI HIMNUSZ!!!!!!!!!!
Igaz Azzi
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-16 14:42:36
(#16238) Mellesleg...
Fórumtali, ki vagy a fővárosban, szenteltessék meg a te neved;
Jőjjön el a te időpontod; legyen meg a te akaratod, mint a momotaroban, úgy a kocsmában is.
A mi mindennapi vodkánkat add meg nékünk ma.
És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, akik hamarabb elmentek;
És ne vígy minket étteremkocsmába, de szabadíts meg minket a hajléktalantól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség és a bórravaló, mindörökké. Ramen!
Jőjjön el a te időpontod; legyen meg a te akaratod, mint a momotaroban, úgy a kocsmában is.
És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, akik hamarabb elmentek;
És ne vígy minket étteremkocsmába, de szabadíts meg minket a hajléktalantól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség és a bórravaló, mindörökké. Ramen!
Ez nagyon ott van
mint fecskén a nadrág
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-16 14:39:48
(#16236) beküldve: 2009-03-16 14:34:13
(#16234) beküldve: 2009-03-16 13:44:24
(#16233) Mellesleg...
Fórumtali, ki vagy a fővárosban, szenteltessék meg a te neved;
no pussy, just the dicks
Szervusz. Fisi!
A sok jót biztos magamfajta agyatlan fanatikusok terjesztik, azért csak vigyázz! XD
Én is visszamenekültem a plázák tömegétől a jó kis belvárosi moziba. Olcsóbb is és alig szoktak lenni egy-egy vetítésen. Naná, hogy a tegnapi 15-20 emberből pont mellettünk ült az íkúharcos duó. -.o
A sok jót biztos magamfajta agyatlan fanatikusok terjesztik, azért csak vigyázz! XD
Én is visszamenekültem a plázák tömegétől a jó kis belvárosi moziba. Olcsóbb is és alig szoktak lenni egy-egy vetítésen. Naná, hogy a tegnapi 15-20 emberből pont mellettünk ült az íkúharcos duó. -.o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Coraline megnézve, bár összeesküdött a világ ellenem. A kedves jegyárús hölgy a címet és a 16 órát Véres Valentinnek és 18 órának értette, de probléma lekűzdve.
Én valószínűleg most szerdán nézem meg. Remélem nem lesz tömeg, mert nem akarom ezt a filmet is első sor legszéléről nézni. Sok jót hallottam már a Cpraline-ról, de hogy itt is jót hallok róla, az megnyugtat.
Yaven: már megint egy rossz játék? Mint múltkor, amiben eltűnt az emberke arca meg a falak?
többiek: Na végre kiszenvetem magamból egy fórumtalis beszámolót az oldalamra (fisi.deviantart.com, aki nem tudja és akit érdekel )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szervusz, Yaven!
Ha kalandjáték, akkor csakis a régi fajtákkal szabad játszani. Az én nagy kedvencem a Broken Sword, a Discworld sorozat és a Grim Fandango volt. :nyálcsorgat:
Ha stratégia, akkor Heroes és Settlers, rpgben pedig Baldur's Gate és Might and Magic. ^^
'szem pár éve lemaradtam a játékok terén.
Ha kalandjáték, akkor csakis a régi fajtákkal szabad játszani. Az én nagy kedvencem a Broken Sword, a Discworld sorozat és a Grim Fandango volt. :nyálcsorgat:
Ha stratégia, akkor Heroes és Settlers, rpgben pedig Baldur's Gate és Might and Magic. ^^
'szem pár éve lemaradtam a játékok terén.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Jó reggelt!
Yaven, Yaven! Engem nem lehet kivinni az idegösszeállás végére egy játékkal! Bár, hogyha ennyire szörnyű akkor lehet, hogy átfogok változni SSJ2-be.
Azt hiszem új kínzási módra leltem...ha valaki rosszalkodik a fórumon, azt mostantól nem yaoi nézéssel fogjuk sújtani (lányok esetében yuri), hanem evvel a játékkal!
Yaven, Yaven! Engem nem lehet kivinni az idegösszeállás végére egy játékkal! Bár, hogyha ennyire szörnyű akkor lehet, hogy átfogok változni SSJ2-be.
,,Hitler fején ugrálok!"