Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Rajságot??????????????
'Naruto, jöhec mehec, de olyan raj, mint Yondaime sosem lehec. '
(クイックシルバー)
-
halihelló mindenki!
visszaolvastam, pff jó sok volt.
mi a halál történt eladnék-vennékben?
szerk: ja és ki hozta be a rajságot a fórumra?
Rajságot??????????????
Pölö: "abba a művész boltba ami a szomszéd városba van"
sztem nincs vele gond, max csak pár emberkének szúr szemet így írva, de ez már egyéni szoc problemVigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-03-15 19:32:07
beküldve: 2009-03-15 19:25:33
(#16180) halihelló mindenki!
-
Szerk: ∂z 2009-03-15 19:26:57
wakka: Bocs, lehet, hogy te a tabettel készült alkotásokat is festménynek hívod, de én egész máshogy definiálom. Akkor my fault, bocsi. :P
Egyértelmű, hogy gépen pingálta az ürge, de ha valamit a PaintShopPro-ban (vagy ahol akarsz) paint-elsz, akkor az többé kevésbé painting lesz, nem-e?
Igen, tablettel csinálta mindet, csak annyira jól kever, hogy estleg festménynek tűnhet. Bár a minőség meg a felbontás rácáfol erre.
wakka: Bocs, lehet, hogy te a tabettel készült alkotásokat is festménynek hívod, de én egész máshogy definiálom. Akkor my fault, bocsi. :P
Szerk: .., 2009-03-15 19:23:03
beküldve: 2009-03-15 19:20:44
(#16176) Na itt vagyok srácok!!!mmm aztz hittem végre lesz valami akció Budapesten...csalódnom kell?
Elárulok valamit: az egyik sem festmény.
Arra fel írtam, hogy nem teszel külömbséget köztük. :P
akkor olyan jól csinálta gépen hogy annak tünt:P amúgy meg tudok külömbséget tenni köztük és még mindig nem tudom mi szúrta annyira a szemed hogy elkezdj kötekedni a -ba -be -ban -ben toldalékaimmalArra fel írtam, hogy nem teszel külömbséget köztük. :P
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-03-15 19:19:21
Elárulok valamit: egyik sem festmény.
Arra fel írtam, hogy nem teszel különbséget köztük. :P
Arra fel írtam, hogy nem teszel különbséget köztük. :P
Szerk: .., 2009-03-15 19:18:21
festeni is megkéne tanulni:/
Ezek nem festmények...
És könyörgöm, tegyél már különbséget a -ba -be és a -ban -ben toldalékok között.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
festeni is megkéne tanulni:/
Ezek nem festmények...
És könyörgöm, tegyél már különbséget a -ba -be és a -ban -ben toldalékok között.
Szerk: .., 2009-03-15 19:09:07
beküldve: 2009-03-15 19:06:26
(#16171) Na nekem menni kell. majd még jövök.
-ha addig meg akartok rám haragudni, nézzetek át a mangarajzolásba.
-ha addig meg akartok rám haragudni, nézzetek át a mangarajzolásba.
Ez nem annyira nagy szám, na ez már hűha kategória: [Link]
na igen ez már vérprofi, festeni is megkéne tanulni:/ még jó hogy anyám festeni akart és vett akciósan ecset készletet, pont jól fog jönniXDde most beakarok ruházni ceruza készletre is, mármint színesre mert ami van nekem mindnek szét van törve a bele, de abba a művész boltba ami a szomszéd városba van remélem árulnak olyan izé tollat amit máskor írtak rajz topicbaXD
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-03-15 19:07:20