Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én is hiányolok vmit. de mások mindig könnyebben meg tuddják mondani h mi hiányzik.
Tuddsz rajzot mutatni?
Barbara-chan: a saját karikkal én is elvaok, mer van h már félig kész a történet, aztán rájövök, h nem jó a szereplőm
ezér vázlatokat csinálok, onnan kiválasztom először a föszereplőmet, majd a többit, és tovább rajzolom az arcától/fejétől
lol amúgy én is jó vagyok:csak shoujo storykat tok kitalálni de a rajzstílusom cseppet sem shoujosXDTuddsz rajzot mutatni?
Barbara-chan: a saját karikkal én is elvaok, mer van h már félig kész a történet, aztán rájövök, h nem jó a szereplőm
ezér vázlatokat csinálok, onnan kiválasztom először a föszereplőmet, majd a többit, és tovább rajzolom az arcától/fejétől
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Én is hiányolok vmit. de mások mindig könnyebben meg tuddják mondani h mi hiányzik.
Tuddsz rajzot mutatni?
Tuddsz rajzot mutatni?
Szerk: Zoé 2009-03-15 18:53:28
Hát igy rajzolni én sem tudok. -hiszti:énisssakajokkk
Igaz ezt belinkeltem a mangarajzba is de: [Link]
-
tök jó:)Igaz ezt belinkeltem a mangarajzba is de: [Link]
-
különn neked
én meg még saját karit se tok tervezniT_T
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szép ez. Én meg mindig valamit hiányolok a rajzaimról. Csak tudnám mit
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
-
-
különn neked
Szerk: Zoé 2009-03-15 18:45:41
beküldve: 2009-03-15 18:39:11
(#16163) Sziasztok! Itt vagyok (újra)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Láttam itt pár rajzod. És igen is jól tudsz. -van egy 18 éves uncsitesóm, aki pálcikaembereket rajzol, persze nem belőle indulok ki, hanem magamból, és igen is szépen rajzolsz. Úgyh kezdj önbizalom tréninget, gyakorolj, és kész lesz Picasszó 2
Ki ért velem 1et?
Sztem nem jól irtam szal javitok. legyen mondjuuuuk...Leonardo da Vinci XDDD-semmi közük a mangákhoz.
Ácsiii, ez igy nem lészen jó. Hol maradnak azon szövegek, melyek buzditják a szivet?
[Link]ahhoz hogy így tudjak rajzolni kell min 20 év éjjel nappali rajzolás photoshop gyakorlat és esetleg öreg koromra már igazi profi leszek ha addig nem hagyom abba és talán addigra megérem hogy magyar mangákat is majd úgy adnak ki mint angolt meg japánt, de ááá az ő rajzai olyan jók van bennük eredetiség ok most eredetiségre kell törekednemKi ért velem 1et?
naaa, kezeket lássak máááááááár.
Sztem nem jól irtam szal javitok. legyen mondjuuuuk...Leonardo da Vinci XDDD-semmi közük a mangákhoz.
Ácsiii, ez igy nem lészen jó. Hol maradnak azon szövegek, melyek buzditják a szivet?
Láttam itt pár rajzod. És igen is jól tudsz. -van egy 18 éves uncsitesóm, aki pálcikaembereket rajzol, persze nem belőle indulok ki, hanem magamból, és igen is szépen rajzolsz. Úgyh kezdj önbizalom tréninget, gyakorolj, és kész lesz Picasszó 2
Ki ért velem 1et?
Kezd ez a hsz hosszú lenni, de most irjam h: Vigyázaaat, a Dumizzunk topic kommentelvonási tünetekben szenved! Veszély, ismétlem veszély! Mindenki a fedélzetre.
Ki ért velem 1et?
naaa, kezeket lássak máááááááár.
Kezd ez a hsz hosszú lenni, de most irjam h: Vigyázaaat, a Dumizzunk topic kommentelvonási tünetekben szenved! Veszély, ismétlem veszély! Mindenki a fedélzetre.
Szerk: Zoé 2009-03-15 18:39:36
De igenis jól tudsz rajzolni. sokan irigyelnének, bizony.
csak bizz magadban kicsit jobban. -hát az arányok...én emiatt nem nagyon aggódom, általában azzal nincs bajom, de néha, ha a karaktert nem olyan formában, szögben, testtartásban rajzoltam, mint ahogy akartam, és egyfolytában radirozom, újrarajzolom, elrontom a karját v ilyesmi. pl túl hosszú lesz, mer nem arra koncentrálok.
De legyen kicsit több önbizalmad. -nekem pl néha több is van mint kéne a semmiért.
Ja, a múltkor rosszúl irtam a Pécsi lány nevét. Weiling, nem Vien Csenge
honnan veszed hogy jól tudok?csak bizz magadban kicsit jobban. -hát az arányok...én emiatt nem nagyon aggódom, általában azzal nincs bajom, de néha, ha a karaktert nem olyan formában, szögben, testtartásban rajzoltam, mint ahogy akartam, és egyfolytában radirozom, újrarajzolom, elrontom a karját v ilyesmi. pl túl hosszú lesz, mer nem arra koncentrálok.
De legyen kicsit több önbizalmad. -nekem pl néha több is van mint kéne a semmiért.
Ja, a múltkor rosszúl irtam a Pécsi lány nevét. Weiling, nem Vien Csenge
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-15 18:00:09
Hazaértem, a fórumtali jó volt, Miho, köszi mégegyszer, hogy elszállásoltál ^^
CSá azzi jó téged látni
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-15 17:52:55
(#16157) Jó estét!
Azzi: Ugyan, nagyon szivesen (máskor is)!
Jól olvastam - vagy csak káprázott a szemem, hahaha - hogy itten már a harmadik fórumtaliról volt szó?
Azzi: Ugyan, nagyon szivesen (máskor is)!
Jól olvastam - vagy csak káprázott a szemem, hahaha - hogy itten már a harmadik fórumtaliról volt szó?
beküldve: 2009-03-15 17:52:34
(#16156) Na sziasztok itt vagyok!!!!!!!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
[QUOTE]wakka: gondolom megint nem olvastál vissza, szóval csak meg akartam írni, hogy a terránok max fertőzötten hatásosak, míg a protossok a menők.
Visszaolvastam, csak erre nem tudom mit kéne reagálni. jó, legyen: aha.
Visszaolvastam, csak erre nem tudom mit kéne reagálni. jó, legyen: aha.
beküldve: 2009-03-15 17:34:21
(#16154) Hazaértem, a fórumtali jó volt, Miho, köszi mégegyszer, hogy elszállásoltál ^^
no pussy, just the dicks