Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-15 15:16:31
(#16137) jajj, neeeee...megint ez a húszmillió oldal. Most hogy szelektálom ki a fórumtalis hozzászólásokat ezzel a lassú géppel, mi?
Na mindegy, majd elolvasom mindenkinek a blogján, hogy mi szépet írt rólunk, aztán én is írok egy hosszú beszámolót a szokásos fisi.deviantart.com-on.
Na és most röviden: 11-en voltunk, a Great Old Ones és négy új tag Az étkezdében méág meg se fogalmazódott bennünk a gondolat, hogy két asztalt összetolunk, a pincérnő már terelt is minket két aszatlhoz. Komolyan, legközelebb be se enged minket (és én egy barátnőmet a jövő héten el akarom oda vinni, mert kíváncsi a japán kajára...hát, a pincérnéni ki fog minket utálni)
Velem még a diétás kekszet is elrakatták
Na mindegy, majd elolvasom mindenkinek a blogján, hogy mi szépet írt rólunk, aztán én is írok egy hosszú beszámolót a szokásos fisi.deviantart.com-on.
Na és most röviden: 11-en voltunk, a Great Old Ones és négy új tag Az étkezdében méág meg se fogalmazódott bennünk a gondolat, hogy két asztalt összetolunk, a pincérnő már terelt is minket két aszatlhoz. Komolyan, legközelebb be se enged minket (és én egy barátnőmet a jövő héten el akarom oda vinni, mert kíváncsi a japán kajára...hát, a pincérnéni ki fog minket utálni)
Velem még a diétás kekszet is elrakatták
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-15 15:03:46
(#16136) beküldve: 2009-03-15 14:57:24
(#16135) Úú 15oldal tegnap óta:)
Nem tudom most vissza olvasni..
Biztos jó volt a forum tali ^^
Kövi mikor lesz?
Nem tudom most vissza olvasni..
Biztos jó volt a forum tali ^^
Kövi mikor lesz?
MIANEVED?!
beküldve: 2009-03-15 14:45:43
(#16134) Hú, olvastam Bleach mangát!
Kurosaki most bele fog adni mindent! Ebben biztos vagyok! Azért láttátok, hogy Uluqiorra leszedte Ishida-nak a kezét, azt semmi baja. Durva fejezet volt!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-15 14:46:02
beküldve: 2009-03-15 14:42:49
(#16133) beküldve: 2009-03-15 14:36:45
(#16132) beküldve: 2009-03-15 13:47:30
(#16131) Én nem kopaszodom úgy, mint Bosley. Most persze nem a filmbéli Bosleyról beszélek, hanem a sorozatbeliről.
hehe üdvözlet újra ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-03-15 13:08:55
nah, visszajöttem ^^
Üdv Angyaltárs!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-15 12:49:14
(#16128) nah, visszajöttem ^^
örülök, hogy Kapitány elfogadta a felkérést xD
örülök, hogy Kapitány elfogadta a felkérést xD
Tökéletesen meg vagyok elégedve. Egy újabb alkalom, hogy szép lányok között lehessek. (; :perverted hermit:
Tipikus, annyira tipikus.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
No Kapitány, elégedett vagy az új rangoddal?
Tökéletesen meg vagyok elégedve. Egy újabb alkalom, hogy szép lányok között lehessek. (; :perverted hermit:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
akkor a Kapitány lesz a jófiú xD
én meg mentem egy picit táncpadozni, majd jövök ^^
Csáó, ma belle!
No Kapitány, elégedett vagy az új rangoddal?
akkor a Kapitány lesz a jófiú xD
én meg mentem egy picit táncpadozni, majd jövök ^^