Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: baniaa3 2009-03-15 09:37:30
beküldve: 2009-03-15 09:34:57
(#16077) Ohaio!!!Bocsi csak tanulok közben! Mégegyszer köszi a tegnapot srácok!!!
Szerk: Yaven 2009-03-15 09:31:59
Szerk: baniaa3 2009-03-15 09:26:16
Jó reggelt mindenkinek!
Jó reggelt
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-15 09:23:57
(#16072) Good Morning everybody!
Good Morning yaven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-03-15 09:11:35
(#16070) Szervusztok, Miho, rapider, meg ahogy látom, Naruto is itt van, csak nagyon flémel. XD
És kimered hagyni wakkát!!!!
Ezért ezerévig súlyto buziság a következménye
De mondjuk alszik de itt van
ja és üdv Miho
Szerk: rapider 2009-03-15 09:11:28
beküldve: 2009-03-15 09:06:06
(#16068) Szervusztok, Miho, rapider, meg ahogy látom, Naruto is itt van, csak nagyon flémel. XD
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-15 09:01:53
(#16067) Jóóóóóó reggelt mindenkinek!!!
beküldve: 2009-03-15 08:44:18
(#16066) Jó reggelt Mindenki!
Még nem volt alkalmam megköszönni a tegnap délutánt és estét! Nagyon jók voltatok fiúk, lányok!
(Még nem olvastam vissza, majd elolvasom, ki mit rt a tegnapról... Remélem csupa szépet, hihi!)
Még nem volt alkalmam megköszönni a tegnap délutánt és estét! Nagyon jók voltatok fiúk, lányok!
(Még nem olvastam vissza, majd elolvasom, ki mit rt a tegnapról... Remélem csupa szépet, hihi!)
Te se olvasol vissza, mi? Én már többször végigjátszottam a Starcraftot és nagy rajongója vagyok, ráadásul a könyvek nagy része is megvan. De még így sem tudom, hogy ki/mi az a wakka. De inkább nézd meg ezt: [Link]
szerk: Azt hiszem így fél 2 tájékán már épp itt az ideje az alvásnak Jó éjszakát!
szerk: Azt hiszem így fél 2 tájékán már épp itt az ideje az alvásnak Jó éjszakát!
Szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál... Mindenesetre nem igazá értem, hogy miért is kéne 5000 hozzászólást visszaolvasnom vagy a mind az 500 akárhány hozzászólásodat végignyálazni, csak azért, hogy a te videojáték jártasságodra fényt derítsek. Ha esetleg nekem mondtam volna akkor még értető lenne a számonkérés, de így...
Mivel én egy jófej terran vagyok, ezért megsúgom, hogyha életedben belekukkantottál volna a júzmáppszettingsz nevezetü multipléjer nyalánkságba, akkor máig vágnád, hogy miről van szó. A SC csak multiba mutatja meg a foga fehérjét - ez az ami miatt a mai napig játsszák.
szerk: bakker az a videó... Na jó, elnézem bűnüdet te kis cseles... kéne egy firebat szerkó a Blizzard-tól karácsonyra, de most tényleg( ^ -- ^) Ahhhh... let's buuurn....! hu-hu
Szerk: wakka 2009-03-15 01:44:43