Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fu huu kapitány....mit hozok én az lesz a meglepetés!!!!
Van egy olyan érzésem, hogy azzal az estével Szodoma és Gomorra kedves lakóit kismiska szintre fogjuk alacsonyítani... X_o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Egy kis tüzes víz nem árthat pláne ha üveggel van!!!
Csak PeCsába nem hozhatod be....... No erre mit lépsz?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-14 23:21:25
(#16032) Con után este (jó)pár kör és szerintem az lesz a minimum, amit el tudunk képzeli. XD
Csak nem némi szíverősítő??
Con után este (jó)pár kör és szerintem az lesz a minimum, amit el tudunk képzeli. XD
Majdnem valami meggondolatlant írtam a középső ujj vonatkoztatásairól, de szerencsére elhesegettem ilyen irányú törekvéseimet.
MI a bajod a "Nóra" névvel?? Még a Magna Cum Laude is megénekelte....
beküldve: 2009-03-14 23:17:13
(#16028) Jól látom, hogy egy-két hozzászólás az éterbe veszett? Innen-onnan?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Na ARRA azért vevő lennék!!
Con után este (jó)pár kör és szerintem az lesz a minimum, amit el tudunk képzeli. XD
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-14 23:16:21
(#16026) Parasikoly:
"Holnap moziba menés és Coraline. Mentális, vizuális, meg mindenféle más élvezet."
Az se rossz. Na majd szerdán.
Yaven: Látod, mi mondtuk, hogy nyugodtan maradhattok... ;)
wakka: Látom te egy másik találkozón is voltál
"Holnap moziba menés és Coraline. Mentális, vizuális, meg mindenféle más élvezet."
Az se rossz. Na majd szerdán.
Yaven: Látod, mi mondtuk, hogy nyugodtan maradhattok... ;)
wakka: Látom te egy másik találkozón is voltál
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: Yaven 2009-03-14 23:14:39
A hajót pedig májusig átalakítjuk amolyan Howl’s Moving Castle stílusban és pikpak-mikmak ott is vagyunk.
Na ARRA azért vevő lennék!!
Yaven: Don't worry, be happy! Fogadd el önmagad - plííz.
Szerk: Yaven 2009-03-14 23:14:52
wakka te nem becsülöd vmi sokra az életedet úgy látom... Maradjunk abban, hogy még egy ilyen neves "beszólás" és értesítem a 2 m magas bátyámat, hogy lenne itt valaki, akit meg kéne verni. Vagy csak simán csempészek egy kis bórt a rámenedbe.