Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kedves Péter!
Megártott a sör, vagy szimplán csak mazochista vagy? Azt ugye vágod, hogy iwiwen keresztül megvan az msn cimed? Azt akarod talán, hogy megadjam ezt Morduknak is?
Amúgy meg hosszú történet, hogy miért is nem szeretem a Nóra nevet és igazából nincs is túl sok közöd hozzá Hát ez van.
Megártott a sör, vagy szimplán csak mazochista vagy? Azt ugye vágod, hogy iwiwen keresztül megvan az msn cimed? Azt akarod talán, hogy megadjam ezt Morduknak is?
Amúgy meg hosszú történet, hogy miért is nem szeretem a Nóra nevet és igazából nincs is túl sok közöd hozzá Hát ez van.
Kedves *z***** úrnő!
Azt ugye tudod, hogy a profilomon keresztül is megkaphatod az msn címemet, nem kell az iwiw-vel fáradoznod...
Feltehetőleg én vagyok az egyetlen (hálistennek), akinek M. úr nem kínálkozott fel, így az általad felvázolt veszély nem fenyeget.
Szegény, szegény Yaven... (nem a fentiek miatt)
beküldve: 2009-03-14 23:47:40
(#16048) Na sziasztok megyek lefeküdni.
Jó éjt mindenkinek!!!
Jó éjt mindenkinek!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Eltévedne. xD
Buta vagy?!?
Aki ilyen állapotban haza tud találni, mint ő most az előtt le a kucsmával!
Ajvé, ennyire máj károsítottatok?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nekem is volt egy olyan érzésem, hogy Bencét idézzem, csak rajoskodni akartak, de nem jött nekik össze. (%
Igen, a rajság egy veleszületett tulajdonság, és Lót városának ez nem volt meg.
Eltévedne. xD
Buta vagy?!?
jaja
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Eltévedne. xD
Buta vagy?!?
Majdnem valami meggondolatlant írtam a középső ujj vonatkoztatásairól, de szerencsére elhesegettem ilyen irányú törekvéseimet.
MI a bajod a "Nóra" névvel?? Még a Magna Cum Laude is megénekelte....
Kedves Péter!
Á, abban a két városban nem is tudtak igazán mulatni... De mi igen!
Nekem is volt egy olyan érzésem, hogy Bencét idézzem, csak rajoskodni akartak, de nem jött nekik össze. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-14 23:39:28
Van egy olyan érzésem, hogy azzal az estével Szodoma és Gomorra kedves lakóit kismiska szintre fogjuk alacsonyítani... X_o
Á, abban a két városban nem is tudtak igazán mulatni... De mi igen! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-14 23:34:07
(#16040) Jóccakát Naruto!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Egy kis tüzes víz nem árthat pláne ha üveggel van!!!
Csak PeCsába nem hozhatod be....... No erre mit lépsz?
Elássuk kint a parkba és a buli végeztévl megkeressük :P
Vagy Naruto hazamegy érte...
Otta pont!!!
Na megyek mert bealszok! Jóéjt és köszi ezt a napot mégegyszer! Finom volt a rámen...tökéletes társaság....ennyi! Jó éjszakát!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-14 23:33:25
Egy kis tüzes víz nem árthat pláne ha üveggel van!!!
Csak PeCsába nem hozhatod be....... No erre mit lépsz?
meh....
Van egy olyan érzésem, hogy azzal az estével Szodoma és Gomorra kedves lakóit kismiska szintre fogjuk alacsonyítani... X_o
És még finoman is fogalmaztál...... gyanítom.