Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Te se olvasol vissza, mi? Én már többször végigjátszottam a Starcraftot és nagy rajongója vagyok, ráadásul a könyvek nagy része is megvan. De még így sem tudom, hogy ki/mi az a wakka. De inkább nézd meg ezt: [Link]
szerk: Azt hiszem így fél 2 tájékán már épp itt az ideje az alvásnak Jó éjszakát!
szerk: Azt hiszem így fél 2 tájékán már épp itt az ideje az alvásnak Jó éjszakát!
Szerk: Yaven 2009-03-15 01:32:34
Valahogy éreztem, hogy ez fog jönni Ejj, miért nem búcsúztam el már az előző postnál?
Amúgy meg mi köze a wakka "azonosítónak" a Starcrafthoz?!?
Fáradunk, fásulunk?... Jobb ha nem szólsz addig, amíg újra ütőképes nem leszel.
Akit nem érdekelnek annyira a játékok, hogy ezt az alapművet sem ismeri azzal szóba se állok...
眠れて下さい! báj- báj
Valahogy éreztem, hogy ez fog jönni Ejj, miért nem búcsúztam el már az előző postnál?
Hát wakka, sajnálattal közlöm, de egyértelműen alul maradtál ebben a szópárbajban Yaven : wakka 1:0
Nem baj, azért a nap folyamán volt egy-két jobb beszólásod, de mostanra már elfásult a humorod. Jobb lesz neked lefeküdni. Amúgy meg iszonyat gáz, hogy jobb hiján a magasságommal viccelődsz....szöszi
Nem baj, azért a nap folyamán volt egy-két jobb beszólásod, de mostanra már elfásult a humorod. Jobb lesz neked lefeküdni. Amúgy meg iszonyat gáz, hogy jobb hiján a magasságommal viccelődsz....szöszi
Hmmm... maradjak alul és feküdjek le?...
............O...........
........... /I.........
.......O---L--<.........
--------'--------------
WTF??
alister, te bunkáu...
Szerk: wakka 2009-03-15 00:59:52
No, csak Neked megkerestem, 4.48-nál; [Link]
De érdemes az elejétől, az első résztől kezdeni. Csudajó, szerintem. (%
Utólag is boldog születésnapot, Yaven! (;
Köszi szépen! Ez a videó tényleg nagyon jóó! Tehén deluxe
alister: ezt most inkább nem kommentálnám...
No, csak Neked megkerestem, 4.48-nál; [Link]
Szerk.: Miért veszélyes kockának lenni?
[Link]
Szerk.: Miért veszélyes kockának lenni?
[Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-15 00:49:40
beküldve: 2009-03-15 00:44:38
(#16058) De szép is a szerelem!
Nem is tudom, miről jutott eszembe...
...és persze Irónia is egy ország, ahol irónok laknak...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-15 00:45:48
Ki volt a töritanárod? F. Tóth?
Nem Fazekasos volt.
Ajj, olyan jó volt a mai nap! (illetve most már tegnapi) Nemcsak hogy szülinapom volt, de még ráadásul ezt a családomból senki sem felejtette el! Aztán ott volt a szuper délelőtt, amikor 3 poszterrel lettem gazdagabb (meg néhány száz forinttal szegényebb ), anyukámmal meg hosszú idő óta újra tudtam beszélgetni + egy kis időt tölteni. Megkaptam a Gyűrűk Ura könyveket, valamint egy nagyon-nagyon-nagyon finom ebédet is És akkor még nem is beszéltem a még szuperebb délutánról a fórumtalálkozóval, utána pedig a Fisivel való bénázásunkról (igazából én voltam a béna, de ő végig a helyzet ura maradt ). És most milyen értékelés fogad a háziról? "Szép!" WOW!!! Fisi, egy életre az adósod vagyok!
Hát wakka, sajnálattal közlöm, de egyértelműen alul maradtál ebben a szópárbajban Yaven : wakka 1:0
Szerk: Yaven 2009-03-15 00:46:29
Részeg voltál akkor is?
Mikor még, hello?
Nem, egyáltalán nem gáz az exedtől idézni...(punch!)
Az "azonosítóm" a StarCraft c. game-ből, van ha ismered, akkor vágod, ha meg nem akkor úgy jártál.
Ne szójjá be, égimeszelő...
Abban az esetben szabad, ha ő is nyúlta valahonnan. Ha jól rémlik, már Hofi is mondta a Rúzsa Söndörös paródiájában. (%
Nem tudom, én tőle hallottam először és utoljára.
Te 72 órás fogalmazásgátló tablettát szedtél be?
jó-jó tudom, gáz ha az ember a volt töri tanárja poénját idézi be, de ez most ide vágott
Abban az esetben szabad, ha ő is nyúlta valahonnan. Ha jól rémlik, már Hofi is mondta a Rúzsa Söndörös paródiájában. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
M. úrral kapcsolatban erős tévedés az osztályrészed, kedves Nórika (vagy ki a szösz).
Belém helyezett bizalmad szörnyen megrémít, ugyanakkor megtiszteltetésnek vételeződik. (mellékes: bizony egy hosszú történet volt ez kérem (; )
Egyébiránt honnan jön az "író álneved" ?
Belém helyezett bizalmad szörnyen megrémít, ugyanakkor megtiszteltetésnek vételeződik. (mellékes: bizony egy hosszú történet volt ez kérem (; )
Te 72 órás fogalmazásgátló tablettát szedtél be?
jó-jó tudom, gáz ha az ember a volt töri tanárja poénját idézi be, de ez most ide vágott
Az "írói álnevem" a fantáziám szüleménye volt. És büszke vagyok rá!
Mi a helyzet a te neveddel? Részeg voltál akkor is?
Szerk: Yaven 2009-03-15 00:16:53
Eddig csak azért nem "kínálkozott fel", mert amikor te itt vagy, ő már alszik. De ez meg fog változni
Különben meg egyáltalán nem rossz emlékek miatt nem szeretem a Nóra nevet, csak a szüleim mindig Nóráztak, amikor rám szóltak, máskor meg a Nórit használták. Szóval ez ilyen hülye beidegződés; hogyha azt hallom, hogy Nóra, akkor azt hiszem, hogy haragszanak rám. Na tessék, elmondtam. Most már boldog vagy?
M. úrral kapcsolatban erős tévedés az osztályrészed, kedves Nórika (vagy ki a szösz).
Jól van Petike , meglátjuk, hogy mennyire akar majd M. úr veled MSN-ezni Eddig csak azért nem "kínálkozott fel", mert amikor te itt vagy, ő már alszik. De ez meg fog változni
szerk: Jó éjt rapider!
Különben meg egyáltalán nem rossz emlékek miatt nem szeretem a Nóra nevet, csak a szüleim mindig Nóráztak, amikor rám szóltak, máskor meg a Nórit használták. Szóval ez ilyen hülye beidegződés; hogyha azt hallom, hogy Nóra, akkor azt hiszem, hogy haragszanak rám. Na tessék, elmondtam. Most már boldog vagy?
szerk: Jó éjt rapider!
Szerk: Yaven 2009-03-15 00:01:27