Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Már megkaptam mástól is a fejmosást. Délután óta mérgelődök, hogy milyen jót szektáztatok. De majd májusban, háromszorosan... (;
Előre, Kapitány! Várom a parancsait!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kapitány, kapitány, egy ilyen mókát kihagyni, mint ez a fórumtali ...
Már megkaptam mástól is a fejmosást. Délután óta mérgelődök, hogy milyen jót szektáztatok. De majd májusban, háromszorosan... (;
Van ugye az a mondás, hogy; "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" (%
A hajót pedig májusig átalakítjuk amolyan Howl’s Moving Castle stílusban és pikpak-mikmak ott is vagyunk.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-14 23:05:54
Sok hideg víz és erős kávé fogyasztása ajánlott, vagy sietős elalvás. De tényleg.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kapitány, kapitány, egy ilyen mókát kihagyni, mint ez a fórumtali ...
Fajtársaim! Nem kell felhúzni magunkat idióták idiótaságain! Inkább mindenki hörpöljön egy kis csájt és relax...
Fajtársaim! Nem kell felhúzni magunkat idióták idiótaságain! Inkább mindenki hörpöljön egy kis csájt és relax...
Szerk: wakka 2009-03-14 23:00:35
Nem szabad etetni a trollokat, mert leharapják a kezed te meg akkor úgy maradsz! O_x
Igazad van kapitány *vissza húzódik a Jinchuuruki farok*
csak úgy feltud húzni...én nem is nagyképűségként mondtam az egészet és akkor neki áll feljebb!Meg ócsárolja Yavent is
Nem szabad etetni a trollokat, mert leharapják a kezed te meg akkor úgy maradsz! O_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
*felcsillanó, mohó tekintet*és nem rámen hanem vodka.
De ez csak narutora és alistere vonatkozik
Hímsoviniszta diszkrimináció..... Igényt tartanék a vodkára....
IS
beküldve: 2009-03-14 22:48:56
(#16011) Áhhh egyre idegesebbvagyok!!!Mit képzelnek ezek az emberek az eladnék topicban???Nem ám belátnák a hibájukat még nekik áll följebb? Áhhhhhh!!!
Rapider!!!!Lets open the seal!!!Now!!!
Oh-ohhhhh (fonetikusan)Jürüszánéééé !!!!!
Rapider!!!!Lets open the seal!!!Now!!!
Oh-ohhhhh (fonetikusan)Jürüszánéééé !!!!!
Arigato kosaimasta!!!! Ezt meghálálom!
*felcsillanó, mohó tekintet* Rámen?
*felcsillanó, mohó tekintet*és nem rámen hanem vodka.
De ez csak narutora és alistere vonatkozik
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
*felcsillanó, mohó tekintet* Rámen?
Naruto: Naná, megkapod. Már meg is vannak tervezve a tieid!
Többiekén még melózok, csak lassan....
Akkor most jöjjön a teljes igazság:
Miután Fisi, Nóra (
Lényeg a lényegben, hogy felmerült egy M. által szervezett házibuli lehetősége a con időtájában(?), amit mindenki lelkesedve fogadott, főleg miután meginvitált mindannyiunkat egy kör "arra" . (ja, köszi mégegyszer )
A következő kihullani szándékozó játékos személyébe N. és r. lépett többé kevésbé mindenki őszinte sajnálatára
A renkívüli italakció keretében a csapos nőszemély engedett kemény 5 magyar forintot a söröm árából, amit aztán a következő italomra mért félórás várással és a poharak vissza vitelére parancsolásával ellensúlyozott.
Ez nagyon ott van
ja ez csak ránk igaz amit ide írtál.
Akárhogy is történtek a dolgok, köszönet minden résztvevőnek (kivéve a korán meglépőknek
külön thanx Azzinak a "felfáradásához" és a jó kocsmaszimatához - meg mindenki másnak azért amiért
Miután Fisi, Nóra (
na jó, leálltam
) és QS lelépett pertut ittunk megünnepelni az üresedést (na jó,nem is), amit hamarosan Azzi és Naruto egymástól követelt vodka(?) adagjainak pere váltott fel. A tárgyalásban alulmaradt Naruto az asztalra kifolyt és még A. poharában felejtett italmarnnyiséggel folytotta el bánatát, addig rapider a saját hányásában fetrengő alisteren kuncogott a Bambija fölött. Miho és jómagam eme események alatt filozófiaia mélységekbe merengett az élet nagy dolgain. Lényeg a lényegben, hogy felmerült egy M. által szervezett házibuli lehetősége a con időtájában(?), amit mindenki lelkesedve fogadott, főleg miután meginvitált mindannyiunkat egy kör "arra" . (ja, köszi mégegyszer )
A következő kihullani szándékozó játékos személyébe N. és r. lépett többé kevésbé mindenki őszinte sajnálatára
A renkívüli italakció keretében a csapos nőszemély engedett kemény 5 magyar forintot a söröm árából, amit aztán a következő italomra mért félórás várással és a poharak vissza vitelére parancsolásával ellensúlyozott.
Ez nagyon ott van
ja ez csak ránk igaz amit ide írtál.
Akárhogy is történtek a dolgok, köszönet minden résztvevőnek (kivéve a korán meglépőknek
jó, akkor nekik is, csak ne bántsatok
)külön thanx Azzinak a "felfáradásához" és a jó kocsmaszimatához - meg mindenki másnak azért amiért
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-14 22:38:44
(#16006) Naruto: Naná, megkapod. Már meg is vannak tervezve a tieid!
beküldve: 2009-03-14 22:38:42
(#16005) Király volt a beszámoló Wakka!
Azzi tiszta jó arc volt!Na meg sorry Alister ha néha megbántottalak volna decsak kontráztam !!!Köszi mindenkinek ezta felejthetetlen délutánt!
Azzi tiszta jó arc volt!Na meg sorry Alister ha néha megbántottalak volna decsak kontráztam !!!Köszi mindenkinek ezta felejthetetlen délutánt!