Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tudod mien erőfeszítésembe tellik pontosan írni?
Ojj, te kis illuminált básztárd...
Remélem azért egyben hazaértetek...
Én még most is seprem a kormot a tüdőmből
Az lehet én 8 perc alatt értem haza. Ja és még mindig annyira dohány szagom van..ez elképesztő!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-14 22:15:39
beküldve: 2009-03-14 22:13:42
(#15988)
Szerk: .., 2009-03-14 22:14:47
beküldve: 2009-03-14 22:13:28
(#15987) Sziasztok!
Két óra megfeszitett munka, kétségbeesés és 5 oldalra regisztrálás után végül a határidő előtt 20 perccel sikerült feltölteni a weblapom. (Info házi volt.) Na de ekkor mivel szembesülök: meghosszabbitották a határidőt 2 nappal. Ez annyira tipikus! De legalább megvan!
Fórumtaliról: jó volt! A mi asztalunknál ráadásul összegyűltek a szivatós/gyilkos hajlamú egyének, úgyhogy duplán kiéltük magunkat... Az evés -vagyis az én esetemben az evők kicikizése- után lementünk a Duna partra, ahol igazából semmi nem történt, majd gyors ( ) elhatározzással a kocsmák felé vettük az irányt. Néhány nem túl sikeres próbálkozás után kikötöttünk egy piros pados helyen, ahol további fél órányi beszélgetés után rájöttem, hogy vár az infó házi! Gyors búcsút vettünk a többiektől, majd Fisivel és Bencével elindultunk hazafelé.
Node itt a nagy kérdés: hol vannak most azok, akik maradtak a kocsmában? Van egy-két sejtésem...
Jaj és a társaságról: nagyon jó volt, bár sajnáltam, hogy kb. csak a felével tudtam igazából beszélni, mert a többiek messze voltak. Nem baj, majd legközelebb más lesz az ülésrend
Két óra megfeszitett munka, kétségbeesés és 5 oldalra regisztrálás után végül a határidő előtt 20 perccel sikerült feltölteni a weblapom. (Info házi volt.) Na de ekkor mivel szembesülök: meghosszabbitották a határidőt 2 nappal. Ez annyira tipikus! De legalább megvan!
Fórumtaliról: jó volt! A mi asztalunknál ráadásul összegyűltek a szivatós/gyilkos hajlamú egyének, úgyhogy duplán kiéltük magunkat... Az evés -vagyis az én esetemben az evők kicikizése- után lementünk a Duna partra, ahol igazából semmi nem történt, majd gyors ( ) elhatározzással a kocsmák felé vettük az irányt. Néhány nem túl sikeres próbálkozás után kikötöttünk egy piros pados helyen, ahol további fél órányi beszélgetés után rájöttem, hogy vár az infó házi! Gyors búcsút vettünk a többiektől, majd Fisivel és Bencével elindultunk hazafelé.
Node itt a nagy kérdés: hol vannak most azok, akik maradtak a kocsmában? Van egy-két sejtésem...
Jaj és a társaságról: nagyon jó volt, bár sajnáltam, hogy kb. csak a felével tudtam igazából beszélni, mert a többiek messze voltak. Nem baj, majd legközelebb más lesz az ülésrend
beküldve: 2009-03-14 22:13:03
(#15986) szijja rapider ^^
én meg asszem megyek alunni, mert ma már volt egy 3órás kresz órám is, és egész nap a főútvonalakon járt az eszem...xD
úgyhogy jóét mindenkinek ^^
én meg asszem megyek alunni, mert ma már volt egy 3órás kresz órám is, és egész nap a főútvonalakon járt az eszem...xD
úgyhogy jóét mindenkinek ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Tudod mien erőfeszítésembe tellik pontosan írni?
Ojj, te kis illuminált básztárd...
Remélem azért egyben hazaértetek...
Én még most is seprem a kormot a tüdőmből
Quicksilver: veled ellentétben nem csak málnaszörp gurult ám Narutónál...
Szerk: wakka 2009-03-14 22:14:03
Látom Bence te már itt vagy Tudod mien erőfeszítésembe tellik pontosan írni?
Attól az egy üveg Drehertől? LOL.
beküldve: 2009-03-14 22:10:31
(#15983) Na sziasztok itt vagyok!!
Nagyon jó telt ez a fórum tali föleg a kocsmás rész amikoris mindenki elővette legjobb alakját.
Főleg naruto meg azzy
Nagyon jó telt ez a fórum tali föleg a kocsmás rész amikoris mindenki elővette legjobb alakját.
Főleg naruto meg azzy
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-14 22:13:25
*leteszi a kameráját* francba...xD
xDDD Csárli angyalai...
De azért dokumentum filmet nem csinálunk róla.... Még lesz bizonyítéka és beperel minket.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ez alkalommal nem néztek annyira csúnyán ránk a pincérnők
mad_chan és barátnője, akinek erősen javallott a regisztrálás
mad_chan és barátnője, akinek erősen javallott a regisztrálás
Nem-e?? Éppen a rámenem utolsó, szójaszósszal jócskán telített kortyát tettem le egy pillanatra, amikor egy szempillantás alatt ott termett az egyik penszér-csaj és villámsebességgel kapta ki előlem a tányért - még az evőeszközt se tudtam lenyúli...
Úgy legyen, csak nehogy egy sötét sikátorban találkozzon össze az ember azzal a csöves-terminátorral....
(szegény csávót jól leoltotta, már majdnem megsajnáltam... )
xDDD Csárli angyalai...
beküldve: 2009-03-14 22:05:13
(#15978) Kaminaga, Bence: Fegyverzet kiosztva. Kapjuk el a zacsiját!
Édes Héra, milyen gonosz vagyok.... ajvé
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-14 22:03:38
(#15977) Maryke!Mien gyakran van fórumtali? Amien gyakran összehozzuk a ki csapattal
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-14 22:04:32
jó döntés xD