Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-14 19:59:25
(#15944) Biztos jó volt a fórumtali. Majd egyszer talán elmegyek.
Én mentem. Előrehozott jó éjt!
Én mentem. Előrehozott jó éjt!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-14 19:54:03
(#15943) Na, hazaérkeztem és venném a bátorságot, hogy leírjam mi történt a mai fórumtalálkozón.
Alisterrel kimentünk Azziért a Keletibe, aztán elmentünk a Kossuth térre, ahol mad_chan és barátnője már ott voltak. Ez olyan fél négykor volt, aztán szép lassan gyülekeztek a többiek. Elmentünk rámenezni, most már két asztal kellett a sok embernek. Ez alkalommal nem néztek annyira csúnyán ránk a pincérnők (csak szegény Fisi lett beszólva).
Utána irány a Dunának partja, ahol eldöntöttük hova tovább (na ez azért túlzás, nem eldöntöttük, hanem tököltünk).
Végülis elmentünk valami ko... bisztróba, ahol vágni lehetett a cigifüstöt, így ki is mentünk. Szerencsére találtunk egy másikat. Nagyon jó volt a hangulat, várom a következőt!
Akik jelen voltak:
Alister
Azzi
Fisi
mad_chan és barátnője, akinek erősen javallott a regisztrálás
Miho
Naruto
Rapider
Yaven
Wakka
és jómagam
P.S.: És tényleg nem tudtam volna eltévedni, ott volt a Blaha. Csak mivel körbementünknem tudtam, hogy ott vagyunk.
Alisterrel kimentünk Azziért a Keletibe, aztán elmentünk a Kossuth térre, ahol mad_chan és barátnője már ott voltak. Ez olyan fél négykor volt, aztán szép lassan gyülekeztek a többiek. Elmentünk rámenezni, most már két asztal kellett a sok embernek. Ez alkalommal nem néztek annyira csúnyán ránk a pincérnők (csak szegény Fisi lett beszólva).
Utána irány a Dunának partja, ahol eldöntöttük hova tovább (na ez azért túlzás, nem eldöntöttük, hanem tököltünk).
Végülis elmentünk valami ko... bisztróba, ahol vágni lehetett a cigifüstöt, így ki is mentünk. Szerencsére találtunk egy másikat. Nagyon jó volt a hangulat, várom a következőt!
Akik jelen voltak:
Alister
Azzi
Fisi
mad_chan és barátnője, akinek erősen javallott a regisztrálás
Miho
Naruto
Rapider
Yaven
Wakka
és jómagam
P.S.: És tényleg nem tudtam volna eltévedni, ott volt a Blaha. Csak mivel körbementünknem tudtam, hogy ott vagyunk.
Szerk: .., 2009-03-14 19:54:27
yay Batou!!!! imáádom! x3
Hát szerintem is jó karakter.
,,Hitler fején ugrálok!"
yay Batou!!!! imáádom! x3
am. láttátok már a Naruto Shipuu endingjét O_x nagyon kész xDD én már tizedszerre nézem/hallgatom x3
am. láttátok már a Naruto Shipuu endingjét O_x nagyon kész xDD én már tizedszerre nézem/hallgatom x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-14 18:47:17
(#15940) Új avatar. Kicsit szerkesztettem az eredeti képet.
Szerintetek melyik legyen?
a, Maradjon ez.
b, A régi legyen inkább.
bSzerintetek melyik legyen?
a, Maradjon ez.
b, A régi legyen inkább.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-14 15:01:32
(#15938) beküldve: 2009-03-14 13:11:40
(#15937) Új avatar. Kicsit szerkesztettem az eredeti képet.
a, Maradjon ez.
b, A régi legyen inkább.
a, Maradjon ez.
b, A régi legyen inkább.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-14 12:26:05
(#15936) Végre megemberelte magát az időjárás, természet, akármi és normális időt öltött. Inennentől csak 20+ fokokat, napsütést, kellemes tavaszi szellőt de semmi eszetlen fagyot, havat, zuhogó esőt. -.o
Holnap moziba menés és Coraline. Mentális, vizuális, meg mindenféle más élvezet.
Jó murit a pesti lurkóknak, akik ma szektáznak.
Maryke; az aláírás Kispál és a Borz? ^^
Holnap moziba menés és Coraline. Mentális, vizuális, meg mindenféle más élvezet.
Jó murit a pesti lurkóknak, akik ma szektáznak.
Maryke; az aláírás Kispál és a Borz? ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-14 12:27:43
beküldve: 2009-03-14 12:25:11
(#15935) Engem meg tuti nem engednek el az ősök,mert holnap megyünk uncsitesóm szülinapját megünnepelni(1 éves ) és ma tanulnom kell
meh....
Te is mész forum talira?
Nekem még lenne időm oda érni, de honnan szerezzek a vonatra hirtelen ?
Igen, megyek fórumtalira.
Te is mész forum talira?
MIANEVED?!
beküldve: 2009-03-14 11:41:29
(#15931) 4re tettük mert az előnyösebb mindenkinek!
Nem tudok menni.
Jelenleg egy FT-om sincs.
Jövő hónap 3.-án megyek Bécsbe, ez elvitte(elviszi) közel 20ezer FT-om.
Na majd legközelebb!!!!!
MIANEVED?!