Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-13 21:14:44
(#15883) Dzirun: Ésszerű, és normális reakció, de kérlek, azért nem hordok szemüveget/kontaktlencsét, mert látóideg sorvadásom van, amin eme csodaremekek nem segítenek.
wakka: Enough...? Ha láttál volna már, nem biztos, hogy ezt mondanád... KÖNYÖRÖGNÉL, hogy legyen rajtam még több ruha.
Naruto-kun: Tudtam én, hogy Rád számíthatok!!! Arigatou!
wakka: Enough...? Ha láttál volna már, nem biztos, hogy ezt mondanád... KÖNYÖRÖGNÉL, hogy legyen rajtam még több ruha.
Naruto-kun: Tudtam én, hogy Rád számíthatok!!! Arigatou!
Remélem számíthatok Rátok!
Egyértelműűű!!!Budapest 1.számú hyperaktív ninjája ott lesz és megoldja a problémákat!!!!
Holnap du. 4-kor találkozunk a Kossuth téri metrómegállóban, onnan pedig együtt megyünk a Momataro (?) étterembe.
Ugh....olyan videókat találtam...
Mi ez az újdonsült nigö szpík? És még Ganxta koppintja őket... nem Moma, hanem Momo (még jó hogy nem poppa).XDD
...nem olvasunk elég japán népmesét? irgum-burgum...
beküldve: 2009-03-13 21:06:05
(#15878) Köszönöm Yaven és Naruto-kun!
Nos akkor a használati utasítás hozzám:
1. Néhányan már tudjátok szerintem, hogy látássérült vagyok, szóval nem ér messziről rám kiabálni, és integetni, hogy "Gyere, itt vagyunk!", mert ugyanazzal a bamba képpel fogok a semmibe nézni...
2. Az 1. pontban megfogalmazottak fényében arra kérnélek benneteket, hogy ismerjetek föl. Segítség: hosszú vörös hajam van, alacsony vagyok, de nem kis termetű, feketére mázolom a szemem, és lila sálam van - csak ez az egy ruhadarabom biztos még...
3. Nagyon-nagyon-nagyon-...-NAGYON gátlásos és visszafogott vagyok eleinte, elkél a támogatás, ha "idegenekkel" találkozom.
Nos akkor a használati utasítás hozzám:
1. Néhányan már tudjátok szerintem, hogy látássérült vagyok, szóval nem ér messziről rám kiabálni, és integetni, hogy "Gyere, itt vagyunk!", mert ugyanazzal a bamba képpel fogok a semmibe nézni...
2. Az 1. pontban megfogalmazottak fényében arra kérnélek benneteket, hogy ismerjetek föl. Segítség: hosszú vörös hajam van, alacsony vagyok, de nem kis termetű, feketére mázolom a szemem, és lila sálam van - csak ez az egy ruhadarabom biztos még...
3. Nagyon-nagyon-nagyon-...-NAGYON gátlásos és visszafogott vagyok eleinte, elkél a támogatás, ha "idegenekkel" találkozom.
Holnap du. 4-kor találkozunk a Kossuth téri metrómegállóban, onnan pedig együtt megyünk a Momataro (?) étterembe.
juppiiiiiiii én biztos ott leszek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-13 20:58:06
Sziasztok!
Fórumtaliról, tud valaki valamit?(ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, de nagyon fáradt vagyok... igen, az olvasáshoz is...)
Fórumtaliról, tud valaki valamit?(ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, de nagyon fáradt vagyok... igen, az olvasáshoz is...)
Holnap!16 óra Kossuth tér!Nekéss!!!
wakka: ez tényleg fájt...
wakka: ez tényleg fájt...
beküldve: 2009-03-13 20:31:34
(#15874) Sziasztok!
beküldve: 2009-03-13 20:20:42
(#15873) hehe, ezt most megérdemelted a rámenes postodért
Ne legyél már olyan RÁMENős... remélem ez fájt
én vállalom, persze csak ha nem kell beöltöznöm macskának, az kicsit nem is tudom, langyi lenne
1: Ha bevállalod, tőlem tuti szép jattot kapsz...
2: Majd találunk egy neked való jelmezt
3: Mé lenne langyi egy csini kandúr? Ha már témánál vagyunk.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
valaki nem akar elcsábulni otakucsmába?
Én! Én! *lelkesen integet a padból* De ma nem leszek pincérnő... beteg vagyok. *köh-köh*
én vállalom, persze csak ha nem kell beöltöznöm macskának, az kicsit nem is tudom, langyi lenne
-