Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
valaki nem akar elcsábulni otakucsmába?
Én! Én! *lelkesen integet a padból* De ma nem leszek pincérnő... beteg vagyok. *köh-köh*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-13 20:11:31
(#15868) régen én is azt csináltam, de már lusta vagyok hozzá bekötöm vékonyan és azt tartom nedvesen, szóval rohangálok ki a konyhába mint egy félőrült
mondtam is,hogy mostantól sztrájkolok
Égett bőrre nem szabad kötést rakni... maximum csak nagyon lazán, de csak akkor, ha nagyon muszáj.
De az is igaz, hogy lustaság fél egészség.
És a sztrájk is egy jó dolog..... Főleg a házimunka ellen.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Részvétem. Az nagyon, de nagyon tud fájni.... én ilyenkor egy pohár vízzel szoktam szaladgálni a lakásban. Abban szokott ázni az égett ujjam.
régen én is azt csináltam, de már lusta vagyok hozzá bekötöm vékonyan és azt tartom nedvesen, szóval rohangálok ki a konyhába mint egy félőrült
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
asszem nem csak megírtam,hogy megtámadott engem a vasaló és elég szépen megégettem a kezem de legalább kiderült,h egy kézzel is megy a gépelés
de csak nagyjából
Részvétem. Az nagyon, de nagyon tud fájni.... én ilyenkor egy pohár vízzel szoktam szaladgálni a lakásban. Abban szokott ázni az égett ujjam.
Szió!
Most a házimunka a téma?
asszem nem csak megírtam,hogy megtámadott engem a vasaló és elég szépen megégettem a kezem de legalább kiderült,h egy kézzel is megy a gépelés
de csak nagyjából
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Vki itt a fórumon szokot Yugioh! GX kártyával játszani?
Aham...nyilván!!Van eladó is ha érdekel
Ja neked nagyon sok és nagyon ritka lapjaid vannak
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Aham...nyilván!!Van eladó is ha érdekel
Én szoktam.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szia Dragda
Szió!
Most a házimunka a téma?
Régen DS-en sokat toltam.
beküldve: 2009-03-13 19:43:55
(#15858) Nekem már tegnap meg lett mondva, hogy nem vagyok vasalós típus. xD
neked van igazad ezennel sztrájkolok
Nem én mondtam magamnak.
Szerk: .., 2009-03-13 19:44:03
Nekem már tegnap meg lett mondva, hogy nem vagyok vasalós típus. xD
Szia Dragda
Jaja
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Nekem már tegnap meg lett mondva, hogy nem vagyok vasalós típus. xD
Szia Dragda
Szerk: mad_chan 2009-03-13 19:43:24