Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát igen megint mi fogjuk várni a díszes társaságot
Nem, most megbeszéltük Fisivel, hogy 4 előttre odamegyünk. És azt is megigérem, hogy egy Hell Girl-ös poszterrel foglak benneteket várni (mármint nem odaadás céljából ). Persze ez főleg a másik féltől függ, akitől de. megveszem.
aha de mi elöbb ott leszünk
és narutoval csinálunk egy kagebushint és azzal fogunk szórakozni amíg nem jön az alakulat
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-13 19:00:53
(#15838) Valaki Meg tudja nekem mondani mikor lesz Debrecenben Animecon? köszi
Hellsing 4ever!
Nem, most megbeszéltük Fisivel, hogy 4 előttre odamegyünk. És azt is megigérem, hogy egy Hell Girl-ös poszterrel foglak benneteket várni (mármint nem odaadás céljából ). Persze ez főleg a másik féltől függ, akitől de. megveszem.
beküldve: 2009-03-13 18:50:32
(#15836) Na akkor holnap ki jön Fórumtalira???
Fisi meg én megyünk, az biztos
Aizen: Neeeee......nélküled a fórum olyan, mint levegő nélkül az élet: elképzelhetetlen! Na de most komolyan: kitartást a vizsgálatokhoz, meg a műtéthez, és sok-sok jó kedvet/gonoszságot kivánok, hogy el bird viselni hiányunkat.
Ok, a komolyság most nem tud összejönni nekem.
Jobbulást és várunk vissza a fórumra az "élménybeszámolóval " !
Öööö....wakka te valahogy mindig ilyen félreérthető dolgokat irsz... megfertőzte az elméd a yaoi?
hehe, ezt most megérdemelted a rámenes postodért
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Na akkor holnap ki jön Fórumtalira???
Fisi meg én megyünk, az biztos
Aizen: Neeeee......nélküled a fórum olyan, mint levegő nélkül az élet: elképzelhetetlen! Na de most komolyan: kitartást a vizsgálatokhoz, meg a műtéthez, és sok-sok jó kedvet/gonoszságot kivánok, hogy el bird viselni hiányunkat.
Ok, a komolyság most nem tud összejönni nekem.
Jobbulást és várunk vissza a fórumra az "élménybeszámolóval " !
Öööö....wakka te valahogy mindig ilyen félreérthető dolgokat irsz... megfertőzte az elméd a yaoi?
hehe, ezt most megérdemelted a rámenes postodért
Szerk: Yaven 2009-03-13 18:38:21
beküldve: 2009-03-13 18:26:27
(#15833) Na akkor holnap ki jön Fórumtalira???
Forródróton mindenki üzenjen a mangafanon jelenleg nem online tagnak hogy jelentkezését tudassa a társasággal!!!
Forródróton mindenki üzenjen a mangafanon jelenleg nem online tagnak hogy jelentkezését tudassa a társasággal!!!
Látom magadból indulsz ki.
Jajj, most miért kell ilyen gonosznak lenni...
Amúgy mindenki magából indul ki, lásd Shin Siki Evangelion 26. epizód - de csak akkor.
na majd leszedem a díszdoboz verziót neten és megnézem mennyi a külömbség^^"
Az extrákon kívül semmi, a képarány ezen is ugyanaz.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-13 17:25:22
(#15830) Valahogy erőteljesen rühellem magam, amiért inkább döglődök a kanapén lázasan, minthogy rávegyem magam a tanulásra.
Ez normális? Mármint nem a halódás, hanem a szégyenérzet?
Sürgősen kéne egy pszichiáter!
Ez normális? Mármint nem a halódás, hanem a szégyenérzet?
Sürgősen kéne egy pszichiáter!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-13 17:25:01
(#15829) sziasztok! megvettem a dvds mondot, a mondoban érdekesnek tűnik pár cikk viszont még nem olvastam el előszőr a dvdt néztem meg és mit látok a dvdtokon egy hibát: azt írja 16:9-es felbontás majd lejjebb újra kiírják a felbontást most meg 4:3XD amúgy 4:3-mas a felbontás angol fajta eléggé nyomoronc lett szegény ráadásúl semmi extra:S de legalább a menü tetszik+a hang se roncs márXD na majd leszedem a díszdoboz verziót neten és megnézem mennyi a külömbség^^"
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-13 17:09:42
(#15828) beküldve: 2009-03-13 17:07:52
(#15827) Holnapra remélem jobb idő lesz fórumtalira ^^
no pussy, just the dicks
Igen, ez egy kicsit kiborító
Hülye egy idő van egy biztos.
És akkor még azt sem tudod hogy öltözz fel mert meleg is van meg hideg is van amikor fúj a szél.
Vasárnapig fel sem kelek annyit alszok
Na mindegy most mennem kell, majd holnap leszek.
Mindenkinek kellemes hétvégét
Hülye egy idő van egy biztos.
És akkor még azt sem tudod hogy öltözz fel mert meleg is van meg hideg is van amikor fúj a szél.
Vasárnapig fel sem kelek annyit alszok
Na mindegy most mennem kell, majd holnap leszek.
Mindenkinek kellemes hétvégét
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-13 17:05:27
beküldve: 2009-03-13 16:58:54
(#15825)