Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Gudívning!
Velem csak jó történik a héten, mert pro vagyok.
Szia! Hát akkor jó volt neked... Én csak szenvedtem végig
Leszámítva a szülinaposok buliját
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-13 19:36:34
(#15852) FELHÍVÁS!
mindenki aki teheti kerülje el a házimunkát, mert életveszélyes!! ma vasaltam és véletlen megégettem, a kezem. most meg csöpögve, félig múmia kézzel gépelhetek
amúgy jó napom volt
mindenki aki teheti kerülje el a házimunkát, mert életveszélyes!! ma vasaltam és véletlen megégettem, a kezem. most meg csöpögve, félig múmia kézzel gépelhetek
amúgy jó napom volt
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-13 19:36:47
beküldve: 2009-03-13 19:32:38
(#15851) 'Estét!
Valakivel valami jó is történt ma? Vagy mindenkinek "leírható" volt a napja?
Gudívning!
beküldve: 2009-03-13 19:31:42
(#15849) nem tudom milyet eszek, még nem gondolkodtam rajta bár lehet,h tengeri herkentyűs lesz
vagy mégsem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Valaki Meg tudja nekem mondani mikor lesz Debrecenben Animecon? köszi
Igen, vedd fel a kapcsolatot a denee-sekkel és ők biztosan fogják tudni, ha lesz!
Nem értem, miértnem lehet megtalálni a megyeszékhelyeken az olyan nagy egyesületeket vagy meeteket, mint a MiNK a Nyamee vagy a Danee vagy bármi más. Járjon mindenki meetre, aki megteheti, mert az nagyon jó!
no pussy, just the dicks
Akkor már legyen 5 másodperc alatt 1000 mint ahogy gai-sensei csinálja
De mad-chan én nem ajánlom a tengeri herkentyűs rament elég szar volt
az egyébként 5 mp alatt 100 Ne higgy neki Mad_chan!!!!
Nagyon finom én csak tudom! Énis azt ettem!Sőt az övéből is kellett kajálnom
Ne hallgass rá!!!
Egy nagy szar az egész
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
De mad-chan én nem ajánlom a tengeri herkentyűs rament elég szar volt
az egyébként 5 mp alatt 100 Ne higgy neki Mad_chan!!!!
Nagyon finom én csak tudom! Énis azt ettem!Sőt az övéből is kellett kajálnom
hali mindenki
én jövök,de jó messziről meg leslek titeket, mert ha valaki szájából egy láb lóg ki én futok
én jövök,de jó messziről meg leslek titeket, mert ha valaki szájából egy láb lóg ki én futok
Rapider:Vágod a lábast... Kérsz egy kis rágcsálni valót?
80 fekvő? Uggyan 1000 az igazi!(csinálja meg akinek két anyja van)
Mad_chan:Várunk szeretettel!Mien rámenben gondolkodsz?
De mad_chan én nem ajánlom a tengeri herkentyűs rament elég szar volt
Szerk: rapider 2009-03-13 19:24:52
hali mindenki
Rapider:Vágod a lábast... Kérsz egy kis rágcsálni valót?
80 fekvő? Uggyan 1000 az igazi!(csinálja meg akinek két anyja van)
Mad_chan:Várunk szeretettel!Mien rámenben gondolkodsz?
aha de mi elöbb ott leszünk
és narutoval csinálunk egy kagebushint és azzal fogunk szórakozni amíg nem jön az alakulat
Nyilván!!!!Elég nagyot fogunk holnap gyerekek kajálni az az érzésem!!!! Most még megeszek 3 melegyszenyót(3 már lement)és holnapig éhezek!!!
Lol....én most nyomtam ki 80 fekvőt
beküldve: 2009-03-13 19:18:31
(#15842) hali mindenki
aha de mi elöbb ott leszünk
és narutoval csinálunk egy kagebushint és azzal fogunk szórakozni amíg nem jön az alakulat
Nyilván!!!!Elég nagyot fogunk holnap gyerekek kajálni az az érzésem!!!! Most még megeszek 3 melegyszenyót(3 már lement)és holnapig éhezek!!!
beküldve: 2009-03-13 19:16:44
(#15840) 'Estét!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]