Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
OMG!!!
DN4 balra!
xDjajjjj de jóóóóó. dn4, nagyon várom.
-
beküldve: 2009-03-13 15:04:17
(#15808) Sziasztok megint!
Nem, még nincs vége a sulinak, csak várnom kell 20 percet, hogy elkezdődjön az a rohadt utsó órám. Mert ha péntek, akkor minimum 5-ig suli.
Már csak az vigasztal, hogy szombaton 16:00-tól lesz a fórumtali! Juhhé! ( Ígérem, most nem fogunk késni. )
Kaminaga, Dragda: Jobbulást!
Azzi: hely az valószinüleg lesz, csak azért kéne odaszólni, hogy a pincérnő még időben elmenekülhessen...
És a Kossuth tértől az étterem olyan 2 percnyire van, szal nem kell + jegy.
Fisi: De rég találkoztunk.
Kaminaga: Ugye jössz a fórumtalira? *reménykedő tekintet* Látni szeretném végre Matt fan "elvtársnőmet"
Nem, még nincs vége a sulinak, csak várnom kell 20 percet, hogy elkezdődjön az a rohadt utsó órám. Mert ha péntek, akkor minimum 5-ig suli.
Már csak az vigasztal, hogy szombaton 16:00-tól lesz a fórumtali! Juhhé! ( Ígérem, most nem fogunk késni. )
Kaminaga, Dragda: Jobbulást!
Azzi: hely az valószinüleg lesz, csak azért kéne odaszólni, hogy a pincérnő még időben elmenekülhessen...
És a Kossuth tértől az étterem olyan 2 percnyire van, szal nem kell + jegy.
Fisi: De rég találkoztunk.
Kaminaga: Ugye jössz a fórumtalira? *reménykedő tekintet* Látni szeretném végre Matt fan "elvtársnőmet"
Szerk: Yaven 2009-03-13 15:11:32
beküldve: 2009-03-13 14:52:51
(#15807) OMG!!!
update: mentem vezetni xDD (vagyis, még csak kreszt tanulni xD) majd jövök..xD
DN4 balra!
xDupdate: mentem vezetni xDD (vagyis, még csak kreszt tanulni xD) majd jövök..xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-03-13 15:00:07
beküldve: 2009-03-13 14:51:39
(#15806) A Kossuth térről ha megyünk kell vonaljegy? Mennyi?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-13 13:50:43
(#15805) Na akkor!!!
Először is sziasztok!!!
Másodszor!!!!
Szombat 16 óra!Kossuth tér...csak egy nap van ami más mint a többi szlogen!!!Csak nem tom hol van az amit írrtam
Na mindegy!
Utána meg megyünk a Momotarohoz...akik múltkor jelen voltak tudják hol van de gyülekező a Kossuth térenvan!Fontos a pontosság!!! 16 órakor max 10 percet várunk a népekre!
Először is sziasztok!!!
Másodszor!!!!
Szombat 16 óra!Kossuth tér...csak egy nap van ami más mint a többi szlogen!!!Csak nem tom hol van az amit írrtam
Na mindegy!
Utána meg megyünk a Momotarohoz...akik múltkor jelen voltak tudják hol van de gyülekező a Kossuth térenvan!Fontos a pontosság!!! 16 órakor max 10 percet várunk a népekre!
Nekem mind a kettő teljesen jó, de inkább a későbbire szavaznék. Akkor szerintem többen jönnének. És ha megyünk oda kajálni, a pincér néni biztos nagyon boldog lesz.,
Ha meglesz mennyien megyünk, kéne foglalni asztalt? Gondolom, akkor tuti lesz hely, meg ők összerendezik az asztalokat, úgy, ahogy nekik tetszik (ha mégsem, majd mi úgyis)
no pussy, just the dicks
Fórumtali szombaton, találkozó Kossuthon? És kajálás ugyanott?
Nem, kajálni nem a Kossuth téren fogunk...
Szerintem is később kéne összehozni a dolgot, mivel akkor alkalmasabb lenne a vacsora szerepkörének betöltésére.
beküldve: 2009-03-13 13:27:43
(#15802) WTF? most szombaton fórumtali?
ugyan ott? és talizás a Kossuth téren lesz? O_x mennyire nem vagyok képben... xD
ugyan ott? és talizás a Kossuth téren lesz? O_x mennyire nem vagyok képben... xD
Elvileg igen, a kérdés, hogy hány órakor.
Valszeg 15:00 és 16:00 közti, körüli időpont lesz, kérdés, hogy pontosan mi is.
Nekem mind a kettő teljesen jó, de inkább a későbbire szavaznék. Akkor szerintem többen jönnének. És ha megyünk oda kajálni, a pincér néni biztos nagyon boldog lesz.,
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Elvileg igen, a kérdés, hogy hány órakor.
Valszeg 15:00 és 16:00 közti, körüli időpont lesz, kérdés, hogy pontosan mi is.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-13 13:15:17
(#15799) Sziasztok!
Először is bocsi, hogy múltkor úgy eltűntem, dehát tudjátok, hogy van ez... Azt hittem, még visszajövök ide, de végül nem sikerült.
Köszi mindenkinek, aki vigasztalt a nagy kiborulásomkor! Tényleg nagyon kivoltam akkor.
Először is bocsi, hogy múltkor úgy eltűntem, dehát tudjátok, hogy van ez... Azt hittem, még visszajövök ide, de végül nem sikerült.
Köszi mindenkinek, aki vigasztalt a nagy kiborulásomkor! Tényleg nagyon kivoltam akkor.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-13 12:58:06
(#15797) Halihó, valószínüleg fogok tudni menni fórumtalira, szóval, ha alister valóban találkozna velem előtte a pályaudvarpn, az jó lenne ^^ Meg tudom mondani, hogy mikor érkezik a vonatom, ha meg lesz az időpont, hogy mikor találkozzunk Kossuth téren...amúgy onnan hogyan tovább a kajálda, egyéb felé?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-13 12:36:50
(#15796) szijjasztok!
jobbulást lányok!
uhh, ez a zene nem épp az én stílusom, de hát ízlések és pofonok
*erősen gondolkodik* Kaminaga, mi is volt az előző avád?
jobbulást lányok!
uhh, ez a zene nem épp az én stílusom, de hát ízlések és pofonok
*erősen gondolkodik* Kaminaga, mi is volt az előző avád?
-
beküldve: 2009-03-13 11:48:49
(#15795) Dragda: köszii ^^ te is ^^
Kapitány: hát jahh xD csak szerdán volt egy kicsit rosszabb napom, am. mostmár egész jól vagyok, csak gyógyszert szedek...de már hnapra sztem kutya bajom se lesz xD
a videó: OMFG!!!! ERROR...SYSTEM SHUT DOWN xDDD
nagyon kész...ezt a csávót...ezt az arcot! xDD
most rémálmaim lesznek miattad, Kapitány...ejnye xD
Kapitány: hát jahh xD csak szerdán volt egy kicsit rosszabb napom, am. mostmár egész jól vagyok, csak gyógyszert szedek...de már hnapra sztem kutya bajom se lesz xD
a videó: OMFG!!!! ERROR...SYSTEM SHUT DOWN xDDD
nagyon kész...ezt a csávót...ezt az arcot! xDD
most rémálmaim lesznek miattad, Kapitány...ejnye xD