Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szombat 13-14 ra között legyen szerintem a tali a Kossutk téren!
Kérdés?
Kérdés?
Jó reggelt!
Nem lehetne azt a talit úgy egy órával eltolni, mondjuk 15.00-ra? *esdeklő tekintet*
Az még nem olyan késő, ráadásul én is tudnék menni
jó-jó, tudom, hogy a második nem túl nagy érv
mad-chan: a Kossuth téri metrómegállóban lenne a találkozó (mármint a felszinen )
Szerk: Yaven 2009-03-13 07:32:17
beküldve: 2009-03-13 07:22:04
(#15779) hali mindenki! ( jó korán van )
mikor és hol lesz a fórumtali ,mert elég rég nem voltam itt és nagyon le vagyok maradva
mikor és hol lesz a fórumtali ,mert elég rég nem voltam itt és nagyon le vagyok maradva
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: ∂z 2009-03-13 00:33:20
beküldve: 2009-03-13 00:21:33
(#15777) Léptem. Jóccakát néktek!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Azzi: A Keleti nekem is útba esik.
Persze, ha Azziról van szó, akkor mindenkinek útbaesik a Keleti. xD
Van egy hasonló sztorim, ugyanis tegnap cseppet sem feltűnően a legellenkezőbb irányba "mentem haza".
Grammar nazi ON:
Dexter MorgAn és a serial killer.
Szerk: .., 2009-03-12 23:29:08
Megjegyzés: Kérnék videót a "harapós" műsorszámról!
"My name is Dexter Morgan. I'm serial killer."Asszem nem élem túl a mai estét röhögőgörcs nélkül..... *nevet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-13 00:21:08
"My name is Dexter Morgan. I'm serial killer.""A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-13 00:10:25
Juj! Szió! *hevesen a nyakadba ugrik az ölelés helyett*
beküldve: 2009-03-12 22:26:29
(#15771) Sziasztok mindenkik!
Tizenötödike: Amióta ilyen balhék vannak, mindig átjön hozzám reggel a társaság egész napos szerep- és társasjátékpartira, mert a többiek nem akarnak a városban császkálni, én meg már a kertvárosban lakok. Szóval én élvezem.
Dragda: Szia! *megöleli*
Morduk: Nincs toronyidézés, mert harapok!
Tizenötödike: Amióta ilyen balhék vannak, mindig átjön hozzám reggel a társaság egész napos szerep- és társasjátékpartira, mert a többiek nem akarnak a városban császkálni, én meg már a kertvárosban lakok. Szóval én élvezem.
Dragda: Szia! *megöleli*
Morduk: Nincs toronyidézés, mert harapok!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
mert?
Most ugarjak át Nyiregyházáról Budapestre?
Hát mondjuk ja
Kérdés?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-12 20:08:06
(#15769) Héj, héj fiúk! Nyugi már!
mert?
Most ugarjak át Nyiregyházáról Budapestre?
Hát mondjuk ja
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
idéznék Narutótól:
"Esetleg akkor megbeszélhetnénk ki jön fórumtalira
És nem azt kérdem hogy ki nem!!!!!
Hanem hogy ki de!!! "
szerk: hopsz, lassú voltam
Igen köszi!!!
Egyébként 100% ig biztos voltam benne hogy Morduk mégis megírja hogy nem tud jönni!!!
Most ugorjak át Nyiregyházáról Budapestre?
Most szopja ki az ujjából, hogy nyíregyházi vagy?