Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-12 15:38:18
(#15720) Ja a metrót már kinéztem, bár még sokmindentől függ, hogy tudok e menni ^^
Nagyban attól is, hogy milyen időpontra tervezitek a találkozót.
Nagyban attól is, hogy milyen időpontra tervezitek a találkozót.
no pussy, just the dicks
szerk: Kedves Bence és wakka figyelmébe ajánlanám az alábbi képet:[Link] két szó jut erről eszembe:
pimp daddy
Fisi tudja, hogy kiről van szó Hajnali kettőig kerested nekünk ezt a képet? Milyen kedves... Igazad van, ő is egy büdös n*gger - remélem örülsz...
Azért még jó hogy nem csak egy ruhában jár egész életében.
beküldve: 2009-03-12 15:16:45
(#15718) Nocsak...végre egy manga, ami a nevével ellentétben nem csöpögősen nyálas. Most néztem meg a Honey and Clover első 5 fejezetét és egész jó! Na mondjuk nagy kedvenc sem lesz belőle, mert ahhoz az én izlésemnek kicsit lapos és egyszerű a története, de jól el lehet rajta szórakozni.
Exiled: drukkolok, hogy mihamarabb megérkezzen a táska!
Azzi: ahogy wakka is mondta, a 2-es metró a legegyszerűbb megoldás
Zoe: az én napom ilyen volt: éjjeli fél 2-kor aludtam el, hajnali fél 6-kor már keltem is, hogy matekozzam, majd beültem megirni a ZH-t, végül fél 10-kor hazajöttem. Azóta nem igazán tudom, hogy mivel ment el az idő, mert fáááradt vagyok. De úgy érzem lesz pár pontom a zh-n És neked hogy telt a napod?
szerk: Kedves Bence és wakka figyelmébe ajánlanám az alábbi képet:[Link] két szó jut erről eszembe:
Exiled: drukkolok, hogy mihamarabb megérkezzen a táska!
Azzi: ahogy wakka is mondta, a 2-es metró a legegyszerűbb megoldás
Zoe: az én napom ilyen volt: éjjeli fél 2-kor aludtam el, hajnali fél 6-kor már keltem is, hogy matekozzam, majd beültem megirni a ZH-t, végül fél 10-kor hazajöttem. Azóta nem igazán tudom, hogy mivel ment el az idő, mert fáááradt vagyok. De úgy érzem lesz pár pontom a zh-n És neked hogy telt a napod?
pimp daddy
Fisi tudja, hogy kiről van szó
Szerk: Yaven 2009-03-12 15:25:13
beküldve: 2009-03-12 14:32:36
(#15717) Sziasztok. Milyen napotok van/volt?
Exilednek bóldog szülinapot. -teljesüljön 1 kivánságod.
mér csak 1? -ha okosan kiván ak elég.
Exilednek bóldog szülinapot. -teljesüljön 1 kivánságod.
mér csak 1? -ha okosan kiván ak elég.
Szerk: Zoé 2009-03-12 14:42:47
Boldog szülinapot Exiled!
A fórumtalival kapcsolatban csak annyit, hogy a keleti pályaudvar mennyire esik bele az útvonaltervbe? Mert én ha mennék valszeg oda, szóval vagy valaki felszedne ott vagy akár mindenki? Nem tudom mi hol van ^^
A fórumtalival kapcsolatban csak annyit, hogy a keleti pályaudvar mennyire esik bele az útvonaltervbe? Mert én ha mennék valszeg oda, szóval vagy valaki felszedne ott vagy akár mindenki? Nem tudom mi hol van ^^
Felszállsz a piros metróra, elmész a Kossuth trérig és helyben vagy.
Sok boldogságot Ex-nek a szülinapjához.
beküldve: 2009-03-12 14:08:50
(#15715) Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu Exiled ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-12 14:05:28
(#15714) beküldve: 2009-03-12 13:56:02
(#15713) Boldog szülinapot Exiled!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-12 13:55:01
(#15712) beküldve: 2009-03-12 13:52:46
(#15711) nos,mivel a mangafan a death note táskát csak ma csomagolta(2 napig vártam a postázásra),ezért max holnap kapom kézhez a táskát, újságot mjad meglátjuk,mikor találkozok keresztszülémmel, a gitárkábel meg kérdéses,mert anyáéknak csak tegnap jutott eszükbe
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-12 13:49:51
(#15710)
Szerk: Yaven 2009-03-12 13:51:08
beküldve: 2009-03-12 13:48:08
(#15709) nézd csak meg nyugodtan, nem a régi dolgok a lényegesek
szerk: eh,csak most látom.THX kapitány ^^
szerk: eh,csak most látom.THX kapitány ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-03-12 13:45:43
nah emberek hy! plíz,tessék felnézni a profilomra és leellenőrizni a mai változásokat
A régebbi adatlapod sem láttam. Nem nagyon menne az összehasonlítás. Hol és kit is kellene keresni? (:
Szerk.: Boldog születésnapot, kiskalóz!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-12 13:44:10
beküldve: 2009-03-12 13:38:16
(#15706) nah emberek hy! plíz,tessék felnézni a profilomra és leellenőrizni a mai változásokat