Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
én is azon gondolkodtam, hogy ha szegény nagymamám megy haza 15én majd bevásárlásból, fakabátok átkutatják, megverik majd lesittelik, akkor mi lesz?
egyszerű ne mászkáljon 15-én az utcán tojással meg egyebekkel, vagy vásároljon be előző nap, de nem is értem, hogy lehetnek sokan olyan hülyék hogyha tudják hogy megint háborús övezetté válik bp felmennek oda, mert ok az ott lakóknak nem mondhatom hogy maradjanak otthon bár az lenne a legjobb, ilyenkor a rendőrök is csak úgy megvernek bárkit szóval már bocsánat de hülye aki olyankor bp utcáin mászkál (pl a könygázos ünnepség, hát arra is büszkék lehettünk )Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-12 19:13:51
(#15734) Sziasztok!
Épp ráment eszek!Instant...
Szombat 13-14 ra között legyen szerintem a tali a Kossutk téren!
Kérdés?
Épp ráment eszek!Instant...
Szombat 13-14 ra között legyen szerintem a tali a Kossutk téren!
Kérdés?
én is azon gondolkodtam, hogy ha szegény nagymamám megy haza 15én majd bevásárlásból, fakabátok átkutatják, megverik majd lesittelik, akkor mi lesz?
Megválaszolatlan. De én megyek enni!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
-
beküldve: 2009-03-12 18:58:33
(#15731) Boldog szülit Exiled tőlem is!
hali
megint néztem híradót. tojásbirtoklásért 2 évet lehet kapni lol XD
És mi van akkor, ha megyek haza a boltból a tojással? Ha már kifizettem akkor én birtoklom!
Vagy ha a tyúkom (ami nincs) tojik egy tojást? Az én tyúkom az én tojásom!
Na jó nem fárasztok tovább senkit az agymenéseimmal!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-12 18:54:25
(#15729) Boldog születésnapot kívánok Exiled!
Yaven: amcsi rappereknél már jó 5 éve nem dívik a pimp style. Amúgy meg csak a kép kedvéért öltözött be, nem így öltözködik, mint ahogy már wakka is rávilágított.
Azzi: Nekem pont útbaesik a Keleti a Momotaro felé. Örömmel felvennélek.
Yaven: amcsi rappereknél már jó 5 éve nem dívik a pimp style. Amúgy meg csak a kép kedvéért öltözött be, nem így öltözködik, mint ahogy már wakka is rávilágított.
Azzi: Nekem pont útbaesik a Keleti a Momotaro felé. Örömmel felvennélek.
hali
Fárasztó nem?
beküldve: 2009-03-12 18:47:36
(#15727)
Szerk: ∂z 2009-03-12 18:47:56
beküldve: 2009-03-12 18:43:37
(#15726) Hellosztok! Ki hogy van? Remélem jól.
beküldve: 2009-03-12 18:22:28
(#15725) 2 percre visszajöttem.
Most döntsétek el h ez szivás-e: 6-ra kellet menni a magyaro-i lány után. most fél nyolc. 10 percel ez előtt még a városban voltunk, hülyéskedünk aztán jönnek ki a szülők és azt mondják 9-re kell visszamenni. úgy volt h 6-ra jönnek, de olyan messze vannak, h lehet 11 fele érnek ide, és még utána kell menni. ez nem igaz.
Am mindenkinek jó éjt, mer nem hinném h ma még visszajövök.
Most döntsétek el h ez szivás-e: 6-ra kellet menni a magyaro-i lány után. most fél nyolc. 10 percel ez előtt még a városban voltunk, hülyéskedünk aztán jönnek ki a szülők és azt mondják 9-re kell visszamenni. úgy volt h 6-ra jönnek, de olyan messze vannak, h lehet 11 fele érnek ide, és még utána kell menni. ez nem igaz.
Am mindenkinek jó éjt, mer nem hinném h ma még visszajövök.
Szerk: Zoé 2009-03-12 18:31:54
Ha úgyis kajálni megyünk (?ramen?), akkor 12:00 vagy 13:00 körüli időpont? Akkor nem kell 6kor kelnem vonathoz
Fúha, ez nagyon korai időpont. Én tuti, hogy du. 4 előtt nem tudok menni, mert semmi pénzért nem hagynám ki az ünnepi ebédet otthon.
Az már más kérdés, hogy a szüleim is kinyirnának, ha pont akkor mennék el.
wakka: Most végre te is tudod, hogy milyen érzés az, ha a korábbi -kevésbé sikerült- postjaidból idézgetnek *kárörvendő kacagás*
Amúgy meg már látom, hogy te leszel az, aki a Conon I love Ganxta pólóban fogsz megjelenni
Inkább azt mondd meg nekem, hogy jössz-e a szombati fórumtalálkozóra.
A Ganxta pólót inkább átengedem Quicksilver-nek ha megengeded.
Persze hogy megyek csak jó lenne már konkretizálni a dolgokat...
ja, nem ér tőlem idézni!
Azzi: ha mondasz egy időpontot, ami neked megfelelne, akkor lehet, hogy rábólitunk
Ha úgyis kajálni megyünk (?ramen?), akkor 12:00 vagy 13:00 körüli időpont? Akkor nem kell 6kor kelnem vonathoz
no pussy, just the dicks
Hajnali kettőig kerested nekünk ezt a képet? Milyen kedves... Igazad van, ő is egy büdös n*gger - remélem örülsz...
Azért még jó hogy nem csak egy ruhában jár egész életében.
"Muszáj rajtam levezetni a ******lis fusztráióidat?"
Amúgy meg már látom, hogy te leszel az, aki a Conon I love Ganxta pólóban fogsz megjelenni
Azzi: ha mondasz egy időpontot, ami neked megfelelne, akkor lehet, hogy rábólintunk
Szerk: Yaven 2009-03-12 15:56:09