Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Régi számait anno hallottam. De már nem emlékszem. Azt viszont tudom, hogy mostanság semmi munkának nevezhető nem jelent meg tőle. És én nem a rappelési stilusára gondoltam a másolásnál, hanem a ruházkodásra. Azt azért ne tagadd, hogy az másolás.
Wakka: te szabadidődben Kiszel Tündéről nézegetsz akt képeket? Most vagy nagyon rossz az izlésed, vagy éhes voltál a sok húsra
Wakka: te szabadidődben Kiszel Tündéről nézegetsz akt képeket? Most vagy nagyon rossz az izlésed, vagy éhes voltál a sok húsra
De jó a kedve valakinek...
Ganxta mintha a Kowalsky és a Vegánál vendégszerepelne mostanság, de ez nem valami friss...
De tagado... Hasonlítsd össze egy RUN DMC-vel és egyből feltűnik a különbség... Az aranylánc&co meg olyan mintha a hokijátékosokon kérnéd számon, hogy miért hordanak ugyan olyan felszerelést...
A húsos piktúrákat -hiszed vagy sem- mozgatás órán nézegettük meg az osztállya + tanár..
OMG, láttad te már Ganxsta öltözékét? Tök normális göncökben van. Sosem láttam rajta 3 számal nagyobb hokimezt, bazinagy nyakláncot, és ami a legfontosabb, fullcapet sem.
Te láttál mostanában róla plakátot?
...Kiszel Tünde...dekoratív...kész.
Egy frászt dekoratív Habár egy tank elején jól mutatna valami matricának felkenve...
Ganxta tényleg jó (volt) Én ismerem szinte az összes régebbi számukat is, nem csak, amik felkapottak voltak, ráadásul nem csíptem soha a rappet, de ami jó, az jó.
no pussy, just the dicks
Azt azért ne tagadd, hogy az másolás.
OMG, láttad te már Ganxsta öltözékét? Tök normális göncökben van. Sosem láttam rajta 3 számal nagyobb hokimezt, bazinagy nyakláncot, és ami a legfontosabb, fullcapet sem.
Régi számait anno hallottam. De már nem emlékszem. Azt viszont tudom, hogy mostanság semmi munkának nevezhető nem jelent meg tőle. És én nem a rappelési stilusára gondoltam a másolásnál, hanem a ruházkodásra. Azt azért ne tagadd, hogy az másolás.
Amúgy Ganxta se csinál semmit, csak aranyláncokkal pózol a plakátokon (még csak saját stilusa sincs, hanem amerikai szinesbőrű barátait másolja ) De ez ugye csak magánvélemény. Szombaron nem fogsz kinyirni, ugye? *boci szemekkel néz*
Nem vagyok a rajongója, csak egy-két számát szeretem.
Mostanában tényleg csak médiáskodik, de anno azért elég keményen dolgozott a lemezein.
Egyébként hány számot hallottál tőle?
Mert pont hogy ő az (talán az egyetlen magyar rapper) aki nem utánozza fekete kollégáit.
Szerk.: Wakka megelőzött, köszönöm neki.
Szerk: .., 2009-03-11 22:03:18
Nem mintha odalennék Ganxtáért, de szerintem vajmi köze van az afro niggá-khoz...
Vagy a fotosopp... akarom mondani a fotósok!
Nah, most lebuktam. De akkor kivel találkoztatok a fórumtalin?
Amúgy Ganxta se csinál semmit, csak aranyláncokkal pózol a plakátokon (még csak saját stilusa sincs, hanem amerikai szinesbőrű barátait másolja ) De ez ugye csak magánvélemény. Szombaron nem fogsz kinyirni, ugye? *boci szemekkel néz*
szerk: Basszus Parasikoly, miért nem a link elé irtad a figyelmeztetést?!?!?! Majdnem kifolytak a szemeim!
Szerk: Yaven 2009-03-11 22:48:28
Ellenben Kiszel mit csinál? De most komolyan.
Jaj de butus vagy! Hát még ezt sem tudod? Eztet ni; [Link]
Mert Ő egy dekoratív médiaszemélyiség!
Figyelem! A feni linket csak erős idegzetűek tekintség meg!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-11 21:58:42
(köhöm- golyófogó az amerikaiaknak - köhöm...)
Azok az afroamerikaiak, mint már a South Park filmből is kiderült.
Ellenben Kiszel mit csinál? De most komolyan.
Igen arra reflektálva írtam... De most tényleg, mia f@szt csinálnak ott??
Kiszel micsinál?
Egyszerü: ő szűl...
Mellesleg ki látta az aktképeit amin kolbászokkal és véres húsokkal kapták le?
Te vagy
Akkor eléggé jó munkát végeztek a sminkesek!
Vagy a fotosopp... akarom mondani a fotósok!
(köhöm- golyófogó az amerikaiaknak - köhöm...)
Azok az afroamerikaiak, mint már a South Park filmből is kiderült.
Yaven: Ganxstának együttese van (és nem úgy, mint Győzikének, hogy a két csaj énekel ő meg csak kábodebo-ciripp-cipózik meg csettintget). Ellenben Kiszel mit csinál? De most komolyan.
Szerk: .., 2009-03-11 21:54:58
Ugyan már, kérlek! Az is hősnek számítana, aki likvidálná Kiszel Tündét és kispajtásait a médiából és a köztudatból. Gyere, Denevérember!
A Ganxsta már nem egyszer közölte, hogy Annácskát a Dunába dobná az összes produkció nélküli produkciót művelővel együtt.
Ez csak a jéghegy csúcsa. Ennyi erővel Ganxtát is küldeném a Dunába Tündicskével együtt