Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Igen.
Le lennénk maradva?
Le lennénk maradva?
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-11 21:01:13
(#15628) Jó estét mindenkinek!
Látom a matek a téma, én jóban vagyok vele
Csak a matektanárom nagyon szigorú!
Most fejeztük be a 2 ismeretlenes egyenleteket, és rátértünk a geometriára, és ha az ábrát nem ceruzával rajzolod meg akkor bevágja az egyest.
Meg van pár hülyeség amire egyest ad pl.:
ha valami egyszerű feladatot elrontunk figyelmetlenségünk miatt arra is egyest ad.
De amúgy jótanítja a matekot az a lényeg, nekem más nem is számít, csak értsem meg
Látom a matek a téma, én jóban vagyok vele
Csak a matektanárom nagyon szigorú!
Most fejeztük be a 2 ismeretlenes egyenleteket, és rátértünk a geometriára, és ha az ábrát nem ceruzával rajzolod meg akkor bevágja az egyest.
Meg van pár hülyeség amire egyest ad pl.:
ha valami egyszerű feladatot elrontunk figyelmetlenségünk miatt arra is egyest ad.
De amúgy jótanítja a matekot az a lényeg, nekem más nem is számít, csak értsem meg
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Ha már olcsón ki akarok jönni a figyelemfelkeltésből, meztelenül végigsétálok a Váci utcán egy Hell Girl felirattal a homlokomon
Ebből a kettőből az egyik nem feltétlenül szükségeltetik.... (ha már az olcsón megúszásnál vagyunk...)
Ja, amúgy az illem kedvéért:
-Sziasztok
-Mi a téma?
-Boldog szülinapot!
-Happy névnapot!
-Kellemes egymás agyáramenést a leendő házasoknak!
-Na én mentem, még jövök. (nem is )
Egyébként útólag visszatekintve jó az a metek, tanuljátok csak!! (na jó, együtt érzek én veletek... )
Yaven: azt h érted, h nem fog rendesen tudni magyarul?
Múlt félévben a matek gyakorlatos tanárom kubai volt. Értehetetlenül motyogott, furán ejtette ki a szavakat (pl. "q"-t "kvó"-nak mondta) és olvashatatlanul irt a táblára. Az előadásos tanárról meg már nem is beszélek...
Morduk: fúúúj, én is nagyon utáltam az iskolakört! Ráadásul mindig valahogy arrafelé épitkeztek és a drága munkások állandóan beszóltak az érettebb lányoknak... Jaj, merthogy az utcán futottunk, ahol az autók is jártak.
Nekünk az becslés (asszem) mármint a valószínülegszámítás.
Igen, azért a becslés és a valószínűségszámítás között ég és föld a különbség.
Tavaly másik tanárnál pókerkombinációk valószínűségét számolgattuk, de mostmár sokkal nehezebb dolgokat csinálunk.
Mondtam hogy csak azt hiszem.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Igen, azért a becslés és a valószínűségszámítás között ég és föld a különbség.
Tavaly másik tanárnál pókerkombinációk valószínűségét számolgattuk, de mostmár sokkal nehezebb dolgokat csinálunk.
beküldve: 2009-03-11 20:56:14
(#15623) A matekkal ne tessék csúfolódni. Igaz h mi csak a térmértannál, meg a grafikus kép metszete...nál tartunk, de én szeretem. A mértant főleg. -igaz h az algebra részt nem szivesen tanulom-
Én végülis mindent elviselek, csak ne futassanak. Az halálom
Majd te is megutálod, ha a tanárod nem fog rendesen magyarul tudni. Gimiben még én is szerettem a matekot, de most...
beküldve: 2009-03-11 20:53:32
(#15620) A matekkal ne tessék csúfolódni. Igaz h mi csak a térmértannál, meg a grafikus kép metszete...nál tartunk, de én szeretem. A mértant főleg. -igaz h az algebra részt nem szivesen tanulom-
Yaven: az összegről nem volt szó, csak a figyelemfelkeltésről.
Yaven: az összegről nem volt szó, csak a figyelemfelkeltésről.
Szerk: Zoé 2009-03-11 20:55:30
Ennyi sok cuccot magamra eszkábálni nagyon költséges lenne, különben sem tudok cigánykerekezni. Ha már olcsón ki akarok jönni a figyelemfelkeltésből, meztelenül végigsétálok a Váci utcán egy Hell Girl felirattal a homlokomon
Dzirun: Fogsz jönni a fórumtalira? És milyen rezed van neked?!? *közben megkövez a matek imádatodért*
Na jó, ebbe nem is merek belegondolni úgy igazából
Dzirun: Fogsz jönni a fórumtalira? És milyen rezed van neked?!? *közben megkövez a matek imádatodért*
Szerk: Yaven 2009-03-11 20:53:50
Ha már itt vagyunk a témánál, mi most épp gráfozunk meg valószínűségszámítunk. Ugyanis két matektanárunk van.
beküldve: 2009-03-11 20:49:37
(#15617) Ha már itt vagyunk a témánál, mi most épp gráfozunk meg valószínűségszámítunk. Ugyanis két matektanárunk van.
Yaven: Matek fúúúúúj!
Teljesen egyetértek. Bár a mátrixok és a komplex számok még mindig jobbak, mint a deriválás, meg integrálás volt
Egésségedre!