Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem akarlak elkeseriteni, de ennél azért sokkal többre van szükség ahhoz, hogy a mai embereket -főleg, akik Budapesten laknak- meghökkentsük.
Aha. Ak mi lenne, ha magadra ragasztanál két Hell Girl-ös posztert, majd cigánykerekeznél, fejreállnál, aztán valahonnan leugranál, amihez kéne egy ejtőernyő, aminn szintén Hell Girl lenne, és nagy betűkkel rá lenne irva IDE NÉZZETEK! Aztán mikor földet érnél, és kikeverednél az ejtőernyőből, meghajolnál, és füdtben eltűnnél. -bár ahhoz meg kéne egy rejtett csapóajtó, ahol el tuddsz tűnni.
Na ha ezt kb 3-szor megcsinálod egymás után, sztem fölfigyelnek rád, csak h mit fognak gondolni, és kit fognak hivni, az már kérdés.
Szerk: Zoé 2009-03-11 20:47:00
Teljesen egyetértek. Bár a mátrixok és a komplex számok még mindig jobbak, mint a deriválás, meg integrálás volt
én ezzel fordítva vagyok, de a halál nálam a koordináta geo 3d. pfejj
kövezzetek meg, de én szeretem amúgy
-
Szerk: ∂z 2009-03-11 20:44:52
Yaven: Matek fúúúúúj!
Teljesen egyetértek. Bár a mátrixok és a komplex számok még mindig jobbak, mint a deriválás, meg integrálás volt
Dzirun: te is érdekes dolgoka használod a rezet...
És én is mindig az utolsó pillanatban szedem össze magam
holnap 8-tól zh!! ÁÁÁÁ De ezért még maradok a fórumon egy kicsit
Szerk: Yaven 2009-03-11 20:44:38
annyira rossz amikor beírtok ilyeneket h megyek tanulni, holnap felkelek és jegyzőkönyvet írók... mer erről mindig eszembe jut h nekem is mennyit kéne tanulnom és nem itt szerelmeskednem a rézzel
-
beküldve: 2009-03-11 20:40:24
(#15611) Yaven: Matek fúúúúúj!
Usagi-chan: Boldog szülit!
Usagi-chan: Boldog szülit!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-11 20:40:48
Hell Girl poszterrel járkál egy lány. Hát azér elég mókás. -főleg a rá meredő tekintetek
Nem akarlak elkeseriteni, de ennél azért sokkal többre van szükség ahhoz, hogy a mai embereket -főleg, akik Budapesten laknak- meghökkentsük.
Szerk: Morduk: ha nem baj, most nem mennék fel. Túl nehezen tudok onnan szabadulni, meg ma még kéne matekoznom is
Szóval akkor a nagy kérdés: ki fog jönni a találkozóra?
Szerk: Yaven 2009-03-11 20:40:52
Drága haverom! Ha ezt neked irtam volna, a te szócskát használtam volna. Én Dzirunra értettem. És tudom, hogy te nem tudsz lejönni a találkozóra, mert már irtad nekem De majd Conon találkozunk
ÁÁÁ, most láttam, hogy Usagi-chan fenn van a fórumon: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Hanyadik is?
ÁÁÁ, most láttam, hogy Usagi-chan fenn van a fórumon: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Hanyadik is?
Nem jössz fel MSN-re?
És ez a lopás hogy jön össze a lángokkal?
Nem függ össze, csak reggel kezdődött az, délután meg ezzel jön anyum.
Hell Girl poszterrel járkál egy lány. Hát azér elég mókás. -főleg a rá meredő tekintetek
Drága haverom! Ha ezt neked irtam volna, a te szócskát használtam volna. Én Dzirunra értettem. És tudom, hogy te nem tudsz lejönni a találkozóra, mert már irtad nekem De majd Conon találkozunk
Szerk: Yaven 2009-03-11 20:35:21
Hééé ez csúnya volt!
Dehogyis! Akkor legalább ő is jön a találkozóra
Nyiregyházi gyerek vagyok nyiregyházán születtem. Hogya *szba mennyek én most budapestre?
kimegyek egy kamerával és rögzítem az emberek ' mi a halált csinál ott az a lány azzal a rajzfilmes poszterrel és mér vigyorog annyira?' fejét
Hééé ez csúnya volt!
Nem mered!!!! Hangembeeeeer!!!!
Te még nem tudod, hogy mire vagyok képes, ha olyan a hangulatom... Néhány szerencsétlen sorsú szegedi már tudja.
kimegyek egy kamerával és rögzítem az emberek ' mi a halált csinál ott az a lány azzal a rajzfilmes poszterrel és mér vigyorog annyira?' fejét
-
, akkor most bevállalom az élő hirdetőtábla szerepét egy Hell Girl-ös poszterrel
Nem mered!!!! Hangembeeeeer!!!!
Nah max nevettek egyet