Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-11 21:43:56
(#15660) 1: ez egy párnahuzat,te nagyon nagy
2: ez egy cél: olyan ideáis pasinak lenni,hogy az ilyen kaliberű csajok önszántukból másszanak rám
2: ez egy cél: olyan ideáis pasinak lenni,hogy az ilyen kaliberű csajok önszántukból másszanak rám
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-03-11 21:45:35
Gondolom a mecha tanárnak se sok párkapcsolata volt eddig..
Ja, és amikor "furcsa" emberekkel vagy körülvéve, akkor poénból hörögsz....
Nem-nem, poénból hörögni akkor jó, amikor olyannal van az ember, aki nem számit rá A fura "pajtásoktól" csak visszahörgést kapnék válaszul
Előfordulhat. már régóta szemezgetek vele az animeland-ben
Nincs is szebb annál ha az embernek felfújható barátnője van...
Előfordulhat. már régóta szemezgetek vele az animeland-ben
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Bár múltkor a Mechanika tanárunk megtanitotta nekünk, hogy mit kell mondani egy szép tavaszi napon a párunkkal sétálva:
"Milyen szépen nyilnak a súrlódási kúpok!"
Oh és gondoltam felvilágositalak: én csak akkor szemétkedem, amikor jó kedvem van. Ha frusztrált vagyok angyalian viselkedek
Oh és gondoltam felvilágositalak: én csak akkor szemétkedem, amikor jó kedvem van. Ha frusztrált vagyok angyalian viselkedek
Gondolom a mecha tanárnak se sok párkapcsolata volt eddig..
na ja,van benne valami. Uncsitesóm mondta,hogy ajándékul hentai dömping lesz con-on. oszt megkérdezte,hogy nézem-e vele: Hát,ha kényszerítesz rá...*naaagy bociszemekkel néz*
de állítása szerint con-on vesz majd vmit
de állítása szerint con-on vesz majd vmit
beküldve: 2009-03-11 21:34:42
(#15653) Megyek
Mindenkinek szép álmokat kívánok
Mindenkinek szép álmokat kívánok
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Mivel belőlünk, bölcsészekből úgysem lesz semmi az életben, a tisztelt tanárok békén hagynak. Egy-két kivétel temrészetesen akad, de ennyi kellemetlenség még vállalható. (%
Ez szerintem inkább a miatt van igy, mert nem "sztárolt" suli a tietek. ELTE bölcsészkaráról hallottam azért már durvákat. És nálunk is azért olyan elviselhetőek a tanárok, mert nem szállt a fejükbe az egó, hogy milyen jó helyen tanitanak
bár szeretem a sulim, de azért ez mégiscsak a BMF
Szerk: Exiled: én tudtam ám, hogy neked holnap lesz a szülinapod
szóval majd holnap köszöntelek meg
És kifelejtetted, hogy a karate következménye a Con lesz, szóval az még egy sznapi ajándéknak tekinthető
Szerk: Yaven 2009-03-11 21:33:04
Előre is Sok Sok Boldog Születés napot!!!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-11 21:28:33
(#15650) ejje ti! elmegyek kotorászni és 4 oldal köszönt? ejha...
matek: én nagyon szeretem^^
törtek: a 3. legjobb anyag a világon
2 ismeretlenes egyenletek: ugyan 7-es vagyok,de matekszakon már megnéztük őket
a legjobb dolog a 2. fokú egyenletek
Usagi-can,boldog szülinapot^^
Nekem holnap lesz és nagyon jónak ígérkezik: dvd-s mondo, death note táska( elméletileg holnap jön), gitárkábel, szombaton marhastkezés
csütörtökön meg kitűnően lesz egyszerre szülinap,gitár,meg karate. a világ legjobb napja^^*nagyon fel van dobva*
matek: én nagyon szeretem^^
törtek: a 3. legjobb anyag a világon
2 ismeretlenes egyenletek: ugyan 7-es vagyok,de matekszakon már megnéztük őket
a legjobb dolog a 2. fokú egyenletek
Usagi-can,boldog szülinapot^^
Nekem holnap lesz és nagyon jónak ígérkezik: dvd-s mondo, death note táska( elméletileg holnap jön), gitárkábel, szombaton marhastkezés
csütörtökön meg kitűnően lesz egyszerre szülinap,gitár,meg karate. a világ legjobb napja^^*nagyon fel van dobva*
Speciális matematika (tagozat).
Akkor te tudhatsz valamit
És végül is itt egyszerre több anyagot vesztek és nehezebbet nem? És nehéz amúgy, így hogy ilyen speciális matek tagozaton vagy?
beküldve: 2009-03-11 21:25:15
(#15648) Mivel belőlünk, bölcsészekből úgysem lesz semmi az életben, a tisztelt tanárok békén hagynak. Egy-két kivétel temrészetesen akad, de ennyi kellemetlenség még vállalható. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
"szellő módjára belibbensz"?!? Ne röhögtess, még a végén szörnyű balesetet fogok szenvedni, amint itt hempergek ( ) a szobámban a hasamat fogva
Ehh...te mázlista. Nálunk még mindig szinte semmi jót nem lehet csinálni. Bár múltkor a Mechanika tanárunk megtanitotta nekünk, hogy mit kell mondani egy szép tavaszi napon a párunkkal sétálva:
szerk: Jó éjt Zoe!
Ehh...te mázlista. Nálunk még mindig szinte semmi jót nem lehet csinálni. Bár múltkor a Mechanika tanárunk megtanitotta nekünk, hogy mit kell mondani egy szép tavaszi napon a párunkkal sétálva:
szerk: Jó éjt Zoe!
Szerk: Yaven 2009-03-11 21:26:20