Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
, akkor most bevállalom az élő hirdetőtábla szerepét egy Hell Girl-ös poszterrel
Nem mered!!!! Hangembeeeeer!!!!
Persze hogy lesz!!Holnap megbeszéljük a részletekt!!!
Jóóó! Már kezdtem kétségbe esni
na jó, azért ez túlzás
, hogy nem lesz, mert mindenki úgy hallgatott. A szombat jó lesz: végre túlleszek a matek ZH-n, a pénteki hosszú napon, ráadásul délelőtt beszerzek néhány jó kis posztert. Azért azt már meg lehetne kérdezni, hogy ki jön, mert ha olyanok is, akik eddig nem voltak, akkor most bevállalom az élő hirdetőtábla szerepét egy Hell Girl-ös poszterrel Én csak a conon leszek. Már el is képzeltem
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Persze hogy lesz!!Holnap megbeszéljük a részletekt!!!
Jóóó! Már kezdtem kétségbe esni
na jó, azért ez túlzás
, hogy nem lesz, mert mindenki úgy hallgatott. A szombat jó lesz: végre túlleszek a matek ZH-n, a pénteki hosszú napon, ráadásul délelőtt beszerzek néhány jó kis posztert. Azért azt már meg lehetne kérdezni, hogy ki jön, mert ha olyanok is, akik eddig nem voltak, akkor most bevállalom az élő hirdetőtábla szerepét egy Hell Girl-ös poszterrel Szia! Én is örülök neked, de azért legközelebb ne idézd az egész hozzászólásomat...
sorr. Egyépként nálunk nem verjük a csajokat. Inkább elenkezőleg.
Szia! Én is örülök neked, de azért legközelebb ne idézd az egész hozzászólásomat...
Sziasztok!
Fisi: Őszintén sajnállak az öcséd miatt. Nekem ilyen konfliktusaim "drága" bátyómmal akkor voltak, amikor le akart szokni a cigizésről. A végén már én mondtam neki, hogy "gyújts már rá, mert elviselhetetlenül idegbeteg vagy!"
Amúgy az benne a leggázabb, hogy máskor meg tüntetőleg előadja a jófejet (pl. kistesóiddal), csak hogy bizonyitsa, hogy milyen rendes, miközben meg egy nyápic alak, aki lányokat -ráadásul a saját nővérét- rugdossa. Szomorú belegondolni, hogy nem is olyan régen még irigyeltelek a miatt, hogy milyen jóban vagytok az öcséddel (Szarumános kazetták... )
Valaki itt a Nagy Sándor filmet emlegette? *próbálja lefogni saját magát, hogy ne kezdje el a rendezői változat perverz részeit boncolgatni*
Uhm. Akkor 3. próbálkozásra megkérdezem: LEsz most szombaton fórumtalálkozó, vagy sem?
Fisi: Őszintén sajnállak az öcséd miatt. Nekem ilyen konfliktusaim "drága" bátyómmal akkor voltak, amikor le akart szokni a cigizésről. A végén már én mondtam neki, hogy "gyújts már rá, mert elviselhetetlenül idegbeteg vagy!"
Meg még néhány szóval megfűszerezve, mint pl. görény, ****, ************...
Amúgy az benne a leggázabb, hogy máskor meg tüntetőleg előadja a jófejet (pl. kistesóiddal), csak hogy bizonyitsa, hogy milyen rendes, miközben meg egy nyápic alak, aki lányokat -ráadásul a saját nővérét- rugdossa. Szomorú belegondolni, hogy nem is olyan régen még irigyeltelek a miatt, hogy milyen jóban vagytok az öcséddel (Szarumános kazetták... )
Valaki itt a Nagy Sándor filmet emlegette? *próbálja lefogni saját magát, hogy ne kezdje el a rendezői változat perverz részeit boncolgatni*
Uhm. Akkor 3. próbálkozásra megkérdezem: LEsz most szombaton fórumtalálkozó, vagy sem?
Haver!!!! *felderűl*
beküldve: 2009-03-11 20:14:03
(#15593) Sziasztok!
Meg még néhány szóval megfűszerezve, mint pl. görény, ****, ************...
beküldve: 2009-03-11 19:52:02
(#15592) Hello! Megjöttem.
beküldve: 2009-03-11 19:21:24
(#15590) guten tag!
Chika és Rudymester, sok boldogságot!
Fisi: én fordított helyzetben vagyok, kicsi kis aranyos öcsike szadista nővérrel. megállás nélkül olt, üvöltözik, de én nem szólok vissza aztán 1 idő után BUUUM... de nem bántom, csak leüvöltöm a fejét h mér nem bír kedvesebb lenni. nem lehet h te is goromba voltál az agy nélküli heretömbbel vagy ez alapból ilyen kedves testvér? ha igen akkor narutó haragja sújtson le rá
Chika és Rudymester, sok boldogságot!
Fisi: én fordított helyzetben vagyok, kicsi kis aranyos öcsike szadista nővérrel. megállás nélkül olt, üvöltözik, de én nem szólok vissza aztán 1 idő után BUUUM... de nem bántom, csak leüvöltöm a fejét h mér nem bír kedvesebb lenni. nem lehet h te is goromba voltál az agy nélküli heretömbbel vagy ez alapból ilyen kedves testvér? ha igen akkor narutó haragja sújtson le rá
-
Szerk: ∂z 2009-03-11 19:21:34
beküldve: 2009-03-11 19:20:52
(#15589) Jááááj...annyi ocsmányság történik mostanában Ma is ...Németországban lövöldözés...több mint 10 en megsebesültek az iskolában... Én...inkább nem mondok semmit
Még ha csak több mint tizen megsebesültek volna, de 17 embert ölt meg az az őrült. Nem tudom elképzelni, hogy mi vesz rá ilyesmire egy kamaszfiút.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nah sorr a duplapostért, de nem írtok. Egypt csá
Mire jó egy szerkesztő gomb!!!HJA CSAK NEM EGY ÜZENET SZERKESZTÉSÉRE...KIEGÉSZÍTÉ SÉRE???
Jaj!Ráment akarok enni...az megnyugtat...valamelyest!
beküldve: 2009-03-11 18:59:39
(#15586) Nah sorr a duplapostért, de nem írtok. Egypt csá